Allerjik Deri Testleri
Mezoterapi
PRP
Yüz Dolgusu
gü...r
Sedef için gittim her seferinde sedefin var diye ilaç yazanlar gibi deyildi önce dinledl ve sedef hakkında bilgiler verdi oldukça bilgin biriydi ve tedavi konusunda bilgilendirdi özellikle samimi uslubu ve candan biriydi ALLAH ondan razı olsun tedaviler yanıt verdi geçti
nu...
Yüzümde geçmeyen kızarıklık için gitmedigim yer kalmadı.gokhan beyden Allah razı olsun,sayesinde iyileşti yüzüm.sakimiyeti ve ilgisi de çok iyiydi.
i̇...a
Yüzümde sigiller vardı daha nedenini soyledigimde bile ondan değildir vs dedi ilgilenmedi ilaç verdi başlangıçta kullandım bi de 9 ay. İlacı kullanmama rağmen tekrar etti. Önce teşhisi koyup neden olacağı şeyleri bilmek lazım. Yine tekrar eden sigiller ve 9 aydır kullandığım ilaçla kaldım ortada. Tavsiye etmiyorum.
u....a
Kendisini 3 kere urtiker rahatsızlığı için ziyaret ettim ve üçünde de verdiği ilaçlar hiç bir işe yaramadı rahatsızlığım gittikçe artmaya devam etti en son hiç bir sonuç istemeden kortizon tedavisine başladı söylediği günlerde ve dozlarda kullandım rahatsızlığım her gece olmaya devam etti kesinlikle tavsiye etmiyorum şuan başka doktor arayışı içindeyim
hi...
Saç dökülmesi şikayetiyle gittim.Tahlil sonucu görülmeden ilaç verildi.İlaçları üç ay kullanmam söylendi kullandım ve sonuç alamadım.Memnun kalmadım
Hocam gayet ilgiliydi pandemi döneminde gittim maskeye biraz dikkat eden bir doktordu gayet açıklamalar yaparak cildimin 8 aylık bir süreçte tertemiz sivilcelerden ve lekelerden arınmasını ilaçlarla sağladı teşekkür ediyorum memnun kaldım.
Hasta
Boyun bolgemdeki sivilceler için gittim bir krem ve ilaç verdi.hicbir faydası olmadı.
Bende gökhan beyi yorumlara bakarken buldum ve iyiki bulmuşum sürekli tekrarlayan egzamam vardı gökhan bey sayensinde geçti kendisi alanında uzman gönül rahatlıyla gidebilirsiniz
he...i
Öncelikle internette okuduğum olumlu geri dönüşlerin üzerine kendisine randevu almaya karar verdim ki bi doktorunun referansı hasta memnuniyetidir diye düşünüyorum .Gökhan beyden randevumu aldım uzun zamandır geçmeyen akne problemim vardı sırt bölgemde kendisi inceledi teşhis koydu bizzat kan testi istedi bi krem yazayım göndereyim edasında olan doktorlardan değil kendisi .Kan tahlil sonuçlarına gore ilaçlar yazdı tek tek anlatarak açıklayarak anlattı hatta aklıma takılan bisey olursa bizzat kendisine danisabilecegimi söyledi iletişimi çok düzgün gerçekten ilgili bir doktor bir ay sonra tekrar kontrole gideceğim .Ayrıca demeden geçemeyeceğim Asistan abla da çok tatlı ve ilgili ekip olarak muhteşemler .İlk randevum olmasına rağmen izlenimlerim bu yönde.Tesekkur ediyorum
p.....
Merhabalar. Gökhan hocama vücudumda oluşan mantar enfeksiyonu için gittim. Bahsettiğim sorun 6 yıldır devam etmekteydi ve devlet olsun özel olsun 3 farklı doktora göründüm. Lakin hiçbir şekilde bir çözüme ulaşmadı ve göğsümden başlayan lekeler önce omuz çevreme daha sonrada boynuma doğru ilerlemeye başladı. En sonunda birçok kişinin önermesiyle Gökhan hocama başvurdum. Öncelikle çok güzel ilgilendi. İnsana kendini değerli hissettiren bir konuşma tarzına sahip çoğu meslektaşlarının aksine. Varolan lekelerin ne sebeple oluştuğunu tane tane çok güzel bir şekilde açıkladı ve gerekli ilaçları verip nasıl kullanmam gerektiğini de çok güzel anlattı. SONUÇ: Tam olarak 3. günde lekelerin rengi açıldı ve bugün yaklaşık 8 gün olmasına rağmen tüm lekeler gitti. Mesleğini hakkıyla yaptığı için minnettarım
Gökhan Sarıkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gökhan Sarıkaya, Dermatoloji. Size Gökhan Sarıkaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Botoks, PRP, Mezoterapi, Cilt Yenileme, Dudak Dolgusu, Allerjik Deri Testleri, Deri Biyopsisi, Yüz Dolgusu, Kriyoterapi.
Gökhan Sarıkaya adresi nerede?Gökhan Sarıkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hastane Caddesi Kenarcık Sok No:10 Kocasinan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gökhan Sarıkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gökhan Sarıkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gökhan Sarıkaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gökhan Sarıkaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gökhan Sarıkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gökhan Sarıkaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gökhan Sarıkaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gökhan Sarıkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 41 hasta / danışan, Gökhan Sarıkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gökhan Sarıkaya hangi sigortaları kabul ediyor?Gökhan Sarıkaya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kocasinan bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar
Kocasinan bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Dermatologlar