Doç. Dr. Gökhan Altın

Kulak Burun Boğaz daha fazla

İstanbul 1 adres

Dr. Gökhan Altın, Bağcılar Medipol Mega Üniversite Hastanesi'nde Kulak Burun Boğaz branşında hastalarına sağlık hizmeti vermektedir.

Bağcılar Medipol Mega Üniversite Hastanesi
Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar, İstanbul

Allianz Sigorta

Yapı Kredi Sigorta + 117 daha fazla

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Kulak Burun Boğaz Randevusu

Kulak Burun Boğaz Randevusu

Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar, İstanbul

Bağcılar Medipol Mega Üniversite Hastanesi

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Bağcılar Medipol Mega Üniversite Hastane...daha fazlasi • Diğer daha az

Dr. Gökhan Altın’a uyku apnesi için muaneye gittim. Titiz detaycı ve pozitif bi kişi. Ameliyata girmeliydim ağır uyku apnesiymişim. Ameliyatım başarılı geçti şuan iyileşme aşamasındayım ve kontrollerimde olumlu geçti. Gökhan bey’e çok teşekkür ederim sevgiler..

Konum: Bağcılar Medipol Mega Üniversite Hastane...daha fazlasi • Geniz Eti Ameliyatı daha az

Merhabalar oğlum 4 yaşında şiddetli kulak ağrısı şikayeti vardı değerli hocamız doğru teşhis ile çok başarılı bir ameliyat yaptı.Kendisine sonsuz teşekkür ederim çocuğunuz varsa Gökhan hocama gözünüz kapalı götürün ben çok kişiye tavsiye ettim.Hersey gönlünce olsun hocam saygılar Fatih Çifçi

Konum: Bağcılar Medipol Mega Üniversite Hastane...daha fazlasi • vertigo ( baş dönmesi sonucu denge problemi) daha az

Çok güler yüzlü ilgili hastasına güven ve pozitif enerji veren teşhisi koyup en uygun tedaviyi seçen mükemmel bir insan.

Ben hastasıyım çok ilgili bir doktor ameliyat oldum çok memnunDa kaldım Allah Gökhan altın gibi doktorlar yetiştirmeyi cümlemize nasip etsin sağolsun

Profili düzenle veya yönet