Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Yüksek Riskli Gebelik Takibi
İdrar Kaçırma
İnfertilite ve Tüp Bebek
f ...ö
Çok sakin, rahatlatıcı bir hekim. Hangi doktora gitsem diye arayista bulunduğum haftalarda birden 8. Hafta düşük tehlikesiyle aniden gittik. Sakin, rahat tavırları sizi de rahatlatıyor. Düşük tehlikem geçti ve takip aşamasında rahimde perde gördüğünü söyledi.(kii o kadar çok doktora gittim,rahim filmi cektirdim hiç bir şey yok denilmisti) Düşük tehlikem geçti ama 16. Haftada muayeneye gittiğimde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Benimle birlikte üzüldüğünü kalpten hissettim. Tıbbi tahliye yapıldı çok zor zamanlar gerçekten. Bu süreçte kendisine ayrıca teşekkür ederim. Bir hekim olarak herkese tavsiye ederim. Yanındaki hemşire Hanıma da ayrıca teşekkür ederim. Umarım daha güzel günlerimiz olur.
c....t
Gökhan bey ile biz malesef acı bir tecrübe sonrası tanıştık. Daha önceki kaybimiz sonrası yanına gittiğimizde bize olan yaklasimi umut dolu sözleri bize ilaç oldu. Ve yeniden hamile olduğumu öğrenip yanına gittigimizde gözlerindeki o sevinç,süreç boyunca göstermiş olduğu titizlik, ilk kalp atışında bizimle oturup sevinmesi,her seferinde verdiği doğru kararlar sayesinde hayatımız değişti. Çok zorlu riskli geçen bir hamileliği özellikle de ruhen daha önce kayıp yaşamış hayalleri çökmüş olan anne baba olarak bizi karanlıktan çekip aldı. Önce Allah sonra kendisinin bilgi ve titizliği sayesinde oğlum şuanda kollarımda uyuyor. İyiki sizinle yollarımız kesişmiş iyiki varsınız Gökhan bey.
Gökhan bey çok ilgili bir doktor kendisinden çok memnunum.Daha önce iki sorunlu gebelik yaşadım ve şuan Gökhan beye gidiyorım herşey yolunda herkese tavsiye ederim gayet güleryüzlü iyi bir doktor
se...c
Bir sağlıkçı çocuğu olarak, güvenilir doktor arayışıma ilk ayımda başladım. Gökhan Beyle tanıştığım andan itibaren ne kadar doğru bir karar verdiğimi hissettim. İletişimi, motive edişi ve ilgisi ne kadar işini severek yapan bir uzman olduğunu gösteriyor. Yolun başında olmama rağmen şimdiden her şey için çok teşekkür ederim ve kesinlikle her hamile bayana ısrarla ve ısrarla tavsiye ediyorum..
öz...r
odasina ilk girdiginizde guler yuzuyle halimizi hatrimizi soran , kendisinin hastasi olmamama ragmen kullandgm.ilaclari soran sorgulayan bilgi veren ve muayene gelmesem bile muhakkak test sonuclarini bana ulastirin lutfen diyen bir doktor,ultrasonda da okadar cok bebegimizi incelediki icimizi cok rahatllatti gercekten cok harika,cok cok da bilgili bir doktor..gokhan bey'e cok tesekkur ederiz iligisi ve alakasindan dolayi.
sa...z
Son derece pozitif ve güleryüzlü bir yaklaşımla hastayı rahatlatici özenli tavrından memnun kaldık. Tecrübesi ve empati gücünü Kutlarım.
be...4
Gökhan Bey'le çok sevdiğim Çiğdem abla vasıtasıyla tanıştım.Kendisi doktoru, sonra benim doktorum oldu, sonra ben başka bir arkadaşa tavsiye ettim onunda doktoru oldular sağ olsunlar.İyiki varsınız.Gerçekten doktor fobisi yendiğim, yüzündeki tebessümle sakinleştiğim, doğum esnasında onunla konuştuğumdanmıdır bilmem acımı bile hissetmediğim profesyonel bir doktor. Allah başarısını daim etsin inşallah, böylelikle de Allah kurtarsın dediğim hemcinslerimede hayırlı doğumlar ve hayırlı, sağlıklı evlatlar diliyorum inşallah.
ke...n
Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim ve çok memnun kaldım. Hamileliğim boyunca Gökhan Bey çok yardim etti ama en önemli an olan doğum anında ve sonrasında onun varlığını bilerek kendini güvende hissetmek çok daha güzeldi. 37 haftalık kontrole gidip aniden doğuma giren biri olarak kendimi hep rahat hissettirdigi icin doktoruma cok tesekkur ederim. 16.07.2014 de Emir Akif imin doğmasına vesile oldugu icin de tesekkur ederim. Allah ıma şükürler olsun hem sağlıklı bir evlat verdi hem de iyi bir doktor olan Gökhan Bey ile tanişmış oldum.
de...z
Gökhan Bey'le kızımın doğumundan çok sonra tanıştım malesef. Kendisi alanında çok iyi olması yanında hasta psikolojisinden çok iyi anlayan çok kibar bir insan. Diğer doktorların ağzından cımbız ile laf alırken Gökhan Bey hastalığımla ilgili detayları çok güzel ifade edip ayrıca sormak istediğim başka bir şey olup olmadığını bile soruyor. Keşke tüm doktorlar onun gibi olsa. Çok iyi bir doktor ve harika bir insan. Herkese tavsiye ediyorum.
se...z
26 mayıs 2014 de tuna bebeğimi dünyaya getirmemde büyük emeği olan gökhan beye cok tesekkurler.sayesinde hamileligimde dogumumda cok sakin rahat ve kolay gecti. Sadece gebelik.sürecim degil diger kadın hastaliklariyla ilgili rutin muayenelerimde de cok memnun kaldim.kendisi hem iyi bir hekim hem de naif bir insandir.herkese tavsiye ediyorum
Gökhan Gümüştaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gökhan Gümüştaş, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Gökhan Gümüştaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Gebe Takibi, Yüksek Riskli Gebelik Takibi, Genital Estetik, Laparoskopik Cerrahi, Kısırlık, Laparoskopik İnfertilite (Kısırlık) Cerrahisi, İdrar Kaçırma, Tüp Bebek, İnfertilite ve Tüp Bebek.
Gökhan Gümüştaş adresi nerede?Gökhan Gümüştaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ovacık Mahallesi D-100 Karayolu Üstü Symbol AVM (Koçtaş) Yanı Başiskele
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gökhan Gümüştaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gökhan Gümüştaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gökhan Gümüştaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gökhan Gümüştaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gökhan Gümüştaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gökhan Gümüştaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Gökhan Gümüştaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gökhan Gümüştaş hangi sigortaları kabul ediyor?Gökhan Gümüştaş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Axa Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kocaeli Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Geyve Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gölcük Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Darıca Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bitlis Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (6)Başiskele bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Başiskele bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Başiskele bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Başiskele bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Başiskele bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Başiskele bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Başiskele bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Başiskele bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Başiskele bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Başiskele bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Başiskele bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Başiskele bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Başiskele bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Başiskele bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Başiskele bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Başiskele bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Başiskele bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları