Gökçe Bahar,yetişkin ve ergen alanında çalışan uzman klinik psikolog.Terapilerinde Bütüncül Psikoterapi yaklaşımını benimsemektedir.Dinamik Terapi,Duygu Odaklı Terapi,Bilişsel Davranışçı Terapi,Aktarım Odaklı Dinamik Terapi,Bütüncül Psikoterapi eğitimleri bulunmaktadır.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Uzmana başka bir psikolog önerisi ile ulaştım. Kaygılarım ve ailemle olan sorunlarım nedeni ile başvurdum. Çok verimli bir süreçti. Gökçe Hanımın yaklaşımlarından ve etik ahlakına uygun çalışmasından çok memnun kaldım . Kendisini tanıdığım herkese tavsiye ediyorum.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Gökçe Hanımı bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine kendisine ulaştım.Aynı ilde olmadığımız online görüşmeye başladık.Sürecimiz hala devam ediyor yaklaşık beş aydır.Biraz ümidimi kesmiştim aynı şeyleri yaşamaktan yorulmuştum fakat şuan iyi ki başlamışım diyorum Kendimde ilerleme görüyorum.Takıntılarım azaldı.Yanlış hayatımı zorlaştıran düşüncelerim vardı.Daha da iyi olacak sürecimiz devam ediyor Hocamı samimi,gerçekçi,başarılı buluyorum.Çok sağolun bu yolda sizin desteğinizi hissetmek Çok güzel.

Konum: Anka Sağlıklı Yaşam Merkezi Psikoloji Randevusu

Gökçe hanıma öncelikle gitme amacım özellikle duygularım konusunda kendimi ifade edememe ve duygularımı tanımlamada sıkıntı çekmemdeydi. Sonrasında gösterdiği yol ve terapileri sayesinde duyguları yavaştan daha iyi tanımlamaya ve kendimi anlayabilme konusunda iyi bir başlangıç yapmama vesile oldu.

Konum: Anka Sağlıklı Yaşam Merkezi Psikoloji Randevusu

Gökçe hocamla doktor takvimi üzerinden tanıştım.Güzel bir iletişim kurduk.Dört aydır görüşme sağlıyoruz.Öfke problemim aile ve iş hayatına yansıyordu. Farkındalığım arttı,eşimle olan ilişkim değişti.Etraftaki kişilerde bu değişimin farkında olması kendime yaptığım en büyük iyilik oldu.Aldığım terapilerden cok memnunum.Görmediğim şeyleri görmeye başladım diyebilirim.Mesleğinde alanında uzman biri olduğu aşikar.Güvenilir,güleryüzlü,anlaşıldığımı hissediyorum.Yardımları için çok teşekkür ederim.