Çarşı Mah. Soğanlık Cad.No:21 Kartal, Kartal
gü...ş
17 yıl önce onun sayesinde oğluma kavuştum,çok zorlu bir gebelik geçirmiştim,onun bilgisi.,takip ve tedavisi en önemliisi güleyüzüyle benim bu dönemimi sabırla geçirmemi sağladı. ve doğumumu başarıyla gerçekleştidi.Herzaman minnetle anıyorum.
na...l
OPOROTÖR DR.GÖKHAN ÖNCÜL.TANIDIĞIM EN İYİ DR.HASTASINI TEDAVİ SONRASI DA SAĞLILIĞINI TAKİP EDEN ENDER DR .YANLIŞ KONULAN TEŞH,STEN BENİM HAYATIMI KURTARDI.HASTASINI SABIRLA DİNLER EN ÖNEMLİSİ GÜLERYÜZLÜ MÜTEVAZİ DOKTORUMU SEVİYORUM.
fi...z
Güler yüzlü karşılar hastasını,şikayetini dikkatli dinler,geçmişteki sorunları merak eder,hiç bir zaman muayene ederken acele etmez.ve en önemlisi sorununa çözüm bulan bir doktordur.kısacası derdine derman bulur. mükemmel bir doktordur. HERKESE TAVSİYE EDERİM.
fa...ş
doktorum çok iyi,çok ilgidar böyle birdoktorla karşılaştığım için şanslıyım.
Gökhan Öncül isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gökhan Öncül, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Gökhan Öncül adresi nerede?Gökhan Öncül şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çarşı Mah. Soğanlık Cad.No:21 Kartal Kartal
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gökhan Öncül isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gökhan Öncül online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gökhan Öncül isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gökhan Öncül bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gökhan Öncül ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gökhan Öncül hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Gökhan Öncül hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları