Ameliyatsız Boyun Düzleşmesi Tedavisi
Solunum Rehabilitasyonu
Spor Fizyoterapisi
Çocuk Fizyoterapisi
Gökhan Şahinarslan Muayenehanesi
İstanbul Ünv. ÇAPA Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümünü 2012 yılında bitirdi.
*2012-2014 yılları arasında Sevgi Fizik Tedavi Merkezinde genel fizik tedavi alanında çalıştı.
*2014 Şubat-2015 Şubat arası Ankara Gülhane Askeri Hastanesi(GATA) Ortopedi bölümünde yedek subay olarak askerlik görevini tamamladı.
*2015 Mart-2016 Mart arası tekrar Sevgi Fizik Tedavi Merkezinde çalıştı.
*2016 Eylülde POZİTİF YAŞAM- Manuel Terapi Merkezinin kuruculuğunu üstlendi.
Aldığı Egitimler:
*2012- Üst Ekstremite mobilizasyon teknikleri
*2012- Alt Ekstremite mobilizasyon teknikleri
*2013- Cerebral Palsyde ortezleme yöntemleri
*2014- Kinesiotyp bantlama yöntemi
*2014-2016-İKOMT NOROMUSCULOSKELETAL Manuel Terapi Egitimi
# 2019- halen - OSTEOPATİ
s....s
Kendisi eğitimli ve deneyimli bir fizyoterapist. Ancak, bir hastanın fizyoterapistinden en büyük beklentisi, tutarlı olması, vadettiği tedaviyi yerine getirmesidir.
Babam, beyin kanaması sebebiyle, sol hemiplejiden muzdarip. Gökhan Bey’le, 8 ay boyunca çalıştık. Bu süre zarfında, kişisel nedenlerden ötürü seansları aksattığı oldu, ama anlayışla karşıladık. Babamın durumunda, bu zaman zarfında, tek bir olumlu gelişme olmadı, yine de fizyoterapistimize güvendik “her hasta farklıdır” dedik anlayış gösterdik. Ama tüm bunların üstüne, kendisi bir anda, hastalarının yoğunluğunu öne sürerek, seansları kesti. Üstelik, bu süre zarfında, her hafta geleceğini söyledi.
Sonuç olarak, bir fizyoterapistin yetenekleri kısıtlı olabilir, hastasını iyileştiremeyebilir. Bunlar kendi kontrolünde olmayan şeylerdir. Ama bir fizyoterapistin tedaviyi yarıda kesmesi, tamemen kendi kontrolünde ve olmaması gereken bir olumsuzluktur. Bizim hastamız, 8 ay boyunca, gelişme kaydetmedi ve bu etkenler yüzünden tedavisiz kaldı maalesef. Umarım, başka hiçbir hasta, böyle kötü bir deneyim yaşamaz.
ay...
Merhabalar bende herkez gibi yorumlara göre değerlendirme yapan birisiyim. Yorumlar olumlu ise benim. İçince tamamdir demek onun için Gökhan bey ile olan deneyimimi sizlerle paylaşmak isterim. Gökhan bey işinde uzman, hastasına karşı son derece nazik saygılı, işinde ehli birisi. İşini severek yapıyor Biz ailecek kendisinden fizik tedavi gördük evde sağlık hizmetinden yararlandık. Felçli dayım profesyonelligi ve uygulagidi teknikler sayesinde yürümeye başladı. Ben ve sevgili akrabalarım kendisinden çok memnun kaldık iyiki tanıdık sizi . Kendisine Herşey için teşekkürler ederiz
nu...h
Öncelikle gökhan beye Çok teşekkür ediyorum.Gökhan bey gerçekten işinin ehli bir insandır.Omzumdaki sıkıntının tespiti ve tedavisi için elinden geleni yaparak hareket kabiliyetimi artırdı.Belimde ve boynumda yaşamış olduğum sıkıntıları ilaçsız tedavi uygulayarak giderdi.Gerek ilgisi gerekse mütevazi tavrından dolayı kesinlikle herkese tavsiye edeceğim bir hekimdir.
m....ı
Gökhan Bey ile altı ay önce ailece tanıştık. Babam çok ciddi bir beyin kanaması sonucu maalesef felç kaldı sol tarafı hiç tutmuyordu.Bazı doktorlar bırakın yürümeyi oturmasının bile zor olduğunu söylemişlerdi.Çok yoğun fizik tedavi ile belki şansımız olabilir diye düşündük ve hiç durmadan disiplinli bir çalışma ile Gökhan bey’in inme konusundaki hasta tecrübesi sayesinde inanılmaz güzel bir yol aldık. 6. Ayımız dolmak üzere ve babam artık oturabiliyor, ayakta dengede durabiliyor Yürümesine çok çok az kaldı.Gökhan bey ailemizin en kıymetli üyesi babamın annemin 5. Evladı oldu. Sakinliği,yaklaşımı ve tecrübesi babama şifa bizlere umut oldu.Aille olarak ne kadar minnet duysak az kalır
se...n
Ben gökhan şahinarslanla 4 ay öncesi tanıştım bir yıldır bel ağrısı ve bacak diz ağrısı şikayetlerimden ortepedi ve fizik doktorlarına gitmiştim belimde ve kalçamda kireçlenme oldunu söylediler bel fıtığıda vardı fakat amaliyatlk durum degil dediler fizik tedavisi olmama rağmen ağrılarmn önüne geçemedim ve yürümekte zorlanır hale geldim iki bastonla yürüyordum dizimdeki sorun ise menüsküs sikayeti amaliyat olmaya korktum birde boyun fıtığı ve düzleşme sikayetimde vardı gökhan beyi tavsiye üzerine iletisime geçtim vetedaviye başladk iki seans sonrası çok güzel değişimler başladı ve tek baston kullanmaya başladm ve 4 seans sonrası evde bastonsuz yürümeye başladm boynumda sorunlar gitti rahatladm sanki sihirli eller birkaç dokunuş ve7 seans sonucu dışarı çıkamazken birinin yardımıyla giderken heryere kendim gidiyorum simdi. bana verdiği egzersizleri uyguluyorum ve çok güzel sonuçlara ulaştım mesleğinde çok başarılı fizyotarapist sıcak cana yakn pozitif enerji kişiliyiyle mükembel bir kisi Allah senden razı olsun gökhan bey sizi iyiki tanıdım mesleğinizdeki başarılarınız daim olsun herkese tavsiye ederim .
ya...p
Merhaba,
Gökhan bey ile geçen Mayıs ayında tanıştık babam bir süre yoğun bakımda entübe edilmişti taburcu olduğunda da yatalak olarak kaldı. Gökhan bey bu süreçte bize her anlamda çok büyük destek oldu ve babam 2 hafta içinde tekrar yürümeye başladı. Bunun yanı sıra babama yaptırdığı nefes egzersizleri ile daha rahat nefes alır hale gelmesine katkı sağladı. Çalışmaya başladığımız süreçten bu yana güler yüzü, hoş sohbeti, bilgi ve tecrübelerini bizlerle paylaşması ile hayatımıza katkı sağladı. Ailemizden biri gibi oldu hastalarına yardımcı olabilmek için elinden geleni yapıyor. Gökhan bey'i tanıdığım ve onunla çalıştığım için çok mutluyum herkesede tavsiye ederim. :)
f....s
Merhaba.
Gökhan bey ile uzun süredir çalışıyoruz. Annemin kısmî felç geçirmesi sonucu vücudunun sol tarafını kullanamaz hale gelmişti. Gökhan bey 'in yardımı ile büyük ilerlemeler kaydettik. Annem sol tarafını hiç kullanamazken suan ayağa kalkabiliyor, yardim alıp yürüyebiliyor ve yüzündeki kaymalar düzeldi. Çalışmaya başladığımız süreçten bu yana sonuç odaklı, güler yüzlü ve hoş sohbet kişiliğiyle bilgi ve tecrübelerini bize aktarması ve her zaman moral verici konuşmalarıyla bizleri motive etti. Her zaman elinden gelenin en iyisini yapıyor ve yardımcı olmaya çalışıyor. Gökhan Bey ile çalışmaktan çok memnunuz ve tavsiye ediyoruz.
Gökhan Şahinarslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gökhan Şahinarslan, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Gökhan Şahinarslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Kayropraktik Tedavi, Manuel Terapi, Skolyoz Tedavisi, Migren Tedavisi, Bel - Boyun Fıtığı, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi, Ameliyatsız Boyun Düzleşmesi Tedavisi.
Gökhan Şahinarslan adresi nerede?Gökhan Şahinarslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Nişantaşı İş Merkezi ,Rumeli Cad. No:1 Kat.2/ NİŞANTAŞI İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gökhan Şahinarslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gökhan Şahinarslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gökhan Şahinarslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gökhan Şahinarslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gökhan Şahinarslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gökhan Şahinarslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gökhan Şahinarslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gökhan Şahinarslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Gökhan Şahinarslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gökhan Şahinarslan hangi sigortaları kabul ediyor?Gökhan Şahinarslan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler