ya...n
Annemin acilen ameliyat olması lazımdı uzun süre sonunda randevu alabildik annem çok memnun kaldı ve çok şükür gözü görüyor şuan şimdi ben ve kardeşim de kendisinden randevu aldık inşallah bizde memnun kalırız
on....
Ben memnun kalmadım.2 gözümde de kayma var ve ameliyat gerekecek.Uzman doktor oldugu için kendisini tercih ettim.Saatlerce sıra beklememin ardından muayene odasına girdim ve 30 sn lik bir muayeneden sonra beni başka bir doktora yönlendirdi.Ben zaten yönlendirdiği doktordan randevu almasını bilirdim.Uzm.olduğu için kendisini tercih ettim.Daha tecrübelidir dedim.Rahatsızlıklarımı anlatmak istedim fakat dinlemedi ve beni dışarı aldı.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ok...n
GÖKHAN BEY HEM MESLEĞİNDE İYİ BİR DOKTOR,MESLEĞİNİ SEVEN HASTASIYLA YAKİNEN İLGİLENEN,SORUNUNA DOĞRU ÇÖZÜM BULABİLEN vede HASTASINA KARŞI İNSANCIL BİR İNSAN
he...i
gökhan bey mukemmelinde ustunde bir doktor dıyebilirim anneme göz pınarı tıkanıklıgı ameliyatını yaptı ve sonuç cok basarılı oldu kendisi bir doktordan cok bir abi gbi cok sıcak kanlı ve mesleğinde 1 numara diyebilirim annemın hastalıgına bir cok doktor enfeksıyon dedı ama gokhan bey yorumu ve cözumu buldu. eğer imkanınz varsa kendısinden yararlanmanızı tavsiye ederim...
Gökhan Öğretmenoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gökhan Öğretmenoğlu, Göz Hastalıkları.
Gökhan Öğretmenoğlu adresi nerede?Gökhan Öğretmenoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adana Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gökhan Öğretmenoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gökhan Öğretmenoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gökhan Öğretmenoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gökhan Öğretmenoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gökhan Öğretmenoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gökhan Öğretmenoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Gökhan Öğretmenoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Adana bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Adana bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Adana bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Adana bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Adana bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Adana bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Adana bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Göz Doktorları