Psikolojik Danışman / Psikodramatist
1976 yılında İzmir'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini İzmir’de tamamladı. Dokuz Eylül Üniversitesi, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Ana Bilim Dalı’ndan 1998 yılında mezun oldu. Aynı bölümde yüksek lisans eğitimine devam ediyor. Alanıyla ilgili pek çok eğitim programı, kurs ve seminere katıldı.
Anaokulundan üniversiteye pek çok kamu ve özel eğitim kurumunda psikolojik danışman, proje yürütücüsü, eğitim danışmanı ve yönetici olarak çalıştı.
Yrd.Doç.Dr. Gülnur Bayezid IŞIKER’den üç yıl “Sanatla Terapi” eğitimi aldı. Prof. Dr. Abdulkadir Özbek Psikodrama Enstitüsü'nde 9 yıl süren ‘Psikodrama ve Grup Psikoterapisi Eğitimi’ni, "Psikodramayla Spontanlık Üzerine Bir Deneme" başlıklı teziyle tamamladı.
Kırktan fazla ilde, onlarca ilçede, psikoloji, eğitim, iletişim, drama ve tiyatro alanlarında eğitimler verdi. Üniversitelerde, il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerinde, rehberlik ve araştırma merkezlerinde, halk eğitimi merkezlerinde, özel okullarda ve devlet okullarında uzun soluklu çalışmalar yürüttü. Ayrıca sağlık, adalet ve içişleri bakanlıklarına bağlı kamu çalışanlarına yönelik eğitimler / projeler gerçekleştirdi. Çok sayıdaki şirket ve fabrikada kurumsal eğitimler verdi. Belediyelerde, valiliklerde, kaymakamlıklarda, sivil toplum örgütlerinde (AKUT - TEGV - TOG - KIZILAY) sosyal sorumluluk projeleri ve hizmet içi eğitimler yürüttü.
2003 yılından bu yana Dokuz Eylül Üniversitesi, Buca Eğitim Fakültesi'nde öğretim görevlisi (2547/31) olarak çalışmaktadır. Yürüttüğü Dersler: Çocuk Ruh Sağlığı, Ergen Ruh Sağlığı, Psikoloji, Sosyal Psikoloji, Rehberlik, Drama, Okul Öncesinde Yaratıcı Drama, Sınıf Öğretmenliğinde Yaratıcı Drama, Sosyal Bilgiler Öğretiminde Yaratıcı Drama, İnsan İlişkileri ve İletişim, Etkili İletişim, Eğitim Psikolojisi, Çocuk - Ergen Ruh Sağlığı, Sosyal Beceri Eğitimi, Erken Dönemde Farklı Yaklaşımlar
Halen İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu PDR Servisi’nde çalışmalar yürüten TEKİN, bireysel ve grupla psikolojik danışmanlık çalışmalarına da devam etmektedir.
Tekin, İzmir Psikodrama Derneği yönetim kurulu üyesi, AÇDER kurucu üyesi ve Türk PDR-DER üyesidir. Evli ve iki çocuk babasıdır.
*****
Ayrıca;
Gazetecilik ve köşe yazarlığı yaptı. Kitap bölümleri yazdı. Basım aşamasında olan üç kitabı bulunmaktadır. TRT’den radyoculuk eğitimi aldı. Çeşitli radyolarda ve bir yerel televizyon kanalında eğitim, çocuk, sağlık, kültür-sanat ve müzik programları hazırlayıp sundu.
1994 yılından başlayarak Buca Belediyesi Tiyatro Topluluğu’nda, DEÜ GSF Oyunculuk Bölümü Hocalarından ve Devlet Tiyatrosu Oyuncularından oluşan eğitmen kadrosundan dört yıl tiyatro eğitimi aldı. Pek çok tiyatroda ve workshopta çalışmalarını sürdürdü. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde ve Doğa Sanat Tiyatrosu’nda; elliden fazla oyunda yönetmen, oyuncu, dramaturg ve danışman olarak görev aldı.
2004 – 2008 yılları arasında Çağdaş Drama Derneği’nden ve Oluşum Drama Enstitüsü’nden Drama Liderlik Programı eğitimi aldı. Sonra eğitim aldığı bu kurumlarda drama liderliği yaptı. Ulusal ve uluslararası pek çok projede drama eğitimini sürdürdü ve workshoplar yürüttü. Dokuz Eylül Üniversitesi, Buca Eğitim Fakültesi ve Ege Üniversitesi, Atatürk MYO başta olmak üzere pek çok kurumda drama eğitimleri verdi. 2006 yılından bu yana, özellikle “PDR Hizmetlerinde Drama” alanında araştırmalar ve uygulamalar yapmaktadır.
Drama ve tiyatro çalışmalarını da kurucusu olduğu Doğa Sanat Merkezi’nde yürütmektedir. Kendi yazdığı ve Mart ayında sahnelemeyi planladığı; psikoloji ve eğitim öykülerinden oluşan "İnsancık" isimli gösterisinin hazırlıklarıyla uğraşmaktadır :)
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
p....a
Oglumda olan bazı sıkıntıların farkindaydim yolunda gitmeyen şeyler vardi.Farkında olmama ve cozum yollari bulmama yardimci oldugu için ona nekadar teşekkür etsem yetmez sanırım.Bir yol,bir ışık oldu bizim için...
Gökhan Bey'den oğlum için destek almıştım. Kendisi gelişimin “sürdürülebilir” olması gerektiğini öğrenme isteği, enerjisi ve yaşam tarzıyla kanıtlıyor. Bilgiyi kendisine saklamayıp her seviyeye uygun aktarma çabasına hayran olmamak elde değil. Doğru yönlendirmeleri, bilimsel yaklaşımları ve motive edici konuşmalarıyla dokunduğu hayatlarda kalıcı etkiler yaratabilir. Çocuğun ailenin yansıması olduğunu savunarak ebeveyn gelişimini öncelik alıp kişisel farkındalık sağlayarak çalışmalarını sürdürür. Bana olduğu gibi daha bir çok kişiye insana ilham olması dileğiyle.
ar....
Her ne kadar yoğunluğu sebebiyle randevu almakta zorlansam da, kendisi 1,5 senedir danışmanımdır. Hayata bakış açımı değiştirdiğini, hayatımı kolaylaştırmama yardımcı olduğunu söyleyebilirim. Tavsiye ederim, kendiniz için iyi bir şey yapmaya ihtiyacınız var ise ve İzmir de konusunda uzman bir psikolojik danışmanla görüşmek dilerseniz doğru adres Gökhan bey bence. Reklam gibi oldu ancak bunlar samimi hislerimdir.
f....t
Gökhan Bey çok iyi psikolog. Oğlumun drama kursu hocasıydı yıllar önce, o zaman da çok memnun kalmıştık. O zaman babasını kaybetmişti oğlum, çok iyi oldu onun için drama kursu, çok iyi iletişim kurdular. Daha sonra ben psikodrama kursuna gittim Gökhan Bey'e. O da çok güzeldi. Konuşulan konular çok dramatikti, beni biraz etkiledi ve ben bırakmak durumunda kaldım Gökhan Bey'e ileterek. O da bana "sana ne iyi gelecekse onu yap, biz hep buradayız" dedi. Herkese tavsiye ederim, çok değerli bir insan Gökhan Bey.
t....a
Gökhan Bey'in psikodrama grubuna katıldım. Son derece faydalı ve hoş bir ortamdı. Kendimizi iyi hissetmemizi sağladı. Sayesinde güzel arkadaşlıklar, dostluklar kurduk. Birbirimizi anlamayı, dinlemeyi, kendimizi ifade edebilmeyi, farklı pencerelerden bakmayı öğrendik. Herkese tavsiye ederim.
z....g
Gökhan Bey gerçekten iyi bir psikolog. 2-3 ay kadar seans aldım kendisinden. Psikodrama grubuna girdim, benim için çok güzel bir deneyimdi. Bazen güldük bazen ağladık, çok güzel zaman geçirdik. Gökhan Bey'den ve ekibinden çok memnun kaldık. Danışanlarını dinlemesi, ilgisi çok güzel. Herkese tavsiye ederim.
Gökhan Bey'in psikodrama grubuna katıldım. Çok eğlenceli ve hüzünlü geçti. Yaşadığım acıları sadece benim yaşamadığımı, etrafımda da bir çok insanın yaşamış olduğunu gördüm. Bana çok iyi geldi, Gökhan Bey de çok yardımcı oldu bize. Hepimiz bayandık grupta ama çok rahattık Gökhan Bey'in yanında. Herkese tavsiye ederim. Çok teşekkür ederim Gökhan Bey'e.
Gökhan Bey'den çok memnun kaldık, iletişimimiz devam ediyor kendisi ile. Psikodrama grubuna dahil oldum ben. Kaygı,stres ve endişe için gitmiştim, altında ne yatıyor bu konuların diye. Cevabımı buldum, geçmişimle vedalaştım, geleceğime doğru yol alıyorum. Herkese tavsiye ederim.
Ben kızım için danıştım kendisine. Önerileri, dinlemesi, kalitesi ve verdiği terapiler gayet iyiydi.Gayet iyi sonuçlar aldık.Şu an kızım çok iyi durumda. İletişimi harikaydı. Yaklaşımı ve yönlendirmeleri nokta atışıydı. Sorularıma doğru cevabı buldum.Tavsiye ederiz kendisini.
Gökhan Bey okulumuzun danışmanıydı. Görüştükten sonra bir çok sorunu üzerimden atabildim.Çok iyiydi.Güven verdi bana kendisi.Başka şeyleri anlatabilme rahatlığı da buldum. Yönlendirmelerinden memnun kaldık.Başka danışanlara da tavsiye ederiz.
Gökhan Tekin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gökhan Tekin, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Gökhan Tekin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Aile Danışmanlığı, Randevu, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Çocuk ve Ergen Psikolojisi.
Gökhan Tekin adresi nerede?Gökhan Tekin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gökhan Tekin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gökhan Tekin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gökhan Tekin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gökhan Tekin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gökhan Tekin hangi dilleri konuşuyor?Gökhan Tekin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gökhan Tekin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gökhan Tekin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gökhan Tekin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gökhan Tekin hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Gökhan Tekin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.