Bursa Şehir Hastanesi
Nilüfer, Bursa

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Bursa Şehir Hastanesi Diğer

Gökhan hocayla gebeliğimin 28. Haftasında tanıştım keşke daha önce tanışabilmiş olsaydım . İlgisi alakası sabırla dinlemesi ve açıklamaları herşeyi mükemmeldi.Ayrıca ultrason esnasındaki yaklaşımından, süreci etraflıca ve anlaşılır bir dille açıklamasından çok memnun kaldım.

I
Konum: Bursa Şehir Hastanesi Diğer

Gökhan beyle gebelik sürecinde yolumun kesişmesini şans olarak görüyorum, çok ilgili insanın kafasında soru bırakmayan, her sorunuza cevap bulabildiğiniz biri..her randevuma sevinerek gidiyorum ,insanın güvenebileceği hekim bulması gerçekten zor doğum sürecimi kendisiyle tamamlayabilirim umarım

Konum: Bursa Şehir Hastanesi Diğer

Öncelikle kendisini bir kadın olarak tebrik ediyorum bu kadar kibar ve güler yüzlü olduğu için.daha önce muayene oldum artık hamileliğimin sonlarına doğru yaklaşıyorum bir hafta sonra ki randevu gününü iple çekiyorum umarım doğum sürecinde de yanımızda olur sizin gibilerin sayısının artması dileğiyle

Konum: başka bir yer Diğer

Gökhan Bey ile kaçkar devlet hastanesinde tanıştım. 41 haftaya kadar olan hamilelik sürecim çok güzel geçti. Muayene sırasında detaylı anlatımınız, sakin ve anlayışlı tavrınızla hamilelik sürecimi mutlu, huzurlu ve güvenle geçirdim. Dogum sonrası da manevi desteğinizi hiç eksik etmediniz, size minnettarız hocam, inşallah biz de sizi kırmamış üzmemişizdir. Saygılarımla

Konum: Bursa Şehir Hastanesi Diğer

Bulunan kistim ve smear testim için gittim. Yoğunluğuna rağmen açıklama yaparken detaya girebilmesi, ilgisi, işine saygısı çok etkileyici idi.tesadüfen muazzam bir doktora ulaşmak ne güzel

Konum: Bursa Şehir Hastanesi Diğer

Merhabalar ben 30 haftalık hamileyim tayin sebebi ile Bursa'ya geldim. E nabız üzerinden randevumu aldım, bu arada da hocam ile ilgili araştırma yaptık . 8 Ekim 2024 tarihinde kontrolüme gittiğimde gerçekten de karşımızda nezaketli, güleryüzlü, detaylı açıklama yapan ve psikolojik desteğini esirgemeyen Gökhan hocam ile tanıştık ve çok memnun kaldık. Doğum korkusu olan bir gebe olarak daha ilk kontrolümüzde Gökhan Hocam ile bu süreci çok güzel idare edebileceğime inandım.İnşallah bu süreci sizinle tamamlamak nasip olur .

Konum: Bursa Şehir Hastanesi Diğer

10 haftalık hamileyim ilk defa Gökhan hocamla tanıştık güler yüzlü sabırlı karşı tarafı dinleyen yardımcı olmaya çalışan bir doktor herşey için güler yüzünüz için bundan sonraki kontrollerimde Gökhan hocamla devam etmek istiyorum

Konum: Bursa Şehir Hastanesi Diğer

Dr. Gökhan bey ile dün tanıştık. Çocuk düşündüğümüz için Gökhan beye muayene olmak istedim. Kendisi o kadar ilgili ve o kadar kibar bir doktor ki. Sorduğum tüm sorulara samimiyetle cevaplar verdi. Tedbir amaçlı tüm tahlilleri ve testleri yaptırdı …

T
Konum: Bursa Şehir Hastanesi Diğer

Yorumları okuyarak randevu aldım kendisinden ve gerçekten mükemmel bir doktor diyebilirim. Gökhan hocadan çok memnun kaldım çok güvenilir geldi. Çok kibar ve anlayışlı bir doktor. Ultrasonda detaylı açıklamaları sayesinde soru işareti kalmıyor hastada. Iyi ki tanımışım ben şahsen doktorumu buldum ve herkese tavsiye ederim.

Konum: Bursa Şehir Hastanesi Diğer

Canım doktorum sevgili Gökhan Bey . Samimiyetiyle, gülen yüzüyle, detaylı açıklamalarıyla hayatımı guzellestirdi diyebilirim.Her sorduğum soruyu sabırla cevaplayıp , hatta benim sorduğum sorulardan daha da fazla bilgi verdi bana . Kendisiyle 2. hamileliğim de tanıştım . İlk bebeğimin kalbi durdu ve iyice tedirgin ve hassas biri oldum . Gökhan bey beni çok iyi anlayıp bu konuda rahatlatıyor . İnce hitaplariyla ve üslubuyla özel hastanedeki doktorlardan daha iyi hissettiriyor . Ultrason sırasında da çok detaylı bilgi veriyor,çok ilgili.Diğer doktorlar gibi 5 dk da dışarıya çıkarmıyor . Kendisinden her konuda çok memnunum . İyiki tanımışım kendisini.