Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi)
Büyüme Hormonu Testi
Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi
Tümünü gösterHizmetler
Abdominal Ultrasonografi
Adrenalektomi
Alkali Diyet
Memorial Antalya Hastanesi
Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi)
Büyüme Hormonu Testi
Gtt(Glukoz Tolerans Testi)
Hipertiroidide Radyoiyot (Atom) Tedavisi
Karaciğer Kan Testleri
Memorial Antalya Hastanesi
Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi)
Subkütan Enjeksiyon
Tam Idrar Tahlili(Tit)
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Tiroid Kan Testleri
Tpo(Tiroid Peroksidaz Testi) Tpoab
hü...k
Ailede şeker ve kalp sorunları olduğundan dolayı 3 ayda bir tam kapsamlı kan tahlillerini yaptırırım.Bundan yaklaşık dört sene önce tahlil sonuçları neticesinde kurum doktorumun değerlerimin çok yüksek olduğunu ve bir endokrin bölümüne gitmemi söyledi. Hatta Gökhan Bey tahlil sonuçlarında bir yanlışlık olmalı bu kadar yüksek olamaz dedi ve tekrar tahlil yapıldı. Bu kez o değerlerden de yüksek çıktı. Akabinde ilaç tedavisine başladık.Ben tesadüf eseri böyle bir rahatsızlığım olduğunu anladım. Gökhan Bey herşeyden önce hastasını psikolojik olarak rahatlatıyor. Hasta tarafından sorulan sorulara sabırlı ve güler yüzlü cevap veriyor. Zaten hastanın da istediği bu değil midir...Ona çok teşekkür ediyorum. Bu gibi rahatsızlığı olan yakınlarıma da Gökhan Beyi tavşiye ediyorum.Keşke tüm hekimlerimiz daha cana yakın, mesleğinin gerektirdiği şekilde davranbilseler ve ilgili olabilseler.
be...l
her yönüyle kaliteli olduğu belli
he...i
öncelikle Gökhan bey'e sonsuz tesekkurlerımı buradan da iletmek istiyorum. 26 yasında seker hastasıyım ve ilk kez bir doktordan cıktıgımda kahkaha atarak cıktım. gerek tedavi yöntemi gerek hastaya yaklaşımı sonderece hasssas. şiddetle tavsiye ederim.. Gökhan bey endokrin uzmanı olarak tanıstıgım ilk doktor olacaktır. görev yaptıgı medikal park hastanesine ve calısanlarına burdan tekrar tekrar tesekkur ediyorum...
Gökhan Yazıcıoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gökhan Yazıcıoğlu, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları. Size Gökhan Yazıcıoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi), Tiroid Kan Testleri, Hipertiroidide Radyoiyot (Atom) Tedavisi, Enjeksiyon Im, Alkali Diyet, Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi), Tam Idrar Tahlili(Tit), Esd (Sedimantasyon), Tpo(Tiroid Peroksidaz Testi) Tpoab, Enjeksiyon Iv.
Gökhan Yazıcıoğlu adresi nerede?Gökhan Yazıcıoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zafer Mah. Yıldırım Bayezit Cad. No: 91 Kepez
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gökhan Yazıcıoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gökhan Yazıcıoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gökhan Yazıcıoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gökhan Yazıcıoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gökhan Yazıcıoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gökhan Yazıcıoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Gökhan Yazıcıoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.