Yeniyol Mah. Sepetçi Sok. Gülloğlu İş Merkezi No:3, Çorum Merkez, Çorum
Cinsel Terapi
Depresyon Anksiyete Stres Ölçeği
Draw A Person
Gökçe Eryılmaz Muayenehanesi
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ect(Elektrokonvülsif) Terapi
GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi
Gottman Çift Terapisi
Grup Terapisi
Gökçe Eryılmaz Muayenehanesi
Görsel İşitsel Sayı Dizileri Testi B formu (GİSD-B)
Hipnoterapi
Louisa Duss
Panik Bozukluğu Şiddet Ölçeği
Gökçe Eryılmaz Muayenehanesi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
WAIS Zeka Testi
İlişki Terapisi
İşaretleme Testi
gö...e
2008 yılından bu yana bipolar bozukluğum var. Ayrıca dönemsel olarak depresyon geçirip atak süreçleri yaşıyorum. Gökçe Hanım sayesinde sürekli ilaç desteği olmadan veya min. dozda alarak toparladım. O kadar muhteşem bir insan ve doktor ki sizi silkeliyor, hayata tutunmanızı, kendinize değer vermenizi, bazen en yakınınızı anlamanızı bazen de çocuğunuza bile nasıl davranmanız gerektiğine kadar sizi her konuda sabırla aydınlatıyor. Acil durumlarda veya maddi konularda onun için hastası önemli. İşinin, mesleğinin hakkını veren, insan sağlığını özellikle bu dönemde herşeyden önce tutan nadir doktorlardan Gökçe Hanım. Kendisine her görüşmemizde teşekkür ediyorum ama buradan da dile getirmek istedim. Minnettarım size, siz eski beni geri getirdiniz hem de yıllar sonra. İyi ki varsınız hocam Hep var olun hayatımızda ve ülkemizde. Mustafa Kemal'i mizin "Beni Türk hekimlerine emanet ediniz" Sözünün hakkını sonuna kadar hakediyorsunuz.
Hasta
Tanışmamızı bir şans olarak görüyorum. Ilk deneyimim ve doğru doktoru seçmişim. Anksiyete tedavisi alıyorum ve faydalarını görüyorum. Daha mutlu daha pozitifim. Yüklerim azalıyor. Hep çok dakik, güleryüzlü ve anlayışlı. Umarım meslek hayatında nice başarıları olur.
Gökçe hanımla yaklaşık 3 yıldır danışan olarak görüşüyorum.Bu yorumu yapmakta bile geç kaldım açıkçası:) Eşimin desteği ile öfke kontrolü ve stres şikayetleri üzerine kendisiyle görüşmeye başladım. İlk seanslardan itibaren kayda değer şekilde hayata ve ilişkilerime bakış açımda değişiklikler oldu. Artık olayları ve insanları önceden olduğundan daha farklı yarumlayabiliyorum ve daha yapıcı davranabiliyorum kendisinin de desteğiyle. Kesinlikle yapıcı,erdemli ve empati yeteneği yüksek bir hekim,hanımefendi Gökçe hanım. Gökçe hanıma ne kadar teşekkür etsem az olur. Kendisine ailesiyle,sevdikleriyle birlikte sağlık,mutluluk ve huzur dolu upuzun bir ömür ve başarılarla dolu bir meslek hayatı diliyorum:)
na...e
Kendisine yorumları okuyarak 1 buçuk yıl önce anksiyete rahatsızlığıyla gittim.iyiki Gökçe hanıma gitmişim.sorunlarınızı gerçekten anlamaya ve size özel çözümler bulmaya çalışıyor. Verdiği tavsiyeler gerçekçi ve çözüm odaklı. Hayata bakış açım değişti ve şimdi çok daha iyiyim.hafif dozda ilaç desteğiyle tedavi oldum. Kendisine buradan tekrar teşekkür ediyorum
es...ş
Gökçe hanımla ilk görüşmede daha algınız bakış açınız değişiyor. İletişimi yüksek olumlu benim için muhteşem bir doktor. 2 yıl boyunca cesaret edemediğim adımları çok kısa sürede attım. İşini kesinlikle çok iyi yapan birisi.
a....u
Gerçekten işini layıkıyla yapan iyi bir doktor ve çok memnun kaldım . İlgisi ve anlayışı , yaklaşımı beni çok mutlu etti panik ataklarımdan kurtuldum şimdi daha sağlıklıyım. Çorluya gittiğiniz için çok üzüldüm ama online görüşebileceğimiz için mutluyum. Sevgiyle ve mutlu kalın...
18 yaşıma yeni girdiğimde kendimde yalnız kalamayacak şekilde panik ataklar geçirdiğimi ve hayatımın zindana döndüğünü hissettim.Evden dışarı çıkamıyordum.İnternetteki olumlu yorumlardan sonra randevu aldım.Ilk görüşmede panik ataklarım durdu,yaşam kalitem yükseldi.Her şeyi ince ayrıntısına kadar açıklayan,hastasına empati ile yaklaşıp sorunlarını sadece hap verip köşeye atmayan gerçekten etkili tedavi yöntemleri olan harika bi o kadar da tatlı bir doktor.Sayesinde korkularımı yendim,eski halime döndüm.Kocaeli sizin gibi çok değerli bi doktor kaybetti,Çorum artık çok şanslı.Hastalarınız olarak sizi çok özleyeceğiz.
e....k
Gökçe Hanımın kendisine hasta yorumları ve internetteki ilgi memnuniyet yoğunluğu ile anlatılardan yola çıkarak internetten ulaştım. Uzun zamandan beri farkettiğim fakat doktor desteği alamadığım depresyon halim vardı Doktor hanımla tanıştım terapi ve ilaç desteği ile aile içi sıkıntılı etkilerden ve kendi iç dünyamda ki tüm huzursuzluklardan kurtuldum. Kendisi çok ilgili ve hastasını takip eden aynı zamanda çok iyi anlayan ve beklentilere tam kararında karşılık veren bi Doktor. Asistanı Şölen Hanımda oldukça ilgili ve kibar biri. Gökçe Hanıma çok teşekkür eder başarılarının devamını dilerim.
b....c
1 seneden fazladır anksiyete tedavisi için kendisini ziyaret edıyorum , tedavi yöntemleri hasta yaklaşımı çok başarılı , hastalarına dost gibi yaklaşıyor , hastalık ile ilgili guzel bır plan cıkarıp o yolda dogru adımlarla sonuca ulaştırıyor .
Gökçe Eryılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gökçe Eryılmaz, Psikiyatri. Size Gökçe Eryılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi, İşaretleme Testi, Görsel İşitsel Sayı Dizileri Testi B formu (GİSD-B), WAIS Zeka Testi, Psikoterapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi.
Gökçe Eryılmaz adresi nerede?Gökçe Eryılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeniyol Mah. Sepetçi Sok. Gülloğlu İş Merkezi No:3 Çorum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gökçe Eryılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gökçe Eryılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gökçe Eryılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gökçe Eryılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gökçe Eryılmaz hangi dilleri konuşuyor?Gökçe Eryılmaz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gökçe Eryılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gökçe Eryılmaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gökçe Eryılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 34 hasta / danışan, Gökçe Eryılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.