Lisans eğitimi süresince güncel çalışmaları takip etmek amacıyla eğitim ve konferanslara katılmıştır. Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimi, Transaksiyonel Analiz Eğitimi, MMPI , Psikolojik Tersler Eğitimi, Varoluşu Terapi Eğitimi , Duygu Odaklı Çift Terapi Eğitimi gibi birçok sertifikalı eğitimi tamamlamıştır. Süpervizyon eşliğinde ve eğitimler dahilinde terapiler yapmıştır. Uzmanlık alanı Aile ve Çift ilişkileri üzerinedir. Ağırlıklı olarak Yetişkin bireysel terapi çalışmıştır.
Psikoloji lisans eğitimi süresince pek çok projede gönüllü olarak görev almış, Hayata Renk Ver Derneği bünyesinde hastahanede uzun süreli yatan çocuklar ile çalışmıştır.
Fide Danışmanlıkta staj, Bahçeköy Açı okullarında Gölge öğretmenlik ve Veli danışmanlığı yapmıştır.
İngilizce ve Almanca bilmektedir. İhtiyaç durumuna göre yabancı dilde terapi hizmeti verebilmektedir
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Aziz Mahmut Hüdayi mahallesi Şemsi Paşa bostan sok. No:33 D:3, İstanbul
İnsula Psikoloji
es...
Hayatımda ilk kez bir psikologla görüştüm ve iyi ki Gökçen hanım oldu bu kişi.dibe vurduğumu,hiç sağlıklı düşünemediğimi hissediyordum,içimden hiçbirşey gelmiyordu,herşey anlamsız geliyordu artık.Gökçen hanımla konuştuğum günden beri kendimi iyi hissediyorum,olumsuz düşünmeyi geride bıraktım.isteseydi bir daha mesajlarıma cevap vermez,benimle uğraşmazdı ama o kadar iyi niyetli ki her gün bana özel ses kayıtları hazırlıyor,bu kayıtlar benim içinde bulunduğum sıkıntıyı görmemi sağlayıp uygun kararlar vermeme yol gösteriyor.İyi ki tanıdım..
Sakinliğiyle huzur verip beni dikkatle dinledi. Aile sorunlarım için çalışmalar yaptık. Ne zaman konuşmak istesem ulaşabildim. Pandemi döneminde karşılaştığım sorunlar üzerinde çalıştık. Yazdıklarım üzerinden konuşarak daha hızlı sonuca ulaştık. Bu sayede hayatıma daha sağlıklı bir şekilde devam edebiliyorum. Teşekkür ederim.
Gökçen Hanım ile daha öncesinde de birkaç çalışmalarımız olmuştu. Daha ciddi ve düzenli bir şekilde seansa başladık. Kendisine güveniyorum. Uyguladıkları metodları var ve ben de onlara eşlik etmeye çalşıyorum. Eski olan görüşmelerim ağrı üzerine olmuştu. Seanslardan sonra farkındalığım oldu. Gökçen Hanım özverili çalışan, danışanına neler yapması gerektiği hakkında alt yapı donanımına sahip olduğunu düşündüğüm bir uzman. Birçok psikologtan ayrı bir köşeye koyabilirim. Tanıdığımın önerisiyle görüşme sağladım. Bilgisine, alt yapısına, eğitimine güvendiği için tavsiye etti. Ben seanslardan memnun kaldım. Bir sonraki seansa hazırlık yapmak için mesaj yoluyla bana ulaşıyor. Danışanın takibini sağlıyor. Beni kendi kendime bırakmış olsaydı ben kopuyordum. Kendisi iletişim kurarak benim kopmamamı sağlıyor.
İfadelerimin anlaşıldığını hissettim , doğru bir yolculuğa çıktığımızı düşünüyorum. Yaşının genc olması başlangıçta beni düşündürmüş olsa da ;görüşme sonrası devam etmekten hiç şüphe etmiyorum.
Ben çok beğendim Gökçen Hanım'ı.Görüşmelerimizden sonra ferahlama hissedip sıkıntılarımı unutuyorum. Kendisi çok iyi bir terapist.Danışanlarının üzerine düşen ,takibini ve yönlendirmelerini iyi yapan bir danışman. Hala devam ediyoruz kendisiyle, danışmak isteyenlerin de memnun kalacağını düşünüyorum ve herkese tavsiye ediyorum.
Son derece güvenilir, işini yapan, sabırlı, sorumluluk sahibi.Benim oğluma gölge öğretmenlik de yaptı.Özel okulda öğretmenlerinin izlenimi de o şekildeydi.Önce ben terapi almıştım düzenli olarak, baya yol katettik.Daha sonra oğlumla çalıştı.Her zaman dost gibi de telefonlaşıyoruz.Benim anksiyete sıkıntım vardı, o konuda hislerimi yazarak törpüledim.Böyle bir teknik uygulayıp yüzleşiyordum.Oğlumda da dikkat eksikliği,hafif otizm sendromu vardı.Oğluma çok iyi geldi.Herşeyden önce çok sabırlı ve şefkatli davrandı.Kendisine ulaşmak da sıkıntı olmuyordu.
ç.....
Gökçen Hanım'a bir tanıdığım vasıtasıyla ulaşmıştım.Kendimi daha iyi analiz etmeye başladım.Beni daha çok ne istediklerim konusunda, isteyip istemediğim şeyler konusunda kendimce test etmemi sağladı.Bu anlamda tercihlerimi daha doğru yapabilmem, evet veya hayır demem konusunda yardımcı oldu.Önyargılı olmadan dinlemesi, yol göstermesi, bana kendime sorular sordurtarak kendim üzerinde ne isteyip istemediğimi belirlemem anlamında güzeldi.Rahatlıkla ulaşabiliyorum kendisine.Danışmak isteyen herkese tavsiye ederim.
Gökçen Genç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gökçen Genç, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Gökçen Genç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Psikoloji Randevusu, Online Terapi, Normal Randevu, Aile Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Çift Terapisi.
Gökçen Genç adresi nerede?Gökçen Genç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağdat Caddesi Plaj Yolu Sokak No:6/11 Selen Apartmanı İstanbul
- Aziz Mahmut Hüdayi mahallesi Şemsi Paşa bostan sok. No:33 D:3 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gökçen Genç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gökçen Genç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gökçen Genç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gökçen Genç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi, Kredi kartı.
Gökçen Genç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gökçen Genç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gökçen Genç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gökçen Genç hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Gökçen Genç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu