Mansuroğlu mah. 1593/1 sk. No:2 Lider Centrio A Blok Daire:60 Bayraklı / İZMİR, İzmir
Psikiyatri Randevusu
Yetişkin Hasta Psikoterapisi
Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi
Şizofreni Tedavisi
Gökçe Dağlıöz Karabay Muayenehanesi
Uzmanlık eğitimim sırasında Prof. Dr. Hayriye Elbi süpervizörlüğünde Obezite ve Cinsel Kimlik Bozukluğu hastalarının grup ve bireysel izlemlerini ve ‘Erkek Hastalarda Kalp Krizi Sonrası Cinsel İşlev Bozuklukları ve Nedenleri’ ile ilgili uzmanlık tezimi yaptım. Ege Üniversitesi Psikoterapi Biriminde Prof. Dr. Işıl Vahip’in yürüttüğü hasta süpervizyonlarına altı yıl boyunca düzenli olarak katıldım ve süpervizyon eşliğinde hasta psikoterapilerini yürüttüm.
2006 yılında Prof. Dr. Hakan Türkçapar tarafından verilen 40 saatlik Bilişsel Davranışçı Terapiler Kuramsal Eğitimi’ni aldım.
2007-2008 yıllarında Cinsel Eğitim Tedavi ve Araştırma Derneği (CETAD) tarafından düzenlenen 144 saatlik Cinsel Terapi Teorik Eğitimi’ni, Prof. Dr. Doğan Şahin ve Prof Dr. Cem İncesu eşliğinde 72 saatlik Cinsel Terapi Süpervizyon Eğitimi’ni tamamlayarak Cinsel Terapist ünvanını aldım.
2009-2011 yıllarında Prof. Dr. Mehmet Zihni Sungur tarafından verilen 100 saatlik Bilişsel Davranışçı Terapiler Kuramsal Eğitimi ve 100 saatlik Bilişsel Davranışçı Terapiler Süpervizyon Eğitimi’ni tamamladım.
2012 yılında Karşıyaka Devlet Hastanesi sonrasında Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi’nde Psikiyatri Uzmanı olarak 8 yıl görev yaptım.
2019-2020 yıllarında Hürol Fışıloğlu’nun düzenlediği 80 saat Aile ve Evlilik Terapisi Kuramsal Eğitimi ve 40 saat Aile ve Evlilik Terapisi Süpervizyon Eğitimi’ni tamamladım.
2020-2021 yıllarında Doç. Dr. Burhanettin Kaya’nın düzenlediği 16 saat Travma ve İlişkili Bozukluklarda EMDR Uygulamaları Kuramsal Eğitimi’ni bitirdim.
2021 yılında Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneği’nin düzenlediği 50 saatlik Bilişsel Davranışçı Terapiler Kuramsal Eğitimi’ni aldım.
2020-2021 yıllarında Özel Zübeyde Hanım Tıp Merkezi’nde çalıştım.
2021 yılında Bilişsel Davranışçı Terapiler Derneğinin düzenlediği 30 saatlik beceri eğitimini aldım.
2022 yılında Bilişsel Davranışçı Terapiler Derneğinin düzenlediği 90 saatlik süpervizyon eğitimini tamamladım
2022 yılında Prof Dr Aslıhan Dönmez'in düzenlediği Yeme bozukluklarının Tedavisinde Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi ve Zayıflama Teknikleri Atölye Çalışmalarına katıldım.
2022 yılında Prof Dr Aslıhan Dönmez'in düzenlediği Bilişsel Davranışçı Terapi Çerçevesinden Belirsizliğe Tahamülsüzlük Atölye Çalışmasına katıldım.
2022 yılında Bilişsel Davranışçı Terapiler Derneğinin düzenlediği Dr Emel Stroup'un yönettiği OKB hastalarında Bilişsel Davranışçı Terapinin Uygulaması Çalışma Grubuna katıldım
2022 Yılında Hürol Fışıloğlu’nun düzenlediği İlişki Pusulası Aldatma Çalışma Grubuna katıldım.
a....e
Kendisine iş seyahatim sırasında tesadüfen gittim fakat, çok kısıtlı bir zamana sahip olmama ve herhangi bir kapsamlı ön hazırlığımız olmamasına rağmen iş ettiğinden ve profesyonellikten herhangi bir taviz vermeden titiz bir yaklaşım sergileyerek Dikkat eksikliğim konusunda yardımcı oldu.
Harika bir dinleyici anlattığınız, söylediğiniz ya da hissettiginiz hiç bir duygu ve düşüncenin önemsiz olmadığını Gökçe Hanım'a sadece bir kere bakarak bile anlayabiliyorsunuz.
Görüşme öncesinde, görüşme sırasında ve görüşme sonrasında göstermiş olduğu ilgi alaka ve profesyonellik açısında gerçekten takdire şayan biri Gökçe Hanım, kesinlikle tavsiye ediyorum.
Geçirdiğim zor bir dönemde destek aldığım Gökçe Hanım, ilgisi, alakası ve uzman bilgisi ile tedavimi etkili bir şekilde yönlendirdi. Samimi tavrı sayesinde kendimi her zaman rahat hissetmemi sağladı. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
u.....
Çok fazla seyehatlerim oluyor ve yolculuklarımı uçak ile yapıyorum Uçağa birtürlü alışamadım ve uçak korkumu yenemedim...Bu bende ciddi sorun olmaya başladı. Ve tam burada Dr.Gökçe Dağlıöz Karabay karşıma çıktı ve inanılmazı başardı ve şimdi onun sayesinde korkmadan uçağa binebiliyorum.
ne...p
Yoğun bir çalışma döneminden sonra emekli olunca kendimi iyi hissetmediğimi fark ettim, bir arkadaşımın Doktor hanımı tavsiye etmesi ile bende gittim, ilaç ve terapi sayesinde şimdi çok iyi hissediyorum, görüşmelerimiz devam halen devam etmekte, eşim ve oğlumda bu durumdan çok memnun, iyi ki tanımışım Gökçe hanımı
GÖKÇE HANIM İYİKİ KARŞIMA ÇIKTINIZ, SENELERDİR SIKINTISINI ÇEKTİĞİM PANİK ATAK HASTALIĞIMIN 4-5 FARKLI İLAÇLARI SÜREKLİ KULLANDIĞIM BİR DÖNEMDE SİZ ÇIKTINIZ KARŞIMA,NASIL BÜYÜK ŞANS ANLATAMAM,ÇOK KISA BİR DÖNEMDE TOPLADIM VE ŞUAN ÇOK FAZLA İYİYİM ,İYİKİ KARŞILAŞTIK ,HERKESE TAVSİYE EDERİM .EMEKLERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER
bl...l
Devlet hastanesinden verilen rapor ve teshis ile oğlumda(14) dikkat eksikliğine bağlı Disleksi(diskalkuli)teshisi kondu.Aşagı yukarı 6 senedir klinik tedavi ve ayrıca Devlet destekli özel eğitimlere de gittik. Ancak zaman ve ortamdan dolayı istediğimiz sonucları halehazır almadık. Tavsiye ile Son 6 aydır Dr.Gökçe Hanım'ın nezaretinde medikal destek, terapi ve seanslar ile kısa sürede ilerleme kaydettik.
Dr.Hanımın mütakip kontrolleri ile daha iyi olacağına inanıyorum.
Ailecek ,kendisine emekleri için teşekkür ederiz.
e....t
Gökçe doktorumu size nasıl anlatsam doktorluğu insanlığı sizi saran o sıcacık sesi gülümsemesi size uzattığı eli nasıl diyeyim düştüğünüz bir kuyudan sizi tutup çıkaran bir güç o ben aynen bu duyguları yaşadım doktorumla korkularımı öğrendim önce farkına vardım şimdi onlarla yüzleşiyoruz birlikte iyiki bu yola gökçe doktorumla çıkmışım
Panik atak şikayeti nedeni ile Gökçe hanıma gittim, gitmeden önce iki günde bir atak nedeni ile acil servise gidiyordum, evden yalnız çıkmakta zorlanıyor, toplu taşıma kullanamıyordum. Eşimle çocuklarımla ilişkim de bozulmuştu, 2 aydır yaptığımız seanslar sayesinde hayatım değişti, artık hayatımı ataklarım değil ben yönetiyorum. Aynı zamanda çok ağır depresyonum da vardı. Terapi ve ilaç tedavisi ile şikayetlerim azaldı, ailem de çok memnun, herkes bendeki değişime şaşırıyor. Daha önce de depresyon dönemlerimde tedaviye gitmiştim ancak diğer doktorlar dinlemeden ilaç yazıp göndermişti, ben de kullanmamıştım. Doktoruma çok teşekkür ederim. Başarılarının devamını dilerim. Gökçe hanım ile seanslarımız devam ediyor, ben doktorumu buldum, tavsiye ederim.
Doktor Hanım'a eşimle çift terapisine gittik. son derece iyi geldi. Sorunlarımızı hallettik. İşinde son derce başarılı , ilgili, güler yüzlü ve iyi bir doktor ve terapist. Daha önce başka yerlerde de çift terapisine başlamış ama fayla görmemi yarım bırakmıştık. Herkese tavsiye ederim.
de...z
Post travmatik stress bozukluğu sebebiyle ziyaret ettim. güleryüzü hoş sohbeti samiyeti ile adeta büyüledi.İlk seanstan sonra inanılmaz pozitif enerji ile kendime geldim. Kendisine çok teşekkür ediyorum
Gökçe Dağlıöz Karabay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gökçe Dağlıöz Karabay, Psikiyatri. Size Gökçe Dağlıöz Karabay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikiyatri Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Aile Terapisi, Psikoterapi, Çift Terapisi, Yetişkin Terapisi, Aile Danışmanlığı.
Gökçe Dağlıöz Karabay adresi nerede?Gökçe Dağlıöz Karabay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mansuroğlu mah. 1593/1 sk. No:2 Lider Centrio A Blok Daire:60 Bayraklı / İZMİR İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gökçe Dağlıöz Karabay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gökçe Dağlıöz Karabay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gökçe Dağlıöz Karabay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gökçe Dağlıöz Karabay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Gökçe Dağlıöz Karabay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gökçe Dağlıöz Karabay tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gökçe Dağlıöz Karabay hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Gökçe Dağlıöz Karabay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gökçe Dağlıöz Karabay hangi sigortaları kabul ediyor?Gökçe Dağlıöz Karabay tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Psikiyatristler