Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Diğer

Mide ağrilarimdan dolayı çok ızdırap çekiyordum başarılı bi endoskopi işleminden sonra uyguladığınız tedavi yontemi ile gayet sağlikliyim.İlginize alakaniza detaylı bilgilendirme tarzınıza hayran kaldık minnettarız

I
Konum: başka bir yer Diğer

Annem Perihan Sayacı'nın yıllardır safra kanalında safra kesesi olmamasına rağmen safra kanalında taş oluşuyordu.Fakat bu sefer ki safra kanalında oluşan taşlar 1,5 cm' lik dev taşlardı.Bu dev taşlar ailecek hepimizi tedirgin etmişti. Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Gastroenteroloji Bölümü Prof.Dr. Sayın Gökhan GÜNGÖR Hocamla tanışmamız annemi yeniden yaşama bağladı. Sayın Hocam, ERCP yöntemiyle annemin safra kanalındaki dev taşların hepsini başarılı bir biçimde almıştır.Sayın Hocamın hastalarına ve hasta yakınlarına ilgisinden dolayı teşekkürü bir borç bilirim. Safra kanalında taş sorunu yaşayan hastalar Sayın Prof. Dr.Gökhan GÜNGÖR Hocamla mutlaka görüşmelerini tavsiye ederim.Annemi hayata tekrar mutlu bir biçimde hayata bağladığınız için annem ve ailesi olarak bizler size çok teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız. İlginize,nezaketinize teşekkür ederiz. Sizle bizim yolumuzu kesiştiren Allahıma sonsuz şükürler olsun.
Saygılarımızla

Konum: başka bir yer Diğer

Her hastasının "özel" olduğunu söyleyen ve aynı zamanda her hastasına "özel" olduğunu hissettiren bir doktor, Gökhan Güngör. Kendisine 2-3 yıldır karın ağrısı ve ishal şikâyeti bir türlü geçmeyen kızım için başvurduk. Bizden önceki hastalarıyla ilgilendiği gibi bizimle de 20 dakikaya yakın ilgilendi. Şikayetimizi dinledikten sonra, yakın tarihli tahlillerimizi inceledi, daha önceki ultrason sonuçlarına baktı. Sonra ultrasonla bir kez de kendisi muayene etti. İlave birkaç tahlil daha istedi. Kolonoskopi ve endoskopi yapılmasının gerekli olduğunu söyledi. 3-4 gün sonraya randevu oluşturuldu. "Kolonoskopiyi de endoskopiyi de ben yapacağım.” dedi. Gerçekten de dediği gibi endoskopi ve kolonoskopiyi tek seansta ekibiyle birlikte kendisi yaptı. Endoskopi ve kolonoskopi sonuçlarını aynı gün bizimle paylaştı, teşhisi koydu ve tedaviye başladı. Tedavi etkisini hemen gösterdi. Kızım 10 gündür rahat. İlmine, yaklaşımına, nezaketine, her hastasına aynı özeni göstermesine, her şeyi tane tane ve ayrıntılı bir şekilde anlatmasına, titizliğine hayran kaldım. Teşekkürler kıymetli hocam.

Konum: başka bir yer

6 yıldır karaciğer enzimlerimin sebebi bulunamamıştı. Biyopsi ile tanı koydu. Şimdi tedavi altında tahlillerim normale döndü. Yaklaşımı da mükemmel. Kesinlikle tavsiye ediyorum

Profili düzenle veya yönet