Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Diyetisyen Randevusu

Enteral Beslenme

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Uzm.Dyt. Gökçen Demir
Erciyes Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden mezun olmuştur .
Şuanda Fitnat Diyet Kafede yüzyüze ve online diyet hizmeti vermektedir.

C
Konum: Gökçen Demir Diyetisyen Randevusu

Gökçen hanımdan diyet almak kendimi iyi hissettiriyor.Danışanlarına gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı diğer diyetisyenimden çok farklıydı ve kilo vermede verdiği tavsiye uygulamada çok rahat ayda 4.5 kilo verdim. En güzel yanı herşeyi yiyebiliyorum.

O
Konum: Gökçen Demir Diyetisyen Randevusu

Eşim pilatese gidiyordu. Bende kendisinden fazla kilolarım için kendisinden diyet alıyorum. İkimizde çok memnunuz. Kilolarımdan kurtuldum.

O
Konum: Gökçen Demir Diyetisyen Randevusu

Gökçen hocama annemi getirdim. Öncelikle güler yüzlü ve samimiydi çok hoşumuza gitti. Sayesinde kısa bir sürede yağ oranımız azaldı sağlıklı bir şekilde kilo verebildik.Uyguladığımız diyet programı annemi hiç yormadı yiye yiye kilo verdik resmen.Sağlıklı bir şekilde güle oynaya kilo vermek isteyen herkese tavsiye ediyoruz.

Konum: Gökçen Demir Diyetisyen Randevusu

2 ayda 7 kilo verdim kendisiyle.. hayatımı zorlaştırmadan aç kalmadan sürekli değişik besinler aramadan evde ne varsa onu yiyerek zayıfladım.. diyetteymişim gibi bile hissetmedim, çok memnun kaldım kendisinden.

Konum: Gökçen Demir Diyetisyen Randevusu

Gayet ilgili, sabırlı bir diyetisyen. İnişler çıkışlar bile olsa durum yönetimini çok iyi yapabiliyor. Her zaman bunun bir süreç olduğunu belirtip aç kalmadan doyarak kilo vermemi sağladı Gökçen hanım

Dyt. Gökçen Demir ile bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine görüştüm. Bende reaktif hipoglisemi vardı ve diyetisyenim ona uygun listeler verdi. Uyguladığım diyet sayesinde şekerim daha düzenli ve baş dönmesi gibi rahatsızlıklarda yaşamıyorum artık. Arkadaşım iyi bir diyetisyen olduğunu söylediği için tercih ettim. Benimle çok iyi bir şekilde ilgilendi. Verdiği diyet ve tavsiyeler sağlığıma çok iyi geldiği için memnun kaldım. Benim kilo alıp vermek gibi bir hedefim yoktu, hastalığıma iyi geldi. Bu süreçte kendi durumum hakkında bilinçlendim, ne yiyip ne yememem gerektiğini öğrendim. Benim için başarılı bir süreç.

T

Gökçen Hanım'ın ismini duymuştum.O yüzden tercih etmiştim kendisini.Çok iyi ilerleme sağladık. Çok da memnun kaldım. İstediğim hedefe ulaştım. 2 ayda 2 kilo verdim.Listelerimi bana göre ayarladı.İlgiliydi.Sürekli ilgileniyordu.Her söylediğimi bir çözüme ulaştırıyordu.Başka danışanlara da tavsiye ederim.

Z

Gökçen Hanım'a yaklaşık bir aydır gidiyorum. Daha çok göbek bölgemde bölgesel yağlanmam vardı bunun için başvurmuştum. Çevremden aldığım tavsiyeler üzerine gittim. Çok hoş biri ve güleryüzlü. Listeleri oldukça kolay, sadece su içmekte sorun yaşıyordum onu da şimdi düzene oturttuk. Bol su, bol yeşillik olarak besleniyorum, ekmek ve pilav türü şeyleri kısıtladık. Bunun yanı sıra bölgesel olarak yapabileceğim hareketler önerdi, spor ile de destekliyor. Ben memnun kaldım, herkese de öneririm.

Ben normalde şu an Kayseri'de ikamet ediyorum ama Elazığ'a ailemin yanına gittiğimde ziyaret ediyorum kendisini. Bunun yanı sıra online olarak hizmet almaya devam ediyorum. 2 aya yakındır çalışıyoruz kendisiyle, ilk hafta ödemlerle beraber epey kilo verimim oldu. Sonrasında da azalarak ama duraksamadan kilo verimim devam etti. Tavsiyelere uyduğum sürece kilo verdim. Tatlı dilli ve sürekli konuşarak size destek olması çok güzel. Psikolojik olarak da size destek oluyor. Listeleri de uygun, çok zorlanmadan uyguluyorum. Gerçekten gayret ve çaba gösteriyor, mesleğini ciddiye alarak yapıyor. Herkese de tavsiye ederim

Ben Gökçen Hanım'dan çok memnun kaldım. Yeni mezun ve bilgileri çok taze. Çok hoş bir insan.Herkese tavsiye ederim kendisini.Ben 2 haftada 3.5 kilo verdim.Hepsi yağdan gitti.Kendimi daha hafif ve mutlu hissediyorum.Gökçen Hanım çok hoş bir insan. Güleryüzlü, gerçekten insanla ilgileniyor.Ben birkaç arkadaşıma tavsiye ettim. Hepimiz çok memnunuz.Güleryüzü bize yetiyor.