Lisans eğitimini Kadir Has Üniversitesi’nde psikoloji bölümünde tamamlamıştır. Maltepe Üniversitesi Beden Psikoterapisi Sertifikalı Tezli Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Bölümü’nden ''Genç Yetişkinlerde Otantiklik, Öz-şefkat, Öz-kontrol ve Psikolojik İyi Oluş Arasındaki İlişkinin İncelenmesi'' konulu yüksek lisans tezi ile onur derecesi ile mezun oldu. Lisans Eğitimi sırasında Servergazi Devlet Hastanesinde ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde stajer psikolog olarak görev almıştır. Erasmus+ bursu ile gittiği İrlanda'da University College Dublin’de Prof. Barbara Dooley süpervizörlüğünde My World Survey 2 araştırmasında asistanlık yapmıştır ve araştırmada isminin geçmesine hak kazanmıştır. Dublin’de Uluslarası EFT Seviye 1 ve Uluslarası Havening Tekniği eğitimleri almıştır. Prof.Dr. Ebru Şalcıoğlu’ndan Temel ve İleri Seviye Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimini almıştır. Türk Psikologlar Derneği’nden WISC-IV eğitimi almıştır. Dr.Gabor Mate’nin Kısa Süreli Öz-Şefkat Eğitimi almıştır. Psikolog Gökçe Kurucu seanslarında zihin-beden-ruh bütünlüğünü esas alıp bütüncül bir yaklaşımı benimsemektedir.

Gönüllü Çalışmalar

SOYAÇ (Sokakta Yaşayan ve Çalışan Çocuklar İçin Uygulama ve Araştırma Merkezi) – Okuldayız Üsküdar Projesi sınıf psikoloğu olarak devamsızlığı çok fazla olup okula gelmeyen öğrencileri eğitime kazandırmak ve ailelere okuma bilinci kazandırmak adına çalışmıştır..
SOYAÇ Okuldayız Osmangazi projesinde sınıf psikoloğu olarak ilkokul öğretmenleri ile nöroardaşık eğitim modeli hakkında çalışmalar yapmıştır.

Bakırköy, Bakırköy, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit

Psikoloji Randevusu +13 daha fazla

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Yaygın kaygı bozukluğu, aşırı mükemmeliyetçillik ve depresyon...
Benim hayatımı sık sık etkileyen bu 3lü'yü bir dengeye oturtmaya, hayattan keyif almaya, mutlu olmaya çalışan biriyim.
Yolum iyi ki Gökçe Hanım ile kesişti.
Dikkatli dinleyen, iyi sorular soran ve bana farkındalıklar yaşatan kıymetli bir psikolog.
Kendisi görüşme sonrası ileri okumalar, faydalı videolar paylaşarak da sürecime katkı sağlıyor.
Ulaşılabilir, destekleyici, işini de çok seven biri.
Şuan daha iyi hissediyorum, Gökçe Hanımla yürüdüğüm yolda daha iyi hissedeceğimi de biliyorum.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Yardım almaya karar verdiğimde Gökçe hanımla tanıştım. Benim için gerçekten büyük cesaret isteyen bir adımdı ve kendimi hiç bu kadar iyi hissetmemiştim.

Gökçe Hanım gerçekten çok ilgili ve aynı zamanda da bilgili bir psikolog. Yaşadığım depresif durum sonucunda kendisine ulaştım. İlk psikolog tecrübem olmasına rağmen bana çok yardımcı oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

Telefon numarası doğrulandı

Uzmanıma randevu alarak ulaştım, bu sayede kendisine geçmişte yaşamış olduğum sıkıntılı sürecimden bahsederek profesyonel bir biçimde farklı bakış açısı ve çok iyi yönlendirmeleri ile kendime geldim. Gökçe Hanım benim hikayemi dinleyerek bana sorduğu sorular sayesinde farklı bir bakış açısıyla kendimi şu anda çok iyi hissediyorum. Gökçe Hanım ilk etapta benim tüm yaşadığım olayları baştan sona çok iyi bir şekilde dinleyerek ve analiz ederek bana sorular sordu. Bu sorular sayesinde kendimi nasıl yönlendireceğimi, hangi açıdan ele alırsam kötü bir olay olmasına rağmen nasıl bir sonuç çıkarabilirim şeklinde yönlendirmeleri benim kendimi iyi hissetmeme yardımcı oldu. Gökçe Hanım sayesinde kendimi daha güçlü ve zorlukların üstesinden gelebilir şeklinde hissediyorum. Gökçe Hanım'ı gerçekten zor durumda ne yapabilirim ve herhangi bir konuda nasıl bir strateji içinde olabilirim şeklinde sorusu olan, kendini yaşadığı olaylara bakış açısını değiştirmek isteyen herkese tavsiye ediyorum.

Ö
Konum: Online Danışmanlık Randevu

Anksiyete ile başa çıkmamda, kendimi tanıyıp-anlamam, farkındalıklar kazanmamda Gökçe Hanım bana çok yardımcı oldu. Yaklaşımları ve anlayışı sayesinde kendimi daha rahat hissettim ve farkındalıklarım arttı. Eğer psikolojik destek arıyorsanız, kesinlikle Gökçe Hanım'ı tavsiye ederim.

Ş
Randevu doğrulandı
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Gökçe hanım ile ilk tanıştığımda intihar etmeyi düşünüyordum. O an seansları vardı ama beni bırakmadı ve yazdıklarıyla yanımda oldu, adım adım ne yapmam gerektiğini anlattı. Bunu ancak yaptığı işin ne kadar hassas bir iş olduğunu bilen ve yüksek sağduyuya sahip biri yapabilirdi. Başka bir uzmanla değil Gökçe hanımla devam etmeye karar vermiştim. İlk seanstan sonra araya epey zaman girmesine rağmen söylediklerini hiç unutmadım hep beynimde dönüp durdu. İyileşmeye karar vermiştim ve başlamıştım. enim için çok önemli bir süreç olacak bu çünkü ben en önce kendini ihmal eden biriyim. İkinci seansta benim zaten kendimle hayatımla ilgili farkında olduğum, tespit ettiğim şeyleri ben söylemeden farketti ve bu kadar benzer şeyler söylemesi beni şaşırttı. Anlaşıldığımı hissettim. Bu bir arkadaşınızla konuşmak, bir şeyler paylaşmak değildi. Bir uzmanla bu süreci yönetmek elbette ki arada dertleşmek gibi değil ve uzman olduğu için söylediklerine uyuyorsunuz ve iyileşme başlıyor.

Randevu doğrulandı
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

İlk seans itibariyle konuya hakim olması, yönlendirmeleri ve iyi bir dinleyici olması size bir psikolog değil de yakın bir dostunuzla birlikte sorunlarınızı çözmeye çalıştığınız hissiyatını veriyor. Oluşturduğu farkındalıklarla aslında hayatınızda var olan ama anlamlandıramadığınız konuların sebeplerini ve neden olduğunu görmenizi bunun sayesinde de yaşadığınız sıkıntıların çözümünü kolaylaştırdığını fark ediyorsunuz. Seans esnasında oluşturduğu konfor sayesinde çekinmeden kendinizi rahat hissettiğiniz bir anlatım diline sahip olmanız kolaylıkla frekansınızın uyuşmasına sebep oluyor. Her seansta siz hatırlatma yapmadan konunun devamlılığına hakim şekilde hazır olması sizi yormadan sorunların giderilmesine yönlendiriyor. Prensiplerine özen göstermesi, sıcak yaklaşımı, programlı ve dakik olması, her seansa hazırlıklı gelmesi ve hayatınızı kendinizin şekillendireceğini bilerek yönlendiriyor olması beni en çok etkileyen özellikleri. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Bence kişinin psikoloğu ile frekansının uyuşması çok önemli. Gökçe hanımın enerjisi, ilk andan itibaren sanki yıllardır tanıdığım ve çok güvendiğim biriymiş gibi hissettiriyor ve kendimi sürece hem ait hissediyor hem de bana yol gösterici olduğu bu süreç hiç bitmesin istiyorum. Ayrıca neredeyse her seans "Bugün cok da konuşasım yok aslında." düsüncesiyle giriyor ve cıktıgımda onun yönlendirmeleri sayesinde "İnanamıyorum aslında ne cok sey varmıs iyi ki bunları fark etti ve sesli düsündüm, hallettim" diyorum. Cünkü Gökçe hanım havalı ve aşırı profesyonel cümleler kullanmak yerine o an hissettiğim duyguyu benimle paylaşabiliyor ve anlatmaya, anlattıkça rahatlamaya, sanki çok yakın bir arkadaşımla sohbet ediyormuşçasına keyif almaya karşı koyamıyorum. Gökçe hanım iyi ki tanıdım dediğim harika bir klinik psikolog.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Hayatımda ilk defa narsist bir karakter ile tanıştım ve bir sene içerisinde hayatımı alt üst etmişti. Sürekli kendimi suçluyordum. Hayatımda gerçekten dibi gördüğüm bir andı ve "Artık değişmek istiyorum, kendisini seven, kendisine saygı duyan biri olmak istiyorum" şeklinde kendi kendime itiraf ettiğim sırada Gökçe Hanım ile yollarımız kesişti. Zannediyorum 4-5 seans içerisinde yüzümde çiçekler açmaya başladı. Hangi yöntem ile benimle bu tedavi sürecini ilerletiyor bilmiyorum ama matematiksel ve sağ duyulu yorumları ile hem psikoloji bilimine, hem kendisine yüksek güven duyuyorum. Her şey yolunda ancak bizim yolumuz uzun, umarım uzun seneler birlikte çalışmaya devam ederiz.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Zamanı yönetememe, odaklanamama, anı yakalayamama, kaygı yoğunluğu, sabırsızlık, erteleme ve başarısızlık nedenleriyle kendisi ile tanıştım.
Sanki yıllardır tanışıyoruz. Yüzünde ki gülümsemesi, pozitif ses tonu ile zaten sorunların yarısı kafanızda bitiyor. Size değer vermesi, beğenimli oluşu ve gayret vericiliği ile sizi kendinizi değistirmeye ikna ediyor. Arayıp soruyor, takip ediyor.
Kendisine bahsettiğim sorunlarım neticesinde bazı nokta atışı sorular yöneltti. Bunlara verdiğim çesitli örneklerin hepsini can kulağı ile dinledi, notlar aldı ve bir kanaate vardı. Yönlendirmeleri ile teste tabii oldum ve tedaviye başladım. Sorunlarımın, benim beceriksiz bir insan oluşum gibi bir nedenden dolayı değil, nörolojik yani beyin gelişim esnasındaki bir kusurdan kaynaklandığı ve tedavisinin mümkün olduğunu öğrenince, sanki yeniden doğdum! Yani elimde olmayan sebeplerle böyleyim ve tedavi olarak yapamadığım herşeyi yapabilirim.. Sanki kafeste bir kuş iken Gökçe Hocam kafesin kapısını açtı...