Psikoloji daha fazla

İzmir 1 adres

Uzman Psikolog Gökçe Devrim Ader,   İzmir Üniversitesi’nde psikoloji alanında burslu olarak lisans eğitimi almıştır. Daha sonra Dokuz Eylül Üniversitesi'nde  klinik psikoloji alanında yüksek lisansını tamamlamıştır.  2018 yılında İstanbul’a taşınmıştır. Bu esnada bireysel seanslarına devam etmiştir. 2019 yılında ‘Boyutsal Obsesif Kompulsif Bozukluk Belirtileri ve Benlik Korkusu: Yetişkin Bir Örneklemde İlişkili Değişkenlerin İncelenmesi’ başlıklı tezi ile uzman psikolog ünvanını almaya hak kazanmıştır. 2018 yılından 2023'e kadar eğitimi boyunca ve sonrasında birden fazla hastanede ve özel klinikte aktif olarak çalışmıştır. Bu süreçte bilimsel kongrelere (Rekonstrüktif -Estetik Genital Cerrahi ve Seksoloji Kongresi, Ulusal Psikoloji Kongresi) sunumlarıyla birlikte katılmış ve akademik kitaplarda ‘Vajinismuslu Kadınların Gebelik ve Doğum Sürecinde Desteklenmesi’, ‘Hiperseksüel Bozukluk’ başlıklı bilimsel yazıları yayınlanmıştır. Kendisi evli ve bir çocuk annesidir.
Şu anda İzmir'de hizmet vermektedir.

Mimar Sinan Mahallesi 1487 Sokak No:12 D:3 Ayhan Apt., Konak, İzmir

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi

Online Terapi +34 daha fazla

Z

Gökçe Hanım'ı vajinismus tedavisi gördüğüm klinik aracılığıyla buldum. Klinikten aldığım tedavi süreci benim için çok zor geçiyordu, ağlama krizlerim stresim çok yüksekti. Gökçe Hanım'ın da desteğiyle bu süreci geride bıraktık ve vajinismusu yendim. Artık özgür bir kadınım. İlerleyen süreçte de kendisinden destek almaya devam ettim. İki yılı geride bıraktık, arkaya dönüp bakınca nasıl büyük yol aldığımızı görebiliyorum. İyi ki beraberiz. Sürdürülebilir bir terapi sürecinde terapistinizle bağ kurmanız bence çok önemli. Nazik, anlayışlı ve dikkatli biri Gökçe Hanım, çevreme arkadaşlarıma çok kez önerdiğim bir terapist kendisi.

Boşanma sürecimde yakın arkadaşım aracılığıyla Gökçe Hanım ile tanıştım. İlişkiler, boşanma öncesi ve sonrası değerlendirmeleri, sebep-sonuç ilişkileri, aile-insan ilişkileri ve ileride mutluluğum için neleri daha iyi yapabilirim konusunda kendimi tanımam, yaşadıklarımı anlamlandırmam ve ne istediğimi bulmam konusunda oldukça destek verdi ve yardımcı oldu. Çevremde konuştuğum arkadaşlarım düşüncelerimi aktardıkça kimden destek aldığımı kendileri soruyorlar, ben de her zaman Gökçe Hanım'dan memnuniyetimi belirterek kendisini tavsiye ediyorum.

Gökçe Hanım'ın 2022 yılından beri seanslarına devam ediyorum. Kendisiyle seanslara başlamadan önce işime odaklanamıyor ve sürekli bir şeyleri erteliyordum. Depresyondaydım. Gökçe Hanım'ın seansları olmasa hala işime devam edemezdim. İyi bir psikolog olmasının yanı sıra insani olarak da yaklaşımlarından çok memnun kaldım.

Kendisinin uzun zamandır danışanıyım. Takıntı sebebiyle başvurmuştum. Gökçe Hanım ile seanslarımız sohbet havasında keyifle geçiyor. Hasta gibi değil, arkadaş gibi yaklaşıyor. Seans günlerini sabırsızlıkla bekliyorum. Enerjisi ve pozitif yaklaşımı ile kendim ile ilgili çok şey keşfetmemi sağladı. İyi ki Gökçe Hanım'la birlikte ilerliyoruz. Çok memnunum.

Eşimle bazı problemler yaşıyorduk. Eşimin isteği üzerine çift terapisine başladık. Arkadaşımızın tavsiyesiyle ulaştık Gökçe Hanıma. Bize çok iyi geldi, tarafsız ve profesyonel birine sorunlarımıza çözüm bulduk. Bizi dinledi, anladı, bazı yanlış düşünce kalıplarımızı düzeltmemize yardımcı oldu. Eşimle artık birbirimizi daha iyi tanıyoruz ve çok daha iyi anlaşıyoruz. Tartışmalar tabii ki yaşıyoruz ama olayların büyümesini engelleyip birbirimizi kırmadan daha anlayışlı bir şekilde iletişime geçiyoruz. İyi ki eşimi dinleyip terapi almışız. Evliliklerinde sorun yaşayan herkese tavsiye ederim tabii ki.

O

Tanıdık bir psikolog tavsiyesiyle ulaştım. Birtakım ailevi sorunlar dolayısıyla zor günler yaşıyordum: depresyon, uykusuzluk, ağlama krizleri gibi. 2 yıldan fazla süredir kendisiyle online görüşüyoruz. Her şeyden önce güler yüzlü, sakin, mesleğini hakkıyla yapan, kendimi rahat hissettiğim bir psikolog. Haftada 1 gün online 1 saat görüşüyoruz. Diğer günlerde kendimi kötü hissettiğimde bile terapimizden sonra çok daha iyi, rahatlamış, pozitif oluyorum. Eşim bile bunu fark ediyor. Çevremdeki herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

L

Eşimle bazı sorunlar yaşıyorduk, birkaç kez boşanma kararı da almıştık. Eşimi de ikna edince seanslara başladık. İkimize de çok iyi geldi, birbirimizi anlamaya başladık, iletişim hatalarımızı gördük. Kavgalarımız azaldı, eşimle sorunlarımızı çözmemizde çok etkili oldu. Evliliğimiz kurtuldu ve daha sağlıklı bir iletişim kurmamızda çok etkili oldu seanslar. Sinirlenmeye başladığımızda ara verip sakinleşince konuşmayı deniyoruz, bunu Gökçe Hanım sayesinde başarabildik. Eşimle cinsel hayatımızda da sorunlar yaşıyorduk, yok gibi bir şeydi hatta. Gökçe Hanım cinsel terapist de olduğu için eşim de rahatlıkla konuşabildi sorunlarını. Haftada bir başladığımız seanslarımız ayda bir oluyor. Çift seansları dışında benim yeme ataklarım oluyordu, tek başıma çözemedim ve bireysel seansa da başladık. O konuda da yol kat ediyoruz. Kendisi çok samimi, başka açıdan düşünmemize yardımcı oluyor. Çevreme de kesinlikle tavsiye ederim.

Ö

Gökçe Devrim Ader'e tavsiye üzerine ulaştım. Genel hayata bakış açısı, duygularını kontrol etme, kendini anlama üzerine seanslarımız devam ediyor. Süreçten de memnunum. Tavsiye ederim.

Gökçe Hanım'a 2 sene önce bir tanıdığımın referansı aracılığıyla başvurdum. Çocuklu boşanma sonrası sıkıntılı dönemlerimdi. Bu konu çerçevesinde terapilere başlayıp 2 senedir yaşadığım minör ve majör tüm konu ve problemleri, kendisinin kazandırdığı bakış açıları ve yaklaşımlarla en az hasarla yürütmeyi, yönetmeyi öğrendim. Profesyonelliği ile benim için 2 senedir büyük bir destek, şu anda yurt dışına göç hikayemde yaşadığım zorlukları - yine süreçte kazandırdıkları ve mevcut desteğiyle - minimum şekilde hissediyorum. Ben de duyduğum aşırı memnuniyetle çevremde terapi sürecine başlamayı düşünen herkese Gökçe Hanım'la çalışmasını tavsiye ederim.

U

Kendisine, tavsiye üzerine ulaştım. Başvurma sebebim, stres yönetimi konusunda zorlanmam ve içinde bulunduğum bunalım durumuydu. Kendi başıma başa çıkmakta güçlük çekiyordum. Bunalımda olduğum bir dönemdi ve duygularımı net bir şekilde anlamakta zorlanıyordum. Durumumu dürüstçe paylaştım ve sorularına açıkça cevap verdiğim için süreç hızlıca olumlu bir şekilde ilerledi. Kendisi her seansımda çok iyi dinledi ve bana uygun yönlendirmelerde bulundu. Hiçbir zaman kesin bir karar vererek ya da yargılayarak yaklaşmadı, aksine mantıklı bir şekilde konuşarak beni düşündürmeye yönlendirdi. Seanslarda öğrendiğim teknikler, günlük hayatımda uygulamaya başladıkça kendimi daha dengeli ve güçlü hissetmeme yardımcı oldu. Gökçe Hanım ile seanslarım gerçekten çok faydalı oldu. Konuşmakta zorlandığım konularda bile kendimi rahatça ifade edebildim. Yardımcı olması ve bana doğru yönlendirmeler yapması çok değerliydi. Kendisiyle çalışmayı kesinlikle tavsiye ederim.