at...k
2005 senesinde(18 yaşimda) mikro cerrahi ile ameliyat olmuştum, Gökhan bey yapmıştı. Ameliyat sonrası abartmayayım ama sanırım 1,5 ay sonra halısahaya gitmiştim :) malum gençlik. 15 sene sonra kendi dikkatsizliğimle tekrardan belimde problem yaşıyorum. Tabiki tekrardan Gökhan beye gideceğim. Bana göre beyin ve sinir hastalıkları konusunda Türkiye'de idol bir isim. Hepinize geçmiş olsun.
ma...t
Bir tanıdığımın tavsiyesi ile 17.01.2018 de kendisine gittim. Şiddetli bel ağrıları ve boyun fıtığı sikayetiyle. Kendisi beni ilgiyle dinledi ve çok güzel bir şekilde bana durumu anlattı. Detaylı muayene etti. Fitiklarimin korkulacak düzeyde olmadığını ameliyat gerektirmedigini hatta boşuna doktor doktor gezmemem gerektiğini söyleyerek, yüzme, Plates ve psikolojik destek tavsiye etti. Arkadaşımıza sohbete gitmiş gibi hissettik. Çok guleryuzlu sevecen davrandı. Bosyere bir tedavi uygulamadi. Bazı doktorlar para almak için ya da tecrübe kazanmak için gereksiz tedaviler uygulayabiliyorlar. Allah kendisinden razı olsun çok memnun kaldık. Herkese tavsiye ederim.
ib...m
yaklaşık 25 yıl bel fıtığı şikayetim vardı korkuyordum. televizyonda söylemlerinden etkilendim. ameliyat olmaya karar verdim. ameliyat oldum ve tekrar 2 yıl sonra nüksetti ama suç benimdi uyarılarını dinlememiştim. '. ameliyatımda platin takıldı.ALLAH CC. kendisinden razı olsun. keşke kendisini daha önce tanısaydım. ALLAH böyle insanların eksikliklerini göstermesin. ibrahim bayram.
yu...4
Gökhan beyi televizyonda tanıdım. Fikirleri çok cazip geldi. Düşüncelerine katılmamak imkansız. İyi ki böyle doktorlar var.
Yusuf ERDOĞDU
al...n
Tek kelimeyle mükemmel bir doktor.2005 yılında babam yürürken tıkanmaya başladı.MR'larını inceleyen doktorlar çaresizce beklememiz gerektiğini,yapacak birşey olmadığını,kabullenmemiz gerektiğini söyledi.ameliyattan çekindiler fakat Gökhan Bey kendinden emin bir şekilde düzelebileceğini söyleyen tek doktordu ve öyle de oldu.ameliyatla tekrar hayata bağladı ve hiçbir eser kalmadı rahatsızlığından.şiddetle tavsiye ederim.
On yıl Belfıtığı ağrısı ile yaşadım .3 yil Önce Gökhan bey'e ameliyatımı oldum.! O günden sonra Hayatım değişti yaşamak isteğim arttı. Herzaman Gökhan bey'e DUACIYIM.!!
as...n
bel fıtığı sebebi ile sol bacağımdaki şiddetli ağrılarım sona erdi süper doktorum Gökhan bey sayesinde.ameliyat oldum ve aynı gün taburcu oldum..kısacası aynı gün günlük hayatıma devam ettim..inanılır gibi değil ama gerçek..korkularım boşunaymış..çooookkk teşekkür ediyorum doktorum Gökhan bey ve ekibine :)
hi....
Yaklaşık 10 yıl önce Fatıh medıcal park hastanesınde bel ağrılarım için kontrol olmuştum ve fılmler sonucunda mutlaka acil 15 gün ıcınde ameliyat olmam gerektıgı söylenmişti. Ben kabul etmediğim için bir akrabamın tavsiyesi üzerine Gökhan Bey'le tanıştım. Muayahanesine gittiğimde direk filmlerimi inceledi ve söylediği tek şey evet filmler ameliyat seviyesinde oldugumu ama acilliyetlik olmadıgımı,sadece zatıflılıgımı korumama gerektiğini söyledi ve bir kaç spor önerdi. Ameliyatı kesinlikle en son care olarak gören bir Dr.Kısacası Gökhan bey son derece güvenilir,gerek duymadıgı sürece ameliyatı önermeyen ve hastalarıyla cok ilgili bir Dr.
ba...ı
Mükemmel bir doktor...Annemin hem belindeki kireçleme ve iki elindeki sinir sıkışmasını ameliyat etti ve annem ertesi gün kalkıp eve geldi şu anda da çok memnun ağrılarından kurtuldu.Çok profesyonel bir doktor.
mi...r
evet güven veren ama , hastasına gereken ilgiyi göstermeyen bir doktor. ameliyat oldum insan biraz bilgi ve ilgi istiyor. ama o kadar aceleci ki, iki cümle kurdu ,soru sormamıza fırsat vermeden çekti gitti. geri kalanı bilgileri muhasebecisiyle görüştük düşünün artık..
Gökhan Özçınar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gökhan Özçınar, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Gökhan Özçınar adresi nerede?Gökhan Özçınar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dikilitaş Mah. Ayazma Cad. Yeşil Çimen Sk. Kat:1 No: 9 Fulya İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gökhan Özçınar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gökhan Özçınar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gökhan Özçınar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gökhan Özçınar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gökhan Özçınar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gökhan Özçınar hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Gökhan Özçınar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları