Aile İçi İletişim Sorunları
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Tümünü gösterHizmetler
Aile İçi İletişim Sorunları
TMS Clinic
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Boşanma Terapisi
Stres Yönetimi
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
TMS Clinic
TÜBİTAK 2209-A projeleri çerçevesinde “Romantik Partnerlerde Sosyal Medya Kıskançlığı” konusunu araştırdık ve projemizi ilgili alana sunarak kabul aldık; şu anda veri toplama aşamasındayız. Türk Psikologlar Derneği’nden aldığım “Bilişsel Davranışçı Terapi” eğitimi kapsamında vaka formülasyonumu tamamlayarak başarı elde ettim. Ayrıca, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi’nde Dr. Öğr. Üyesi Esra Kısacık’tan “Her Yönüyle DEHB” eğitimi alarak Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu konusundaki eğitimimi tamamladım ve bu alanda çalışmalarımı sürdürmekteyim.
Birçok seminere katıldım; örnek olarak, Otizm Spektrum Bozukluğu Semineri, Oyun Terapisi Semineri, Aldatma ve Kıskançlığın Psikolojik Kökeni Semineri ve Afet Sonrası Psikolojik Yardım Semineri gibi etkinliklerde bulundum.
Ayrıca, MMPI (Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri) Uygulayıcı Eğitimi, Beier Cümle Tamamlama Testi Uygulayıcı Eğitimi ve Mini-Mental Test Uygulayıcı eğitimlerini tamamladım.
Şu an Çocuk Terapisi, Yetişkin Terapisi, Çift Terapisi ve Oyun Terapisi alanlarında yoğunlaşarak bu alanlarda çalışmalarımı sürdürüyorum.
c....)
Oğlum için başvurdum. Arkadaşlarıyla uyum sorunu yaşıyordu. Bunun önüne geçebilmek için kendisine gittik. 4-5 seans aldık. Güzel ve olumlu sonuçlandı. Kısa bir ara verdik, tekrar başlayacağız. Gökçen Hanımdan önce farklı uzmanlara götürdük. Çok verim alamadık. Yaklaşımı ve davranışları çok yakın. Çocuğumda severek gitti. Gerçekten yardımcı olmak için çalışıyor. Memnunuz kendisinden.
i̇...e
Kaygı bozukluğu için gittim. Kendim araştırarak buldum. 6-7 seans oldu. Seanslarım güzel geçiyor. Verim almaya başladım. Gökçen Hanım'dan memnunum. Hiçbir sorun yaşamadım. Sürece devam ediyorum.
a...
Bir tanıdık vasıtasıyla ulaştım. Yıllardır oğlum için uğraşıyorum, otizm ve hiperaktivite bozukluğu tanısı aldı. Gökçen Hanım sayesinde sonunda doğru tedavi yöntemine ulaştık. İlgi ve alakası güzel, yüreği gerçekten mükemmel bir uzman. Gözüm kapalı oğlumu emanet edebileceğim bir uzman. En ufak sorunumuzda her zaman bir telefon uzağımızda. Arayış içinde olan herkese tavsiye edebileceğim tek psikolog.
d...
Ben uzmanıma psikoloji kliniğinden ulaştım. Zor bir hastalık sebebiyle psikolojik süreçten geçtiğim için gitme ihtiyacı duydum. İlk başta zor bir süreçti ama Gökçen Hanım'ın ilgisi sayesinde 2 ay gibi kısa bir sürede toparlandım. Çevreme de kesinlikle tavsiye ederim.
g....)
Kızım için başvurdum. Kaygıları ve korkuları vardı. 6 seanstır birlikteyiz. Çok güzel ilerliyoruz. Beklendiğimden daha fazla sonuçlar alıyoruz. Gökçen Hanım'dan çok memnunuz. Kızıma çok iyi geldi. Sürecimiz devam ediyor.
n....b
Kendimi iyi hissetmediğim bir dönemde başvurdum. Daha iyi hissetmek için destek almak amacıyla gittim. 3-4 aydır beraberiz. Seanslar sayesinde çok fazla değişimler oldu. Farkındalığım arttı. Gökçen Hanım karşısındaki kişiyi gayet iyi anlıyor. Sıkıştırmadan, zorlamadan akışına göre ilerliyor. Kendimi yanında çok iyi hissediyorum. Genel olarak memnunum.
g....a
Anksiyete için başvurdum. 9-10 seanstan beraberiz. Kendisinden memnunum. Beni çok iyi anlıyor. Gökçen Hanım çok tatlı bir uzman. Beni çok rahatlatıyor. Rahatsızlığımı atlatabileceğime inanıyorum. İlgi ve alakası çok güzel, ben kendisini seviyorum. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Bana her konuda destek oluyor.
la...n
D eprem sonrasında hayatım tamamen değişti korku ve kaygı neredeyse her dakkamı etkiler hale geldi. 2 yaşında bir bebeğim olduğu için bu süreci hem kendim hem de onun için daha da zorlayıcı buldum. Kendi tramvamla başa çıkmak bir yan ona karşı güçlü durmaya çalışmak beni yıpratıyordu. Geceleri uyuyamamak gündüzleri sürekli tetikte olmak ne zaman ne yapacağımı bilememek hayatımı mahetmişti. Giddip gelmeye başladıktan sonra tramva sonrası yaşadığım duyguları anlamlandırmaya başladım. Gökçen hanım her seferinde bana ihtiyacım olan güvenliği sağladı ve bana tramvamla nasıl başa çıkabileceğimi gösterdi. Bu süreç sadece kendim için değil bebeğim için de daha güçlü bir anne olma yolunda attığım önemli bir şeydi. Gökçen hocanın sabrı anlayışı ve profesyonel yaklaşımı sayesinde bu zor dönemi aşmak için umut ve güç buldum artık seanslara hocanın kontrolünde ayda bir gidiyorum ve eski benle şimdiki ben arasında dağlar kadar fark var
i̇....
Gökçen hoca ile terapiye başladığım süreçte, kaygılarımın günlük hayatımı ne kadar etkilediğini daha net fark ettim. Gökçen hocanın yönlendirmeleri ve farkındalık kazandıran yaklaşımları sayesinde kaygılarımın derineni inerek onlarla daha sağlıklı bir şekilde başa çıkmayı öğrendim. Seanslar boyunca bana sunduğu güvenli ve destekleyici ortamda duygularımı ifade edebilme ve kaygı yaratan durumları farklı açılardan değerlendirebilme imkanı buldum
Terapi süreci boyunca uyguladığımız nefes teknikleri ve kendisinin belirttiği bilişsel farkındalıklar kaygı anlarında daha sakin kalmamı sağladı. Gökçen hocanın benimle birlikte adım adım ilerleyerek sabırla destek sunması kişisel gelişimime ve kendimi daha iyi tanımama büyük katkıda bulundu. Şu an kaygılarımı daha iyi yönetebildiğim ve hayatıma daha dengeli bir şekilde devam edebildiğim bir noktadayım
ö....a
Uzun süredir içimde bir boşluk hissiyle yaşıyorum hiçbir şeyden zevk almıyorum ve her şeyin anlamsız olduğunu düşünüyordum. Bu duygularla baş etmek çok zorlayıcıydı, çünkü enerjim yok gibi hissediyordum. Seanslarımızda kendimi ifade edebilmek duygularımın neden böyle olduğuna dair yeni şeyler fark etmemi sağladı. Gökçen hoca bu süreçte beni gerçekten anladı ve dinledi bu da kendimi yalnız hissetmememin en büyük nedenlerinden biri oldu. Gökçen hocamla konuşurken yargılanmadan duygularımı paylaşabileceğimi fark ettim. Bu süreçte fark ettim ki, her şeyin bir anda düzelmeyeceğini bilmek ve bunu kabul etmek bile bir adımmış. Seanslarımızda konuştuğumuz bazı şeyler devamlı zihnimin bir köşesinde dolaşıp duruyor ve kendime dair düşündüğüm bazı şeyleri sorgulamamı sağlıyor. İlerlemek başta çok zorlayıcıydı ama en azından bir şeylerin değişebileceğini görmek bana gerçek bir umut hissi veriyor.
Gökçen Asiye Korkmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gökçen Asiye Korkmaz, Psikoloji. Size Gökçen Asiye Korkmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Randevu, Stres Yönetimi, Bütüncül Psikoterapi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Destekleyici Psikoterapi, Doğum Psikoloğu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT).
Gökçen Asiye Korkmaz adresi nerede?Gökçen Asiye Korkmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gevhernesibe, Gök Gç. No:17 Kat:8, 38010 Kocasinan/Kayseri Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gökçen Asiye Korkmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Gökçen Asiye Korkmaz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Gökçen Asiye Korkmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gökçen Asiye Korkmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Kredi kartı, Banka Havalesi, Nakit.
Gökçen Asiye Korkmaz hangi dilleri konuşuyor?Gökçen Asiye Korkmaz ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Gökçen Asiye Korkmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gökçen Asiye Korkmaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gökçen Asiye Korkmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Gökçen Asiye Korkmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gökçen Asiye Korkmaz hangi sigortaları kabul ediyor?Gökçen Asiye Korkmaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.