Psikoloji daha fazla

Kayseri 1 adres

Kayseri doğumlu Gökçen Asiye KORKMAZ, lisans eğitimini Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Psikoloji bölümünde başarıyla tamamlamıştır. Eğitim süresince çeşitli gönüllü staj programlarında yer alarak mesleki deneyimlerini pekiştirmiştir. Lisans döneminde TUBİTAK 2209-A desteğiyle “Romantik Partnerlerde Sosyal Medya Kıskançlığı” başlıklı bir proje yürüterek önemli bir akademik başarıya imza atmıştır.

Şu anda TMS Clinic Kayseri’de evlilik, yetişkin, çocuk ve ergen danışmanlığı alanlarında çalışmalarına devam eden Gökçen Asiye KORKMAZ, bireylerin gelişimine katkı sağlama hedefiyle kendini sürekli olarak yenilemekte ve mesleki donanımını artırmaya özen göstermektedir. Mesleğine duyduğu tutku ve bireylere daha iyi hizmet sunma misyonuyla, danışanlarının yaşamlarına anlamlı dokunuşlar yapmaya devam etmektedir.

Mesleki anlayışı gereği, yaşam boyu öğrenmenin önemine inanan Gökçen Asiye KORKMAZ, bireylerin zorluklarını aşmalarına destek olmayı ve onların güçlü yanlarını ortaya çıkarmayı hedeflemektedir.

Aldığı Eğitimler
Aile ve Evlilik Terapisi Eğitimi (Prof. Dr. Hürol FIŞILOĞLU)
Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi (Prof. Dr. Özden Yalçınkaya ALKAR)
Kriz, Travma ve Yas Danışmanlığı Terapisi Eğitimi (Dr. Nevin DÖLEK)
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu Eğitimi (Dr. Öğr. Üyesi Esra KISACIK)
Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi Uygulamaları Eğitimi
MMPI (Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri) Uygulayıcı Eğitimi
Breuer Cümle Tamamlama, Mini-Mental Test Uygulayıcı Eğitimi

Değişen ve gelişen dünya koşullarında, bireylerin karmaşıklaşan hayatlarına anlam katmalarına ve bu zorluklarla başa çıkabilmelerine destek olmayı amaçlayan Gökçen Asiye KORKMAZ , lisans eğitiminin ötesinde çeşitli eğitimlere katılarak mesleki yeterliliğini arttırarak;

Çift ve Evlilik Terapisi
Kriz, Travma ve Yas Terapisi
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu Terapisi alanlarında güvenilir bir hizmet sunma gayesindedir.

Geçmiş Deneyimler
Besime Özderici Engelsiz Yaşam Merkezi
Kayseri Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi
TMS Clinic (Halen)

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Kredi kartı, Banka Havalesi

Gevhernesibe, Gök Gç. No:17 Kat:7, 38010 Kocasinan/Kayseri, Kocasinan, Kayseri

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Aile Terapisi +14 daha fazla

Aile İçi İletişim Sorunları

Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)

Randevu doğrulandı
Konum: TMS Clinic Randevu

Daha önce hiç anlaşılmamışım hayatımın en zor dönemini birlikte aşıyoruz

Psk. Gökçen Asiye Korkmaz

Değerli yorumunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz

Gökçen Hanım'a panik atak sebebiyle başvurdum. Süreç içinde ben, sevgili Gökçen Hanım sayesinde ataklarımı korkularımı çok iyi yönetmekteyim. Artık iyi ki yollarımız keşişti.

C

Oğlum için başvurdum. Arkadaşlarıyla uyum sorunu yaşıyordu. Bunun önüne geçebilmek için kendisine gittik. 4-5 seans aldık. Güzel ve olumlu sonuçlandı. Kısa bir ara verdik, tekrar başlayacağız. Gökçen Hanımdan önce farklı uzmanlara götürdük. Çok verim alamadık. Yaklaşımı ve davranışları çok yakın. Çocuğumda severek gitti. Gerçekten yardımcı olmak için çalışıyor. Memnunuz kendisinden.

Değerli yorumunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dilerim

Kaygı bozukluğu için gittim. Kendim araştırarak buldum. 6-7 seans oldu. Seanslarım güzel geçiyor. Verim almaya başladım. Gökçen Hanım'dan memnunum. Hiçbir sorun yaşamadım. Sürece devam ediyorum.

Değerli yorumunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dilerim

Bir tanıdık vasıtasıyla ulaştım. Yıllardır oğlum için uğraşıyorum, otizm ve hiperaktivite bozukluğu tanısı aldı. Gökçen Hanım sayesinde sonunda doğru tedavi yöntemine ulaştık. İlgi ve alakası güzel, yüreği gerçekten mükemmel bir uzman. Gözüm kapalı oğlumu emanet edebileceğim bir uzman. En ufak sorunumuzda her zaman bir telefon uzağımızda. Arayış içinde olan herkese tavsiye edebileceğim tek psikolog.

Değerli yorumunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dilerim

Ben uzmanıma psikoloji kliniğinden ulaştım. Zor bir hastalık sebebiyle psikolojik süreçten geçtiğim için gitme ihtiyacı duydum. İlk başta zor bir süreçti ama Gökçen Hanım'ın ilgisi sayesinde 2 ay gibi kısa bir sürede toparlandım. Çevreme de kesinlikle tavsiye ederim.

Değerli yorumunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dilerim

Kızım için başvurdum. Kaygıları ve korkuları vardı. 6 seanstır birlikteyiz. Çok güzel ilerliyoruz. Beklendiğimden daha fazla sonuçlar alıyoruz. Gökçen Hanım'dan çok memnunuz. Kızıma çok iyi geldi. Sürecimiz devam ediyor.

Değerli yorumunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dilerim

Kendimi iyi hissetmediğim bir dönemde başvurdum. Daha iyi hissetmek için destek almak amacıyla gittim. 3-4 aydır beraberiz. Seanslar sayesinde çok fazla değişimler oldu. Farkındalığım arttı. Gökçen Hanım karşısındaki kişiyi gayet iyi anlıyor. Sıkıştırmadan, zorlamadan akışına göre ilerliyor. Kendimi yanında çok iyi hissediyorum. Genel olarak memnunum.

Değerli yorumunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dilerim

Anksiyete için başvurdum. 9-10 seanstan beraberiz. Kendisinden memnunum. Beni çok iyi anlıyor. Gökçen Hanım çok tatlı bir uzman. Beni çok rahatlatıyor. Rahatsızlığımı atlatabileceğime inanıyorum. İlgi ve alakası çok güzel, ben kendisini seviyorum. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Bana her konuda destek oluyor.

L
Randevu doğrulandı
Konum: TMS Clinic Diğer

D eprem sonrasında hayatım tamamen değişti korku ve kaygı neredeyse her dakkamı etkiler hale geldi. 2 yaşında bir bebeğim olduğu için bu süreci hem kendim hem de onun için daha da zorlayıcı buldum. Kendi tramvamla başa çıkmak bir yan ona karşı güçlü durmaya çalışmak beni yıpratıyordu. Geceleri uyuyamamak gündüzleri sürekli tetikte olmak ne zaman ne yapacağımı bilememek hayatımı mahetmişti. Giddip gelmeye başladıktan sonra tramva sonrası yaşadığım duyguları anlamlandırmaya başladım. Gökçen hanım her seferinde bana ihtiyacım olan güvenliği sağladı ve bana tramvamla nasıl başa çıkabileceğimi gösterdi. Bu süreç sadece kendim için değil bebeğim için de daha güçlü bir anne olma yolunda attığım önemli bir şeydi. Gökçen hocanın sabrı anlayışı ve profesyonel yaklaşımı sayesinde bu zor dönemi aşmak için umut ve güç buldum artık seanslara hocanın kontrolünde ayda bir gidiyorum ve eski benle şimdiki ben arasında dağlar kadar fark var

Psk. Gökçen Asiye Korkmaz

Değerli yorumunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dilerim✨