s...
Uzmana başka bir psikolog önerisi ile ulaştım. Kaygılarım ve ailemle olan sorunlarım nedeni ile başvurdum. Çok verimli bir süreçti. Gökçe Hanımın yaklaşımlarından ve etik ahlakına uygun çalışmasından çok memnun kaldım . Kendisini tanıdığım herkese tavsiye ediyorum.
Gökçe Hanımı bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine kendisine ulaştım.Aynı ilde olmadığımız online görüşmeye başladık.Sürecimiz hala devam ediyor yaklaşık beş aydır.Biraz ümidimi kesmiştim aynı şeyleri yaşamaktan yorulmuştum fakat şuan iyi ki başlamışım diyorum Kendimde ilerleme görüyorum.Takıntılarım azaldı.Yanlış hayatımı zorlaştıran düşüncelerim vardı.Daha da iyi olacak sürecimiz devam ediyor Hocamı samimi,gerçekçi,başarılı buluyorum.Çok sağolun bu yolda sizin desteğinizi hissetmek Çok güzel.
Gökçe hanıma öncelikle gitme amacım özellikle duygularım konusunda kendimi ifade edememe ve duygularımı tanımlamada sıkıntı çekmemdeydi. Sonrasında gösterdiği yol ve terapileri sayesinde duyguları yavaştan daha iyi tanımlamaya ve kendimi anlayabilme konusunda iyi bir başlangıç yapmama vesile oldu.
Gökçe hocamla doktor takvimi üzerinden tanıştım.Güzel bir iletişim kurduk.Dört aydır görüşme sağlıyoruz.Öfke problemim aile ve iş hayatına yansıyordu. Farkındalığım arttı,eşimle olan ilişkim değişti.Etraftaki kişilerde bu değişimin farkında olması kendime yaptığım en büyük iyilik oldu.Aldığım terapilerden cok memnunum.Görmediğim şeyleri görmeye başladım diyebilirim.Mesleğinde alanında uzman biri olduğu aşikar.Güvenilir,güleryüzlü,anlaşıldığımı hissediyorum.Yardımları için çok teşekkür ederim.
Gökçe Bahar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gökçe Bahar, Psikoloji. Size Gökçe Bahar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık.
Gökçe Bahar adresi nerede?Gökçe Bahar adresini belirtmedi. Gökçe Bahar yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Gökçe Bahar adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gökçe Bahar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gökçe Bahar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gökçe Bahar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gökçe Bahar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Gökçe Bahar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gökçe Bahar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gökçe Bahar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gökçe Bahar hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Gökçe Bahar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.