Özel yaşamımda profesyonel seviyede fitness yapıyorum. Orta seviyede binicilik sporu ile ilgilenmekteyim ve 2019 yılında trap sporu ile ilgilenmeye başladım.
20'lik Diş Çekimi
Estetik Porselen
Gülüş Tasarımı
Hassas Bağlantılı Protezler
Gökhan Bitmiş Muayenehanesi
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kemik Grefti
Zirkonyum
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
c.....
Gökhan Bey'i açıkçası tabelada görmüştüm o şekilde ulaştım denedim gayet memnun kaldım diş dolgusu için gittim eli çok hafifti hiç bir sıkıntı yaşamadan işlemimi gerçekleştirdi.
Gökhan Bey'den memnunum devam edeceğim kendisinde. implant, dolgu, estetik dolgularımı yaptırdım çok dişçi gezdim ama memnun kalmamıştım Gökhan Bey de evime yakın olduğu için tercih ettim midem hassastı Gökhan Bey sabırlı ve hassas davrandı bana karşı. Arkadaşlarımı da yönlendirdim. Şikayetim kalmadı her şeyden memnunum.
se...s
Arkadaş Tavsiyesiyle Kliniğe Gittim Gökhan Beyle Tanıştım İmplant ve Kanal Tedavisi İçin Görüştük Detaylı Anlatımı Ve Yapılması Gerekenler Hakkında Bilgilendirdi Tedaviye Başladım Çok Az Bi İşlemlerden Sonra Biticek İnşallah ilgisi Alakası Çok Cana Yakın Biri İçiniz Rahat Gidebilirsiniz Tüm Çevreme Gönül Rahatlığıyla Öneririm...
d...
Doktoruma tanıdık tavsiyesiyle ulaştım. Diş taşı temizliği yaptırdım ve muayene oldum.
Kendisi çok iyi bir hekim eli çok hafifti hiçbir şey hissetmedim. Doktorumda en beğendiğim özellik güler yüzlü olması. Doktorumu her zaman tavsiye ediyorum ve ederim.
s...
Gökhan Bey'e arkadaşımın önerisi ile gittim. Kendisinde implant, kanal ve zirkonyum tedavisi gördüm. Sürecimiz hala devam ediyor. Sohbeti, ilgisi ve alakası harika bir insan. Çevreme rahatlıkla öneriyorum.
e...
Klinikten randevu aldım. Kliniğe yakın bir noktada oturuyorum. Kanal tedavisi için başvurdum. Son derece ilgiliydi kendisi. Profesyonel ve hızlı bir hizmet aldım. Tedavi süresince hastasının durumuna son derece önem veriyor. Etkili bir hizmet veriyor. Çevreme kesinlikle tavsiye ederim.
v...
Doktoruma daha önce gidenlerin tavsiyeleri üzerine gittim. Diş ağrısı şikayeti ile gittim.
Genel olarak çok güzel bir tedavi süreci oldu.Benimle gayet iyi ilgilenildi.Çok ağrısız bir tedavi süreci oldu. Eli çok hafif olduğu için neredeyse hiç ağrı hissetmedim.Kanal Tedaviyi hem çok güzel hem çok sağlam yaptığı için daha sonrasında da bir problem(ağrı vs.) yaşamadım. Kesinlikle çevreme tavsiye ediyorum.
b...
Doktoruma arkadaşımın tavsiyesi ile ulaştım . Kanal tedavisi yaptırdım . Çok memnun kaldım mesleğinde çok başarılı dikkatli ve özenli bundan dolayı kendisine teşekkür ediyorum . Özellikle korkuttuğumu bildiği için fazla hassas davrandı bütün süreçleri tek tek anlattı . Çevreme gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
nu...
Kapıdan girer girmez hastaya olan ilgisi, muayne edişi, hastaya yaklaşımı mükemmel bir diş hekimi. Normalde tam bir korkuyla gittiğim klinikten yüzüm gülerek ayrıldım. Daha önce yaşadığım kötü tecrübeleri islip attı kendisi. Kanal tedavimde hiç birşey hissetmeden sürecimi bitirdim. Kendisine ve asistanına çok teşekkür ederim. Düsünmeden tercih edebileceğiniz, alanında çok başarılı bir hekimdir.
İmplant yaptırmak için gittim Gökhan Bey'e. Tedavi sürecim devam ediyor. Başladığım süreçten bu yana hiçbir sorun yaşamadım. Biraz çekiniyordum ama düşündüğüm gibi olmadı. Rahat geçiyor. Çok güzel ilgi, alaka gösterdiler. Gökhan Bey hastasına çok sıcakkanlı ve içten yaklaşıyor.
Gökhan Bitmiş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gökhan Bitmiş, Diş Hekimi. Size Gökhan Bitmiş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, Zirkonyum Porselen Kronlar, Estetik Porselen, Lamina Uygulamaları, Tam Diş Protezi, Pembe Estetik, Hassas Bağlantılı Protezler, Diş Eti Estetiği, Köprü Uygulaması.
Gökhan Bitmiş adresi nerede?Gökhan Bitmiş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Suadiye mh. Bağdat Cd. İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gökhan Bitmiş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gökhan Bitmiş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gökhan Bitmiş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gökhan Bitmiş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Gökhan Bitmiş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gökhan Bitmiş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gökhan Bitmiş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gökhan Bitmiş hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Gökhan Bitmiş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gökhan Bitmiş hangi sigortaları kabul ediyor?Gökhan Bitmiş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri