1972 Elbistan doğumluyum.ilk orta ve lise eğitimimi İzmir'de tamamladım.Tıp Fakültesini Antalya Akdeniz Üniversitesi ve ihtisasımı da Ispartada tamamladım.Evliyim.1 kızım ve biri dişi biri erkek 2 kedim var.

Özel Egemed Söke Hastanesi

Randevu +1 daha fazla

Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

Ozon Terapi Randevusu

Konum: Özel Egemed Söke Hastanesi Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

Doruk By öncelikle hasta iletişimi çok iyi ve güler yüzlü bir doktor. El parmağımda oluşan bir kist nedeniyle gitmiştim. Ameliyatım ve sonuç gayet iyi. Gönül rahatlığı ile tavsiye edebileceğim bir doktorumuz...

Annem şeker hastası. Bu sebepten dolayı kendisine başvurdum. Muayene sonrasında parmaklarını kesti. Operasyon güzel geçti. Çok memnunuz kendisinden. Annem şu an iyi. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulunuyor. Hastayı ve hasta yakınını bilgilendiriyor. Memnunuz kendisinden. Hiçbir sorun yaşamadık.

C

Ufak bir operasyon geçirdim. Boksör kemiğime 2 tane platin taktı. Operasyonum başarılı geçti. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Çok ilgili ve alakalı bir hoca. Tüm sürecim olumlu geçti. Tedavi öncesinde ve sonrasında her şeyi anlattı. Şu an iyiyim ve kendisinden memnunum.

Ayak parmağımda problem olduğu için hastanede Doktor Doruk Doğuç tarafından muayene oldum. Muayene sonrası ayak parmağım eğildiği için ayakkabı giydiğimde acı çekiyordum, dolayısıyla ameliyat olmaya karar verdik. Doktor Doruk Doğuç'u arkadaş önerisiyle buldum ve çok memnun kaldım. Yaptığı ortopedik ameliyat yüksek profesyonel ve başarılı geçti. Doktor Doruk Bey'i tavsiye ederim.

Annemin ortopedik rahatsızlığı nedeniyle Doruk Hoca'ya internet üzerinden alacağımız tedavinin içeriğiyle ilgili hasta görüşlerini önemseyerek ulaştık. Hidrojel tedavisi uygulandı. Tedavi öncesi ve sonrası insancıl ve içtenlikle yaklaşımı mükemmeldi. Annemi iyileştirmek için elinden gelen tüm gayreti gösterdi. Kendisini tüm hastalara tavsiye ediyoruz.

Gökhan Doruk Doğuç Hoca'ya doktor tavsiyesi ile ulaştım, yaşadığım bir iş kazası sonucu sol ayak bileğim tamamen kırıldı, sol ayak tarağında da kırılma vardı, ayrıca ayağımda sinirler ve damarlarda ciddi ezilme vardı.
İlk gittiğim hastanede ayağımın çok sıkıntılı olduğunu ve kesilebileceğini söyleyince itiraz ettik ve Gökhan Doruk Doğuç Hocam'ıza ulaştık, kendisi hemen ameliyat edebileceğini söyledi, aynı gün ameliyata alındım, ameliyat sonrası ayağım tamamen toparladı, takılan platin ve vidalar hiçbir rahatsızlık vermiyor, çoğu zaman ayağımda platin ve vidaların olduğunu unutuyorum, ameliyat sonrası doktorumuzun sıkı takibindeydim.
Çevreme kesinlikle bahsettim ve hatta ortopedik rahatsızlığı olan yakın arkadaş ve akrabalarıma da Gökhan Doruk Doğuç Hocam'ızın maharetli ellerine teslim olmaları gerektiğini söyledim.

Ü

Doruk hocadan çok memnunum, menisküs ameliyatımı yaptı. Şu an çok iyiyim. İlgisi hastalarına karşı çok iyi, güler yüzlü. Herkese tavsiye edebileceğim bir doktor.

Doktorumuza tavsiye üzerine geldik, iyi ki de gelmişiz. Mucize gibi dokundu hayatımıza, annem iki ayağını da kırmıştı tavsiye üzerine Gemlik'ten Söke'ye geldik iyi ki geldik ameliyat çok başarılı geçti. Doktorumuz annemi ertesi gün yürüttü harikaydı. Şu an çok iyiyiz Gökhan Bey, iyi ki var.

Kendisi çok düzgün işini çok iyi yapıyor çok memnunum memnun olduğum için gidiyorum. Ayağım da kist var onun için başvurdum. Ozon tedavisi uygulandı devam ediyorum 15 gün de bir gidiyordum şimdi biraz daha uzadı. Ağrılarıma iyi geliyor. Allah razı olsun.

Belim ağrıyordu Gökhan Bey'den tedavi alıyorum.Bel fıtığım ve omuz çıkığım oldu o yüzden başvurdum.İğne tedavisi yapılıyor.2 seans gittim insanlığında memnunum yardımcı oluyor ilgileniyor.