Osman Yılmaz Mah. İstanbul Cad. No:30/A, Gebze, Kocaeli

Derin Ven Trombozu Tedavisi

Dikişsiz Varis Tedavisi

Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu

Op.Dr.Gökhan Kızıltan Muaynehanesi

1982 senesinde İzmir 'de doğdu.1993-2000 senelerinde orta eğitimini Buca Anadolu lisesinde bitirdi.
1993-2000 Orta eğitimini İzmir Buca Anadolu Lisesinde bitirdi.
2000-2006 senelerinde Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesinde Eğitimini tamamladı
2007-2008 senelerinde Kütahya Emet Günlüce sağlık ocağında 18 ay görev aldı.
2008-2014 senelerinde Dokuz Eylül Üniversitesi Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalında Kalp Damar cerrahisi Araştırma Görevlisi görev aldı .
Kapalı Varis operasyonları( Endovenöz Radyofrekans ablasyon),Köpük ve Sıvı Skleroterapi,Mikroflebektomi,Estetik Kılcal varis Radyofrekans tedavileri,Kronik venöz yetmezlik,Nüks Varis tedavileri özel ilgi ve tecrübe alanını oluşturmaktadır.
Evli ve 2 kız çocuğu babasıdır.
Balık tutmak ve yüzmek en sevdiği aktivitelerdir.

Konum: Op.Dr.Gökhan Kızıltan Muaynehanesi Ameliyatsız Varis Tedavisi

İşinin ehli bir doktor olduğunu düşünüyorum çok memnun kaldım ayrıntılı anlattı köpük tedavisi sürecini iyi ki gelmişim

Konum: Op.Dr.Gökhan Kızıltan Muaynehanesi Ameliyatsız Varis Tedavisi

Varislerim için bir kaç doktora gittim ama yaptırmak istemedim Gökhan bey ile yollarımız iiy ki yollarımız kesişti. Köpük tedavisi yaptırdım hiç acımadı diyebilirim sonrasında da çok ilgilendi

Konum: Op.Dr.Gökhan Kızıltan Muaynehanesi Kılcal Damar Tedavisi

Yüzümdeki kılcal damarlara köpük tedavisi için gitmiştim Gökhan beye. 3 seans sonunda büyük oranda kılcal damarlarımdan kurtuldum. İşe yarar bir tedavi. Doktor bey de çok ilgili.

Konum: Op.Dr.Gökhan Kızıltan Muaynehanesi Ameliyatsız Varis Tedavisi

Annemin geçmek bilmeyen varis ağrıları sebebi ile Kalp ve Damar Cerrahı Op.Dr.Gökhan Bey’e başvurduk.
Radyofrekans yöntemi ile tedavi yapıldı.Gerek operasyon öncesi gerek sonrası ilgi ve alakası ile bir hekimde bulunması gereken bütün bilgi nezaket ve kibarlığa sahip haza tam bir beyefendi.Memnun kaldığımız tavsiye edebileceğimiz bir hoca. Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘beni Türk hekimlerine emanet ediniz’ sözünün hakkını veren bir hekim.

Konum: Op.Dr.Gökhan Kızıltan Muaynehanesi Diğer

GÖKHAN HOCAYA SAĞ BACAK ÜST TOPLARDAMAR VENÖZYETMEZLİK İÇİN BAŞVURDUM 13/05/2024 GEREKLİ FİKİR ALIŞVERİŞİNDEN SONRA 18/05/2024 TARİHİNDE AMELİYATIMI RADYOFREKANS YÖNTEMİYLE GERÇEKLEŞTİRDİ 22/05/2024 BANDAJIM ÇIKARILDI KONTROL YAPILDI YAŞAM KALİTEM YÜKSELDİ GÖKHAN HOCA

Konum: Op.Dr.Gökhan Kızıltan Muaynehanesi Ameliyatsız Varis Tedavisi

Uzun suredir varis sebebiyle bacagimda ağırlık hissi vardı. Görsel olarak zaten varis çok net gorunuyordu. Sabah uyandığımda ağırlık hissinden dolayı mutsuz uyanıyordum. Gokhan bey ile daha ilk seansta ağırlık hissim yok oldu. Ayaklarım rahatladı. İşlem biraz acılı ama dayanilmayacak kadar değil. Varis hastalığınız varsa mutlaka Gokhan beye randevu alın ve tedaviye başlayın. 5 seansta büyük oranda iyileşme yaşadım. Kesinlikle köpük tedavisini ve doktor Gokhan beyi tavsiye ediyorum.

Konum: Op.Dr.Gökhan Kızıltan Muaynehanesi Ameliyatsız Varis Tedavisi

Alanında çok başarılı doktor uzun süredir tanıdığım hocamız bugün de sklotetapi tedavisi oldum çok memnunum

Konum: Op.Dr.Gökhan Kızıltan Muaynehanesi Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu

Doktor bey bana ve anneme köpük tedavisi uyguladı. Gayet memnun kaldik.Tedaviye devam edeceğiz.

Konum: Op.Dr.Gökhan Kızıltan Muaynehanesi Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu

Guzel bir şekilde şikayetlerimi dinledi sorularima net cevaplar verdi. Dopler çekildikten sonra gerekli olan tedavi sürecini anlattı. Sol ve sağ bacağımı cok detaylı bir şekilde varis tedavisi yaptirdim ve çok memnun kaldim.

Konum: Op.Dr.Gökhan Kızıltan Muaynehanesi Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu

İşinde uzman, ilgili ve profesyonel bir doktor. Görsellik için gitmiştim ağrılarım da azaldı. İyiki sizi tercih etmişim. Görselde de damarlar kaybolmaya başladı. Kesinlikle tereddüt etmeden gidebilirsiniz.