2018 yılında Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden mezun olmuştur.
Aynı yıl İstanbul Anadolu yakasında bulunan Özel EMSEY HOSPITAL hastanesinde klinik ve poliklinik diyetisyeni olarak göreve başlamıştır.
4 yıl boyunca özel hastanede çalıştıktan sonra, Temmuz 2022’de kurduğu Gökçe BÖNCE Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi'nde danışanlarına hizmet vermektedir.
Diyetisyen Randevusu
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
m...
Diyetisyenim Gökçe Hanım'la çalıştığı hastane vasıtasıyla tanıştım. Beslenme sorunum olduğu için diyetisyen aramaktaydım. Fazla kilo problemim vardı. Düzenli beslenemiyordum. Çalıştığımız süre boyunca aç bırakmadan doğru beslenmemi sağlayarak kilo vermeme yardımcı oldu. Verdiği güzel tarifler de bu süreçte bana faydalı oldu. Benim için en iyi özelliği her sorduğum soruya hemen cevap vermesi ve beni iyi yönde motive etmesiydi. Bu yüzden her zaman yakınlarıma tavsiye etmekten çekinmiyorum.
h...
Gökçe Hanım'a referans ile ulaştım. Doğum kilolarını vermek için başvurdum. Bir kez yüz yüze gerisi online görüştük. Hem sıcak hem otoritesi vardı , çok sevdim ve memnun kaldım. Tavsiye ederim.
Gökçe hanım çok güleryüzlü işini çok iyi yapan bir diyetisyen. Kilo vermek için gittim ve istediğim kiloya kavuştum. Hep sevdiğim yiyeceklerden oluşan listeler verdi bana ve hep yağdan kilo verdim. psikolojik olarak da çok iyi geldi bana. İyi ki tanımışım çok memnun kaldım.
o....
Sürecin en başından itibaren müthiş ilgilendi. Sadece diyet listesi oluşturmak değil, mental olarak da sizi sürece harika hazırlıyor doktor hanım. Nasıl vereceğim bu ilk hedef kiloları derken, sadece programa uyarak, bir bakıyorsunuz sıkıntısız stressiz sağlıklı şekilde kilolar gitmiş oluyor. Kesinlikle tavsiye ederim, varsa önceki başarısız diyet denemelerinizi unutun
z....g
Obezite ameliyatımdan sonra Gökçe hanım bana gün gün hatta neredeyse sata saat nasıl beslenmem gerektiğini öğretti. İlk başlarda size öğrettiğinin farkına varmıyorsunuz ama zamanla kendi kendinize düzenli beslenmeyi size öğrettiğini anlıyorsunuz. Sayesinde kas kaybı yaşamadan çok güzel bir süreç geçirdim. Muazzam iletişimi, güleryüzü ve arkadaşca yaklaşması da cabası. Herkese gönülden tavsiye ederim.
Uzun zamandır fazla yağ oranımı azaltmak istiyorum. İnsülin direncim ve karaciğer yağlanmam var. Motivasyonu yakalayınca bir uzman araştırmaya başladım. Gökçe hanım'ı internetteki araştırmalarım sonucu buldum. Bilgisi ve özgeçmişinin oldukça bilimsel olduğunu gördüm, 8 haftalık bir program dahilinde ilerledik. Bilgisinin yanısıra klinik tecrübesi ile diğer diyetisyenlerden çok daha farklı. Ezbere birşeyler önermektense hastanın sağlık geçmişine ve hedeflerine göre özel çözümler üretiyor. Programa birebir uyduğum haftalarda çok iyi sonuçlar gözledik. Gökçe hanım, benim programa uymadığım haftaları telafi etmek için değişik teknikler uyguladı. Çok memnun kaldım. Şiddetle tavsiye ediyorum.
em...
Henüz 5 haftadır gidiyor olmama rağmen zorlanmadan yaklaşık 6 kilo verdim. Zorlanmadan diyorum çünkü çok aç kalacağımı düşünüyordum. Ancak öyle olmadı, çabuk alıştım ve şu anda açlık hissetmeden kilo veriyorum. Gökçe hanımın uygulanabilir tarifleri ve planlı listeleri sayesinde zamanla ideal kiloma ineceğimi düşünüyorum. İhtiyacı olan herkese Gökçe hanımla tanışmalarını öneririm.
Gökçe hanım uzun zamandır bana beslenme konusunda çok yardımcı olmuştur. Motive edici konuşmaları kolay uygulanabilir diyet listeleriyle kilo vermemde destek olmuştur.
Ben 3 ayda 19 kilo vermiştim gayet başarılı bir şekilde. Benim yeme alışkanlıklarıma sevdiğim şeylere yönelik sağlıklı olan kısımlarla özel bir program oluşturdu.ne çok açlık hissettim ne değerimde düşüş oldu aksine kolesterol değerim düştü sağlıklı şekilde kilo verdim güler yüzlü sıkıştığım anda motivasyonumu kaybettiğim anda nokta atışlı şeyler söylemişti.
Gökçe hanımın ilgisi anında dönmesi çok iyi. İnsülin direncim çok yüksekti bazı alerjik durumlarım vardı hemen çok güzel listesini hazırlayıp yardımcı olabildi sabrı sayesinde baya zayıflattı teşekkür ediyorum kendisine. Ben ara ara kendisine danıştım. Her gidişim 8-9 kilo veriyorum. Ne zaman arasam üşenmez cevap verir kaldığımız yerden devam ederiz.
Gökçe Bönce isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gökçe Bönce, Diyetisyen. Size Gökçe Bönce tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Alkali Diyet, Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme, Bariatri Diyetisyenliği, Çocuk Beslenmesi, Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme, Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü, Çölyak Hastalığında Beslenme, Detoks, Diyabet Diyeti.
Gökçe Bönce adresi nerede?Gökçe Bönce adresini belirtmedi. Gökçe Bönce yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Gökçe Bönce adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gökçe Bönce isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gökçe Bönce online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gökçe Bönce isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gökçe Bönce, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Gökçe Bönce isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gökçe Bönce bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gökçe Bönce ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gökçe Bönce hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Gökçe Bönce hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.