Balıkesir Üniversitesi Psikoloji Bölümü mezunuyum. Lisans eğitimim boyunca Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT), Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi (KSÇOT), Çocuk ve Ergen Terapisi, Oyun Terapisi ve Grup Terapisi gibi alanlarda eğitimler aldım.

Mesleki deneyimlerim kapsamında, Gençlik ve Spor Bakanlığı Balıkesir Gençlik Merkezi'nde dezavantajlı çocuklara yönelik psikososyal destek projelerinde gönüllü olarak yer aldım. Balıkesir Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde zorunlu stajımı tamamlayarak toplum ruh sağlığına yönelik çalışmalar yürüttüm. Selin Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde, özel gereksinimli bireylerle çalışarak bireysel gelişimlerini destekleyici psikolojik müdahalelerde bulundum. Ayrıca, Z&T Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde danışanlarıma psikolojik destek hizmetleri sundum. Şu anda ise freelance olarak bireysel ve grup çalışmalarımı sürdürmekteyim.

Danışanlarıma bireysel terapi, grup terapisi, bağımlılıklarla mücadele, stres ve kaygı yönetimi, çift ve aile terapisi gibi konularda profesyonel destek sağlamaktayım. Bu süreçte, uzun vadeli iyileşme hedeflerine ulaşmaları için kişiye özel çözümler sunarak destek olmaya çalışıyorum.

Her bireyin farklı olduğunu bilerek, danışanlarımın yaşam kalitesini artırmaya yönelik sağlıklı, dengeli ve tatmin edici bir yaşam sürmeleri için profesyonel rehberlik sağlamaktan mutluluk duyuyorum.

Malatya, Yeşilyurt , Malatya

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Psikoloji Randevusu +60 daha fazla

ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

• Konum: Online Danışmanlık • Online Danışmanlık

Kendinizi rahat hissedebileceğiniz bir ortam açıklayıcı, anlayışlı ve profesyonel yaklaşımı sayesinde terapi sürecim çok verimli geçti spor hayatıma uzun bir ara vermiştim tekrar dönemiyordum benim için en önemli değişim eski motivasyonumdan daha güçlü bir motivasyona sahip olmam oldu seansta öğrendiklerim ve farkındalıklarımla hayatıma daha konforlu ve kontrollü devam edebiliyorum gökhan hocamı tavsiye ederim

Psk. Gökhan Orman

değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum, sağlıklı günler dilerim

• Konum: Online Danışmanlık • Online Danışmanlık

Gökhan beyden çok memnunum seanslarıma katkısından, verdiği tavsiyeler doğrultusunda sigarayı bırakma sürecimde bana destek oldu.

• Konum: Online Danışmanlık • Online Danışmanlık

Öfkemi hep içime atıyordum ama sonra bir noktada patama yaşıyordum bu problemle Gökhan hocama başvurdum ve bana çok şey kattı kendisi

Psk. Gökhan Orman

değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum, sağlıklı günler dilerim.

P
• Konum: başka bir yer • Diğer

Bağımlılığımı bırakmak istiyordum ama bi türlü ne yapsam başaramadım Gökhan Bey bu sürecin sadece irade meselesi olmadığını altta yatan nedenleri anlamam gerektiğini gösterdi simdi eskisi kadar çaresiz hissetmiyorum ve attığım adımların kalıcı olacağını biliyorum Gökhan Beye gelmek benim için büyük bir dönüm noktası oldu

Psk. Gökhan Orman

değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum, sağlıklı günler diliyorum.

• Konum: Psk. Gökhan Orman • Çözüm Odaklı Terapi

Sınav zamanı geldiğinde mideme ağrılar giriyordu doğum günlerimi bile ağlayarak geçiriyordum ne kadar çalışırsam çalışayım başaramayacam diyordum Gökhan beyle seanslara başladıktan sonra kaygımı yönetmeyi öğrendim bana gösterdiği teknikleri uyguladıkça sınav anında kendimi kontrol edebildim

• Konum: Psk. Gökhan Orman • Online Danışmanlık

Daha önce defalarca diyete başlamış ama hiçbirinde uzun süreli başarı elde edememiştim. Sürekli kendimi suçluyor, başaramadıkça daha da vazgeçiyordum. Gökhan Hocam’la çalışmaya başladıktan sonra, aslında sorunun sadece yeme alışkanlıklarım değil, yemeğe yüklediğim anlam olduğunu fark ettim. Seanslarda sadece ne yediğime değil, nasıl yediğime ve neden yediğime de odaklandık. Bu bakış açısı değişikliği, sürecimi tamamen değiştirdi. Artık kendime daha iyi davranıyor, yeme alışkanlıklarımı yönetebiliyorum.

Psk. Gökhan Orman

kıymetli yorumunuz için teşekkür ediyorum, sağlıklı günler diliyorum

• Konum: Online Danışmanlık • Online Danışmanlık

Günlük hayatımı ciddi şekilde kısıtlayan takıntılarım vardı. Sürekli aynı kontrolleri yapıyor, içimdeki huzursuzluğu azaltmak için tekrar tekrar düşündüğüm şeyleri yapıyordum. Mantıksız olduğunu bilsem de bu döngüyü kıramıyordum. Gökhan Hocam ile seanslara başladığımızda önce bu döngünün nasıl oluştuğunu anlamamı sağladı. Seanslarda kaygının nasıl beslendiğini ve onu yönetmek için neler yapabileceğimi öğrendim. Zamanla ritüellerim azaldı ve düşüncelerim üzerindeki kontrolüm arttı. Artık günümün büyük bir kısmını takıntılarımla geçirmek yerine, gerçekten istediğim şeyleri yapabiliyorum. Bu süreci Gökhan Hocam ile yürüttüğüm için çok şanslıyım.

Psk. Gökhan Orman

kıymetli yorumunuz için teşekkür ediyorum

T
• Konum: Psk. Gökhan Orman • Psikoloji Randevusu

Eşimle sürekli aynı konular üzerinde tartışıyorduk ve bir türlü anlaşamıyorduk. Ne kadar konuşsak da birbirimizi dinlemediğimizi fark ettik. Gökhan Bey sayesinde aslında ilişkiye yanlış bir noktadan baktığımızı fark ettik. Seanslarda öğrendiğimiz iletişim teknikleri ve kendimizi doğru ifade edebilme becerisi, ilişkimize çok şey kattı. Eskisi gibi tartışsak bile artık nasıl toparlayacağımızı biliyoruz. Bu süreçte bizim yanımızda olduğu için Gökhan Bey’e minnettarız

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Online Danışmanlık • Online Danışmanlık

Kaygı ve takıntılarım için başvurduğum danışma sürecim, Gökhan hocamın uzman bilgisi ve teknikleri sayesinde çok verimli geçti ve artık eskisine nazaran kaygılarım minimum düzeyde.

Psk. Gökhan Orman

değerli yorumunuz için teşekkür ederim, sağlıklı günler dilerim

K

Cinselikle ilgili problemlerim nedeniyle uzun bir süre utanıyor ve çözüm arıyordum. Partnerimle artık büyük tartışmalar ve kaoslar yaşar hale gelmiştik. Bir arkadaşımla konuşup çözüm ararken Gökhan hocamı önerdi. Terapileri sayesinde, kendimi daha iyi anladım ve bu konuda sağlıklı bir yaklaşım geliştirdim. Artık kendimi çok daha özgüvenli ve huzurlu hissediyorum. Gökhan hocamın desteği sayesinde bu sorunu aşmayı başardım. Bu konuda herkese tavsiyemdir.

Psk. Gökhan Orman

geribildiriminiz için teşekkür eder, sağlıklı günler dilerim.