Hayatıma dokunduğunuz için, bana iyi geldiğiniz için çok şanslıyım. Uzun süredir geçmeyen egzamam Gökçen Hanım sayesinde iyileşti. Sıcak gülümsemenizle, hastalığım hakkında verdiğiniz bilgilerle kendimi fazlasıyla güvende hissettiğim doktorum Gökçen hanım iyi ki varsınız!
Hem ben hem ailem için vazgeçilmezimsiniz!
al...i
Oğlumda siğil çıkmıştı. 6 ay boyunca başka bir doktora tedaviye gittik ancak geçmedi. iş siğillleri yakmaya kadar geldi. Oğlum daha 7 yaşında olduğu için ve canı çok yanacağı için yakma işlemini uygulatmadım. Bir arkadaşın tavsiyesiyle Gökçen Hanıma gittik verdiği kremler ile 2 haftada geçti, 6 ay boşuna ızdırap çekmişiz ve nerdeyse çocuğun siğillerini yaktıracaktık.
Ayrıca oğlumda egzama vardı bize bir krem karışım verdi nerdeyse 3-5 günde kaşıntıyı kesti ve uzunca bir sürede kaşıntı yaşamadı.
İyiki Gökçen Hanıma gitmişiz. Bu sayfada çok az yorum aldığını görünce hem şaşırdım hemde yazma gereği duydum. Kendisine tekrar teşekkür ederim
be...n
Gökçen hanıma bir tavsiye üzerine akne tedavisi için gitmiştim yaptığı testler ve muayene sonrası çözümün zoretanin tedavisi olduğunu belirtti başta çevremden duyduğum olumsuzluklardan dolayı korkuyordum ama Gökçen hanımın konuyla ilgili uzmanlığıyla bana tedavide nasıl ilerleyeceğimizi anlattığında hiç korkum kalmadı kendisine tedavi süresince her an ulaşabilmekte ayrıca güven sağladı ve ben çevremden duyduğum hiç bir olumsuzluğu yaşamadan 9 ay süren zoretanin tedavimi tamamladım, yüzümde Gökçen hanım sayesinde ne bir leke ne de bir sivilce kaldı, alanında ender bulunan bir doktor kesinlikle herkese güvenle tavsiye ediyorum
Cilt problemim için tesadüfen gittiğim bir doktordu fakat yaklaşımı anlatım tarzı ve yakınlığıyla hem hastalığım hakkında bilgi sahibi olmamı hem de stressiz bir operasyon geçirmemi sağladı. İnanılmaz memnun kaldım. Beş yıldızı sonuna kadar hak ettiğini düşünüyorum. Kendisine sonsuz teşekkürler. Eklerinize sağlık hocam.
me...e
Yüzümdeki akneler için çok sayıda doktora gittim. Pek çok ilaç kullandım. Gökçen hanım ile tanıştıktan sonra yüzüm bambaşka bir hal aldı. Çevremdeki herkes farkediyor. Ağır ilaçlar kullanmak zorunda kalmadan böyle bir sonuç aldığım için çok mutluyum. İnanılmaz pozitif, ilgili ve tecrübeli bir hekim. Bir kez daha teşekkür ederim...
sa...l
uzman dr Gokcen hocamin bana uyguladigi tedaviden cok memnun kaldim kendisini halende tedavime devam etmekteyim herkese ve tüm yakinlarima tavsiye eriyorum Allah razi olsun mesleginde basarilarinin devamini dililiorum slmlar ..
Gökçen Alyamaç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gökçen Alyamaç, Dermatoloji.
Gökçen Alyamaç adresi nerede?Gökçen Alyamaç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gökçen Alyamaç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gökçen Alyamaç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gökçen Alyamaç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gökçen Alyamaç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gökçen Alyamaç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gökçen Alyamaç hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Gökçen Alyamaç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar