Diş Teli Tedavisi
Invisalign Tedavisi
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Tümünü gösterSigortasız hastalar
Ortodonti Randevusu
İsmetpaşa, Hisar Sk. Royal Park Evleri No: 23,
Epident Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler
Diş Teli Tedavisi
Invisalign Tedavisi
Özel Dental Prime Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Ortodontik Tedavi
Sabit Ortodontik Tedavi
Çene Darlıkları Tedavisi
Çene Eklemleri Tedavisi
Çene Geriliği Tedavisi
Özel Dental Prime Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
Özel Dental Prime Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Memleketi Samsun olan hekimimiz lise eğitimini Samsun Aziz Atik Fen Lisesinde tamamladıktan sonra 2012-2017 yılları arasında OMÜ Diş Hekimliği Fakültesinde lisans eğitimini tamamlamıştır. 2018 yılında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Ortodonti alanında başladığı uzmanlık eğitimini 2023 yılında başarıyla tamamlamıştır. 2024 yılından itibaren Samsun Özel Dental Prime Ağız ve Diş Sağlığı polikliniğinde Ortodonti uzmanı olarak görevini sürdürmektedir.
yu...e
Üst damağımda darlık olduğu için başvurdum aparey ve diş teli takılacak dendi ve takıldı. Çok güzel bi şekilde ilerliyoruz doktor beyle çok memnunum herkese tavsiye ederim.
üm...
İnanılmaz ilgili her an ulaşılabilir hasta ile empati kurabilen çok iyi bir doktor dis telimi gokcan hoca yaptı kardeşim için yine ona gideceğiz
me....
Doktor beyle çocuğum için samsunda damaklık tedavisine başladık.Güler yüzü ve sakinliği bize güven verdi.Kendisinden çok memnunuz.
mu...
Gökcan hocamıza dişlerimizi yaptırdık hem kendim hem oğlumun yamuk olan dişleri yaptığı ortadonti tedavisi sonucu dişlerimiz istediğimiz güzellige kavuştu, kendisi oldukça ilgili randevularına saatinde gelir ve sürekli yaptığı tedaviyi kontrol etmesi bizi mutlu etti kendisine şükran eder diğer muane olacaklara şiddetle tavsiye ederim...
ay...r
Doktor beye samsunda diş teli ve plak tedavisi için muayene oldum.Kendisi çok güler yüzlü ve ilgiliydi. Her seyi tek tek açıklayıp detaylıca bilgi verdi.
Gökcan Ertaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gökcan Ertaş, Ortodonti, Diş Hekimi. Size Gökcan Ertaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çene Eklemleri Tedavisi, Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Invisalign Tedavisi, Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler), Diş Teli Tedavisi, Randevu, Ortodontik Tedavi, Sabit Ortodontik Tedavi, Ortodonti Randevusu.
Gökcan Ertaş adresi nerede?Gökcan Ertaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan Mahallesi Atatürk Bulvarı No:257-A Atakum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gökcan Ertaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gökcan Ertaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gökcan Ertaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gökcan Ertaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Gökcan Ertaş hangi dilleri konuşuyor?Gökcan Ertaş ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Gökcan Ertaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gökcan Ertaş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gökcan Ertaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Gökcan Ertaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gökcan Ertaş hangi sigortaları kabul ediyor?Gökcan Ertaş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.