Doç. Dr.
Gökhan Demirayak
Kadın Hastalıkları Ve Doğum
Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi
Şişli 1 adres
Kaptan Paşa, Kaptan Paşa Mah. Piyale Paşa Bulv, Okmeydanı Cd. No: 4, 34384 Şişli/İstanbul, Şişli
CIN 2 Tedavisi
Laparoskopik Over Kisti Ameliyatı
Laparoskopik Tüp Ligasyonu
Laparoskopik Çikolata Kisti Cerrahisi
Memorial Şişli Hastanesi
Leep (Loop Elektrocerrahi Eksizyonel Prosedür)
Myomektomi
Over Kist Ameliyatı
Pelvik Muayene Ve Pap Smear
Radikal Histerektomi
Memorial Şişli Hastanesi
Rahim Ağzına Dikiş Atılması (Servikal Serklaj)
Rahim Biyopsisi(Endometrial Biyopsi)
Rahim ve Yumurtalık Ameliyatları
Rahim ve İdrar Kesesi Sarkma Ameliyatı
Salpingo Ooferektomi(Histerektomi)
Total Laparoskopik Histerektomi
Memorial Şişli Hastanesi
Tubal Reanastamoz (Bağlı Tüplerin Yeniden Açılması)
İleri Düzey Laparoskopi
ze...s
Temmuz 2021'de anneme uterusta tümörlerin görülmesi sebebiyle acil ameliyat olması gerektiği söylendi. Bu durum üzerine güvenilir bir doktor arayışına girdik ve tavsiye üzerine Doç Dr Gökhan Demirayak Hocamız ile görüştük. Detaylı tetkikler yapıldı ve annem ameliyata hazırlandı. Ameliyat büyük bir titizlikle robotik cerrahi kullanılarak yapıldı ve bu sebeple iyileşme süreci de hızlı oldu. Her ihtimale karşı değerleri sürekli kontrol edildi. Gerek ameliyat öncesi, gerekse ameliyat sonraki süreçte doktorumuz ilgisini hiç eksik etmedi. Kendisine tüm emeği ve desteği için minnettarız. Ihtiyaç duyanların gönül rahatlığı ile tercih edebileceği bir doktordur kendisi. Her şey için teşekkür ederiz.
a....k
2021 mart ayında dr.sadi konuk hastanesinde dr.Gökhan bey ve ekibi tarafından over ca operasyonu geçirdim.Ameliyatım dr Gökhan bey ve ekibi tarafından çok başarılı geçti.Kısa sürede iyileştim.Gökhan beyin tecrübesi ve hastalarıyla olan iletişimi bana güven verdi.Her zaman bana bir telefon uzaklığındaydı.İyiki varsınız değerli hocam sevgi ve saygılarımla
iş...y
Karın şişliği ve kesilmeyen kanamalarım için Sadi Konuk EAH'de başvurdum. Birkaç tetkik sonrasında jinekoloji onkoloji bölümüne yönlendirildim. Çok hızlı bir şekilde tetkiklere başlandı, emar, tomografi çekildi, kan tahlilleri yapıldı, rahimden parça alındı çok hızlı bir şekilde sonuçlandırıldı. Sonuçlara göre yumurtalığımda 17 cm ve rahimde ise 2, 5 cm lik bir tümör olduğu tespit edildi, rahim ve yumurtalık kanseri teşhisiyle Gökhan Bey ve ekibi tarafından ameliyat edildim. Operasyonda rahim, yumurtalık tamamen alındı, karın bölgesindeki lenf bezleri ve bağırsak zarı temizlendi. Ameliyat sonrasında patoloji sonuçlarım geldiğinde 1. Evrede olduğum görüldü. Kemoterapi ve radyoterapi için önce pet çekimi istendi. Sonucuna göre de kemoterapi ve radyoterapi almama gerek olmadığı iletildi. Her 2,5 ayda bir kontrol sürecim var yine aynı şekilde tetkikler yapılmakta. Ben 18 ekimde ameliyat oldum. Ve çok şükür iyiyim. Değerli doktorum Gökhan Demirayak, mesleğini başarıyla, sevgiyle,içtenlikle, saygıyla icra eden bir hekim.Özverisi,sabrı, yönlendirmeleri, yaklaşımı, pozitifliği ile zorlu olan bu süreci kolaylıkla atlatmamda destek oldu, olmaya da devam ediyor. Kendisine herşey için yürekten teşekkür ediyorum.
i̇...z
Gökhan beye bakırköy de çalışırken rahim agzı kanseri şikayetiyle başvurdum en umutsuz oldugumuz anda bize umut oldu yaptığı başarılı operasyonu vesonrasındaki takipleriyle güler yüzlü ve kibarlıgıyla hiç düşünmeden başvurabilirsiniz. Allah böyle hekimleri başımızdan eksiksiz etmesin
tü...l
Bakırköy Sadi Konuk hastahanesinde görev yaparken 25.12.2021 tarihinde ameliyat hocam Gökhan Demirayak tarafından yapılmıştır. rahim yumurtalık ve lenf bezlerimin ameliyatını hocam üstlendi. Nezaketli bilgili beyfendi tavrı ile tekrar ayakta kalmamı sağladı.sağlıklı olmamı kendisine borçluyum.
si...
Karnımda şiddetli ağrı şikayetiyle hastaneye başvurdum. Alınan parça sonucunda Gökhan beye yönlendirildim . Kendisi yumurtalık kanseri teşhisi koydu . Bizim için çok zor olan bu süreci Gökhan Beyin detaylı açıklamaları , uzman bilgisi ,hasta takibi ,bana ve aileme karşı hoşgörülü tavırlarıyla şükür ki çok rahat atlattık. Allah kendisinden razı olsun Gönül rahatlığıyla kendisinden bu süreçte destek alabilirsiniz
se...n
Bakırköy Sadi Konuk Hastanesi'nde görev aldığı dönemde Dr Gökhan Demirayak 'ın annemin rahim kanseri hastalığıyla ilgili teşhisi tetkikleri ve tedavisinden özellikle de ilgili ve kibar yaklaşımından, başarıyla sonuçlanan ameliyat ve ameliyat sonrası kontrollerden dolayı çok memnunuz. Kendisine teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.
Gökhan Demirayak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gökhan Demirayak, Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi. Size Gökhan Demirayak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Laparoskopi, Histerektomi, Histeroskopi, Pelvik Muayene Ve Pap Smear, Laparoskopik Over Kisti Ameliyatı, Over Kist Ameliyatı, Laparoskopik Tüp Ligasyonu, Gardasil Hpv Aşısı, Jinekolojik Cerrahi.
Gökhan Demirayak adresi nerede?Gökhan Demirayak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kaptan Paşa, Kaptan Paşa Mah. Piyale Paşa Bulv, Okmeydanı Cd. No: 4, 34384 Şişli/İstanbul Şişli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gökhan Demirayak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gökhan Demirayak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gökhan Demirayak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gökhan Demirayak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gökhan Demirayak hangi dilleri konuşuyor?Gökhan Demirayak ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gökhan Demirayak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gökhan Demirayak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gökhan Demirayak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gökhan Demirayak hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Gökhan Demirayak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gökhan Demirayak hangi sigortaları kabul ediyor?Gökhan Demirayak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları