Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Çamlık Selçuklu Cd. No:22, İstanbul
emsey hospital
Çamlık Selçuklu Cd. No:22, İstanbul
emsey hospital
Doktor Bey'e tavsiye üzerine ulaştım. Annemin dizlerindeki ağrının geçmemesi ve artması sebebi ile muayene olduk.Kendisi bize tetkikler üzerinden detaylı ve anlayabileceğimiz şekilde anlattı ve yapılması gerekenleri iletti. Şuan için kök hücre tedavisi başladı ve süreçten gayet memnunuz. Çevremizde sorunları olan kişilere tavsiye ediyoruz. Kendisinin ilgi ve detaylı anlatımından çok memnunuz
ka...
Herkesin kesilecek dediği parmağımı ameliyat etti osteomyeliti temizledi 6 sene tedavi bulamadığım düşük ayağımı tendon transferiyle düzeltti ümidimi kaybettiğim anda sayenizde hayata yeniden başladım içtenlikle teşekkürler.
ab...m
Motor kazası gecirdim femur kemigimde açık kırık oluştu platin takılmasına ragmen 1 buçuk yılda igleşemedim arkadaşımın önerisiyle gökhan hocaya muayene oldum tekrar ameliyat olmam gerekti şuanda çok iyiym agrılarımdan kurtuldum her geçen gun daha iyiye gidiyor allah kendisinden razı olsun ilgisi alakası için
Sağ dizimde travma sonrası ağrı vardı. Araştırarak Gökhan Bey'e ulaştım. Ön çapraz bağ ve menisküste yırtık olduğunu söyledi. Süreçte yakından ilgilendi. Tüm sorularıma aydınlatıcı, açıklayıcı yanıtlar verdi. Başarılı bir ameliyat süreci geçirdim. Gökhan Bey güler yüzlü ve sabırlı bir doktor.
Annemin diz ağrısı sebebiyle tavsiye üzerine gittik Gökhan Bey'e. Annem düşmüştü. Önerdiği ilaçlarla kısa sürede çok fayda gördük. Hastaya yaklaşımıyla dörtdörtlük bir doktor. Çok ilgili. Mesleğinde çok başarılı. Tedavi süreci hakkında da detaylı bilgi iletti. İhtiyaç duyulduğunda da ulaşılabilir bir hekim.
Gökhan Bey yaklaşık 10 yıldır doktorum. En son ayağımdaki kırık sebebiyle ameliyat oldum. Operasyon ve sonrası başarılı geçti. Platin takılmıştı sonrasında çıkartıldı. Hiçbir sorun yaşamadım. Gökhan Bey hastasına karşı çok ilgili bir doktor. Yaklaşımı çok güzel. Tedavi süreci hakkında detaylı bilgi iletiyor. İhtiyaç duyduğum her zaman rahatça ulaşabiliyorum. Çok memnunum.
Babamın ayak ağrısı sebebiyle araştırarak ulaştık Gökhan Bey'e. Diz protezi ameliyatı oldu. Operasyon çok başarılı geçti. Babam sonuçtan çok memnun kaldığı için diğer dizinden de ameliyat olacak. Annem de düşme sonucu ayak bileğini kırmıştı. Tedavi süreci sorunsuz geçti. Gökhan Bey çok güler yüzlü ve ilgili bir doktor. Herhangi bir sorunda rahatça ulaşabiliyoruz. İlgisinden ve takibinden çok memnunuz.
Ayağımdaki kırık sebebiyle tavsiye üzerine ulaştım Gökhan Bey'e. Alçı tedavisi uyguladı. Tedavi sürecim rahat ve başarılı geçti. Gökhan Bey'in insani yaklaşımı ve mesleki başarısından çok memnun kaldım. Hastasına yaklaşımı ve ilgisi güzeldi. İhtiyaç duyduğumda ulaşabildiğim başarılı bir doktor.
ö.....
Anneannemin kalça kırığı sebebiyle tavsiye üzerine ulaştık Gökhan Bey'e. Ameliyat olması protez takılması gerektiğini iletti Gökhan Bey. Çok başarılı bir operasyon geçti. Kısa sürede ayağa kalktı. Sonrasında diz ağrısı sebebiyle ulaştık. Dizlerinden de ameliyat oldu ve protez takıldı. Ağrıları kesildi. Yaşam kalitesi arttı. Gökhan Bey mütevazi ve hastasını yıllardır tanıyormuş gibi içten davranan bir doktor. Hastasını çok güzel dinliyor ve soruları detaylı olarak cevaplıyor. Hasta takibi çok başarılı. Çevremizde de her zaman öneriyoruz.
t.....
Annemin omurga kırığı vardı. Tavsiye üzerine Gökhan Bey'e ulaştık. Korse tedavisi uygulandı. Hızlı bir şekilde iyileşme sağlandı. Ağrıları kısa sürede geçti. Gökhan Bey çok güler yüzlü ve hastasıyla yakından ilgilenen bir doktor. Açıklayıcı ve verdiği bilgilerle hastayı rahatlatıyor. Çok memnun kaldık. Çevremize de önerdiğimiz bir hekim. Ayrıca oğlum sporcu ve birçok kez spor yaralanmalarıyla ilgilide ulaştık kendisine.
Gökhan Bülent Sever isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gökhan Bülent Sever, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Gökhan Bülent Sever tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu, Randevu.
Gökhan Bülent Sever adresi nerede?Gökhan Bülent Sever şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çamlık Selçuklu Cd. No:22 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gökhan Bülent Sever isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gökhan Bülent Sever online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gökhan Bülent Sever isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gökhan Bülent Sever, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gökhan Bülent Sever hangi dilleri konuşuyor?Gökhan Bülent Sever ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gökhan Bülent Sever isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gökhan Bülent Sever bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gökhan Bülent Sever ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gökhan Bülent Sever hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Gökhan Bülent Sever hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gökhan Bülent Sever hangi sigortaları kabul ediyor?Gökhan Bülent Sever, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Gökhan Bülent Sever ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları