Anatomik Varyasyonlu Dişlerin Tedavisi
Apikal Rezeksiyon
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Tümünü gösterHizmetler
Endodonti Randevusu
Anatomik Varyasyonlu Dişlerin Tedavisi
Apikal Rezeksiyon
Kütahya Uzman Diş
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Kanal Tedavisi Yenileme
Kök Gelişimi Tamamlanmamış Dişlerde Kanal Tedavi
Kök Kanal Tedavisi
Kütahya Uzman Diş
Kök Kanal Tedavisi Tekrarı (Retreatment)
Kök Ucu Açık Dişlerde Kanal Tedavi
Vital ve Devital Dişlerin Kök Kanal Tedavisi
X-Ray
İnternal - Eksternal Kök Rezorpsiyonu Tedavisi
g.....
Ailece Gökhan Bey'e geliyoruz.Kanal ,implant ,küretaj işlemleri yapıldı. Çok memnunuz, bilgilendirme ve açıklamalarından memnun kaldık.Ben implant ve kanal tedavisi yaptırdım.Gayet konforlu oldu, memnun kaldım.Kendisi ve ekibinin yaklaşımı, randevu saatlerini hatırlatmaları çok güzeldi.
f.....
Ben bir dişime kanal tedavisi yaptırdım.Öncesinde muayene etti ve röntgen alındı.İlgi ve alakası güzeldi, yapılacak işlemi bana açıkladı.Sonrasında ne gibi sorun olacağını anlattı.Baya memnun kaldım, bir ağrım kalmadı.Karşılama olarak da açıklamaları da sıcaktı. Samimi bir yaklaşımı vardı.Merak ettiğim, aklıma takılan herşeyi de sordum, güzel geri dönüş aldım.Temiz bir çalışma ortamı vardı.
Herkes gönül rahatlığıyla gidip tedavisini olabilir.Benim çürük bir dişim vardı. Kanal tedavisi yapıldı.Gökhan Bey çok sakin, hastayı rahatlatmaya yönelik yaklaşımları olduğu için insan kendini çok rahat hissediyor.İşlem süreci çok rahat geçti.
d.....
2 yıl kadar oldu, kanal tedavisi yaptırmıştım.Zorlu bir dişimdi. 2 yıldır ara ara kontrollere gidiyorum.İlgisinden, yaptığı tedavilerden memnunum.Onun dışında botoks uygulaması da yapmıştı.Çok memnunum, ona da ara ara kontroller yapıyor.Gayet açık ve net şekilde, anlayabileceğimiz tabirlerle, daha çok halk diliyle tedaviye dair bilgilendirmelerde bulunuyor.
Ben gün içerisinde randevu alıp gittim.Önce röntgen çekildi, muayene edildi ve bir dişime dolgu işlemi yapıldı.Gayet memnun kaldım.Anlayacağım şekilde konuştu, iletişimi iyiydi benim için.Hastalara tavsiye ederim.
Bana 4 tane kanal tedavisi yapıldı,gayet memnun kaldım.Diş temizleme işlemi de yaptırdım.Ondan da memnun kaldık.Çok ilgilendi bizimle, yapacağı işlemlerle ilgili bilgilendirdi.Biz de ikna olduk, memnun da kaldık.Hastalara tavsiye ederiz.Daha önced e başka yerlere gitmiştim ama Gökhan Bey'den çok memnun kaldım.
Gökhan Bey'e dişimde ağrı ve iltihap vardı bu sebepten dolayı başvurdum. beni çok güzel karşıladılar kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Kesinlikle tavsiye ederim
c.....
Diş ağrım için gelmiştim çok kısa sürede ve ağrısız kanal tedavimi oldum. Teşekkürler...
Gökhan Sayğılı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gökhan Sayğılı, Endodonti. Size Gökhan Sayğılı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Endodonti Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Kök Kanal Tedavisi, Diş Bakımı, Ağız Koruyucusu, Tek Seans Kanal Tedavi.
Gökhan Sayğılı adresi nerede?Gökhan Sayğılı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gaybi Efendi Mahallesi Çinigar Caddesi No:9/B Kütahya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gökhan Sayğılı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gökhan Sayğılı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gökhan Sayğılı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gökhan Sayğılı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gökhan Sayğılı hangi dilleri konuşuyor?Gökhan Sayğılı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gökhan Sayğılı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gökhan Sayğılı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gökhan Sayğılı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gökhan Sayğılı hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Gökhan Sayğılı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gökhan Sayğılı hangi sigortaları kabul ediyor?Gökhan Sayğılı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.