na...n
Alya masalın kızımın 1 aylıktan beri gittiğimiz doktorumuz bilgisi ilgisi pazar günü bile olsa bıkmadan bütün sorularımızı cevaplaması her aradığımızda ulaşabilmemiz bir annenin bütün endişelerini sabırla dinlemek çözüm bulması 10 numara 5 yıldız bebeği olan herkese tavsiye ettiğimiz doktorumuz
z ...b
Arkadaş tavsiyesi ile başladım. Sonra anladım neden tavsiyesinde bu kadar ısrarcı oldugunu. İletisimi, ilgisi ve bilgisiyle harika bir doktor. Aklımızda hic soru isareti birakmadı , sabırla anlattı öğrenmek istediklerimizi. Oglumuzun büyüme sürecinde yanımızda olan doktorumuza tesekkür ederiz...
ra...e
4,5 sene önce kızımın doğum sonrası muayenesinde tanıdık hocamızı iyiki tanımışız :) kızımı büyütürken yaşadığım endişeleri yüzümden anlayıp sormadan cevabını veren, bıkmadan usanmadan sorduğum herşeye cevap veren, bunu her zamanki gülümsemesiyle yapan mükemmel bir doktor :) hasta olduğunda gece-gündüz farketmeden her zaman ulaşabildiğimiz , her zaman bize yol gösteren, gereksiz ilaç kullanımı yerine alternatif doğal yöntemlerle de tedavimize yön veren , beslenme konusunda her zaman en doğalını tercih eden... kendisinden kızım için tarif bile almışımdır :) Daha yazamayacağım bir sürü şey kızım doktoruna giderken gezmeye gider gibi sevinerek gidiyor :) şimdi 2. Kızımız içinde sık sık kendisini ziyaret ediyoruz :) Sürekli doktor arayarak gezmek istemiyorsanız, bigün muayenehanesinin kapısını mutlaka çalmalısınız :) herşey için teşekkür ederiz hocam iyiki varsınız :)
z.....
Kızımın tekrarlayan akciğer enfeksiyonu sebebiyle Gökhan Hocam'a gitmeye başladık. O zamandan beri bizim canımız doktorumuz oldu. Uyguladığı tedavi ile çok ilaçlara boğulmadan zorlu süreçleri birlikte atlattık.Çok memnunuz. Çok ilgili ve alakalı. Her sorumuza bizi ikna edecek şekilde güler yüzle , nezaketle ve sabırla cevap veriyor. Alanında bir profesyonel. Çocuğumuz doktora neşeyle gidiyor ve doktorunu çok seviyor. Doğru yerde , doğru kişiyle olduğumuz için çok mutluyuz. Hocamıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Oğlumu 1.Ayından itibaren tüm kontrollerini doktor bey e yaptırdık. Bir defasında ateşlendi ve hafta sonu olmasına rağmen telefonda oğlumun sağlık durumu hakkında irtibattaydik. Antibiyotik yazmadan doğru yönlendirmesiyle kısa sürede rahatsızlığı atlattık. Rutin kontrollerimizden, ilgi ve şefkatinden, dikkatinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum.Bazi insanlar hayatımızda iyi ki varlar Doktor Bey de bunlardan biri.
m....ü
Kızımın Kusması İçin Gitmiştim. Gerçekten alanında uzman bir doktormuş .Yılmadan Tüm Sorduğum Sorulara Kafamdaki Soru İşaretlerine Denk Tek Tek Aydınlattı Beni Yarıda Kesmeyen ,Bilinmeyen Terimlerin Bile Açıklamasını Yapan ,Güleryüzlü , En İyi Yola Yönlendiren Bir Hekim .Ayrıca Tamamen Bitkisel Önerileri Daha Çok Dikkate Alan Bir Doktor.Yakın Zamanda Bir Ziyaretim Daha Olucak .
di...a
Bebeğimizin aylık kontrolleri için gidiyorduk o kadar sıcak samimi ilgili ilaç sevmeyen bir hekim bizi her defasında rahatlatan bıkmadan sorularımızı yanıtlayan bir hekim davut bey sizi cok seviyoruz :) iyi ki varsınız
Gökhan Davutoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gökhan Davutoğlu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Gökhan Davutoğlu adresi nerede?Gökhan Davutoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Murat Reis Mahallesi Nuhkuyusu Caddesi No:94 Bağlarbaşı Üsküdar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gökhan Davutoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gökhan Davutoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gökhan Davutoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gökhan Davutoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gökhan Davutoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gökhan Davutoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Gökhan Davutoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Beylikdüzü Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Beşiktaş Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bakırköy Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Sarıyer Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Daha fazla (13)Üsküdar bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Üsküdar bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Üsküdar bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Üsküdar bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Üsküdar bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Üsküdar bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Üsküdar bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Üsküdar bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Üsküdar bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Üsküdar bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Üsküdar bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Üsküdar bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Üsküdar bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Üsküdar bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Üsküdar bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Üsküdar bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Üsküdar bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Üsküdar bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Üsküdar bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla