Amblatuar Kan Basıncı Monitörizasyonu
Ambulatuvar Tansiyon Holter 24 Saat
Tümünü gösterHizmetler
Kardiyoloji Randevusu
Atakent MahallesiTurgut Özal Bulvarı No : 46 / 1, Küçükçekmece
Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Tıp Fakültesi İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi
Ablasyon
Enjeksiyon Im
Enjeksiyon Iv
Hdl Kolesterol Testi
Atakent MahallesiTurgut Özal Bulvarı No : 46 / 1, Küçükçekmece
Implante Edilebilen Kardiyoverter Defibrilatör (Icd)
Kalp Muayenesi
Lipoprotein Paneli(Trigliserit Testi(Tg))
Pacemarker Implantasyonu
Ritim Holter
es...ı
Dr.Gökhan Aksan hocamı tanıdığım için çok memnunum,yıllardır tanısı konulamayan hastalığımın bugün ilk teşhisini öğrenebildim sonunda bu da kendisinin beni detaylı dinlemesi,ayrıntılı tetkikler yapması,olasılıkları tek tek değerlendirmesi sayesinde oldu.Tedavi planlamamızı yaptık ve şimdiden kendimi daha iyi hissediyorum çünkü teşhisi konulamayan bir hastalık çok yıpratıcı olabiliyor ve psikolojik olarak değerlendiriliyordu.Hocamı ilgisinden,bilgilendirmesinden,ayrıntılı tetkiklerinden dolayı herkese tavsiye ederim.
Ritim bozukluğu şikayeti ile başvurduk. Yapılan ablasyon ile hastalığı atlattık. Bizce alanında bir numara. İyi ki varsınız.
h....i
Şeker,tansiyon hastasıyım ve 2 sene önce geçirmiş olduğum Kalp krizi sonucu aritmik Ritim bozukluğu sorunu yaşamaktaydım ve nefes açlığı, konuşurken çabuk yorulma ve kısa mesafeli yürüyüşlerde nefes nefese kalma halinde şikâyetlerim vardı Gökhan hocam ile tanıştım kendisi bütün kontrollerini titizlikle inceleyerek ablasyon işlemi gerektiğini öncelikle kalp pili operasyonu olacağını ve daha sonra da işleyiş sürecine dair gelişmeleri kontrol edeceğini söyledi ve kalp pili operasyonunu başarılı şekilde tamamlandı, şuanda kalp pili ile takip sürecim öz verili ve özenle takip ediliyor
Herşey çok iyi idi. Çalışanın hastaya hitabı yaklaşımı çok güzel. Doktorumuzun hizmeti ve bilgilendirmesi mükemmeldi.
ja...
Dr beye bir yıl öncesi başvurdum. Yıllardır bir türlü düzelmeyen taşikardi sorunum vardı Farklı merkezlerde 3 defa ablasyon oldum ama netice alamadım. Hastalığım süresince çektiğim sıkıntıları anlatmam mümkün değil. Bir yıl önce çok zor ve riskli olan ablasyon işlemi dr bey tarafından uygulandı.Sağlığıma kavuştum.Kontrolümde iyi geçti. Taşikardi ve rıhtım sorununuz varsa Dr bey en doğru seçim.Mesleğinde ki bilgisi,tecrübesi ve hastaya yaklaşımı takdir edilesi.Dr beye sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum ki benim gibi şifa bekleyen hastalara derman olsun.İyi ki varsınız DR GÖKHAN AKSANbaşarılı çalışmalarınız daim olsun
Gayet memnun olduğum bir doktor. Kendisi uzun zamandır takip ettiğim bir kişi. Şu andaki tedavileri çok güzel sonuç veren teşhisi var. Kalp hastasıyım takiplerimi sağlıyor. 2-3 ayda bir rutin kontrollerim var gidip, geliyorum.
i̇....
Kendisinin hastalarına karşı davranışını gördüm. Zonguldak'tan methini işittiğim için araştırıp kendisine tedavi oldum. Zonguldak'tan oraya gittim. Kalbimde uzun süredir devam eden ritm bozukluğum var 1. kontrolümü yaptırdım. Tedaviden sonra şikayetlerimin hemen hemen yüzde 80-90 oranında iyileşme var. Kesin sonucun 3 aydan sonra belli olacağını söyledi onu bekliyorum.
s....)
Gökhan Bey'den çok memnunuz. Samsun'dan Gökhan Bey'den ötürü ayrılamıyoruz. Babamın ritm bozukluğu vardı 2 kere ablasyon işlemi gördü. 2. işlem başarılı geçti. Ritmi düzeldi, kontrollerimize devam ediyoruz.
Ritim bozukluğum vardı bu nedenle Gökhan Bey'e muayene oldum. Kendisi ile kontrollerimize devam ediyorum. Gökhan Bey iyi bir doktor, mükemmel bir insan. Hastaları ile güzelce ilgileniyor. Kendisi takip açısından çok iyidir, her zaman takipteyim.
Gökhan Aksan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gökhan Aksan, Kardiyoloji. Size Gökhan Aksan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Hdl Kolesterol Testi, Ambulatuvar Kardiyak Izleme, Anjiyografi, Anjiyogram, Anjiyoplasti, Aritmide Ablasyon Tedavisi, Biventriküler Pacemarker, Eforlu Ekg.
Gökhan Aksan adresi nerede?Gökhan Aksan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atakent MahallesiTurgut Özal Bulvarı No : 46 / 1 Küçükçekmece
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gökhan Aksan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gökhan Aksan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gökhan Aksan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gökhan Aksan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Gökhan Aksan hangi dilleri konuşuyor?Gökhan Aksan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gökhan Aksan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gökhan Aksan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gökhan Aksan hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Gökhan Aksan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gökhan Aksan hangi sigortaları kabul ediyor?Gökhan Aksan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Küçükçekmece Kalp Hastalıkları
Küçükçekmece Yüksek Tansiyon (Hipertansiyon)
Küçükçekmece Koroner Arter Hastalığı
Küçükçekmece Kalp Ritim Bozukluğu
Küçükçekmece Damar Hastalıkları
Küçükçekmece Miyokard Enfarktüsü (Kalp Krizi)
Küçükçekmece Aort Kapağı Hastalıkları
Küçükçekmece Kalbin Hızlı Atması