Genel Cerrahi Randevusu
Bahçelievler Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı no:31-33 Pendik İstanbul, İstanbul
Endoskopi
Safra Kesesi ve Safra Yolları Cerrahisi
Tüp Mide Ameliyatı
Yutulabilir Mide Balonu
bi...k
Anal fissür nedeniyle 27 Şubat günü kendisinden sonuna kadar emin olup sonsuz güvendiğim Gökhan Hocam’a koştum. İyi ki de koştum, ameliyat olmak istediğimi söyledim 2 gün içerisinde bana en uygun olan sfinkterotomi yöntemi ile ameliyatımı planladık. Çok panik atak olduğumdan beni rahatlattı her sorduğum soruyu en ince ayrıntısına kadar sevgi dolu bir şekilde yanıtladı. 29.02.2024 tarihinde ameliyatımdan hemen önce kata yanıma geldi tekrar yapılacak işlemi aynı sabır ve sevgiyle bana anlattı, ameliyathanede hocam ve güler yüzlü mükemmel ekibi beni karşıladılar. Spinal anestezi altında henüz sohbet ederken, ben ne olup olmadığını anlayamadan çok başarılı bir operasyon geçirdim. Ameliyatımdan sonra 3 defa daha Gökhan Hocam yine aynı sevecenliğiyle beni kontrol etti. Operasyon sonrası yapmam gereken her şeyi en ince ayrıntısıyla bana öğretti. Bugün operasyonun üzerinden 3 gün geçti ağrım sızım yok denecek kadar az keşke en başında olsaymışım diyorum. Gökhan Hocam iyi ki varsınız :)
be...
Bugün meme ameliyatı oldum kitle vardi çok memnun kaldım kendisi çok güler yüzlü tatlı bı doktor çok ilgiliydi kendisi ve hastane çalışanları da öyle çok memnun kaldım kendisinden çok teşekkürler herşey için tekrar dan:)
me...k
Gökhan hoca 31.05.2022 tarihinde annem Selfiraz'ın guatr ameliyatını gerçekleştirdi.Gerçekten başarılı bir doktor..Zor ama başarılı bi ameliyattı çok şükür,ellerine sağlık hocamızın..Tüm süreç boyunca ameliyatla ilgili gereken bilgiyi verip tüm merakımızı gidermesi,ailemizin bi ferdi gibi annemle ilgilenmesi,"teyzem" hitabıyla evladı gibi davranması,moral vermesi,sevecen olması..her konuda tüm samimiyet ve içtenliğiyle iletişim kurması bize çok güven verdi,Allah razı olsun..Maşaallah annem hiçbir sıkıntı yaşamadı.Ameliyat sonrası süreçteki ilgisi de cabası..Hayatımızda tanıdığımız en iyi doktorlardan..Herkese tavsiye ederiz,Allah başarılarını daim etsin,Allah kendisi gibi iyi insanlarla karşılaştırsın..Dua ediyoruz her zaman..Sevgiler..
ok...
Kabızlık şikayetiyle gidip, kolonoskopi olduğum, gerçek bir doktor.
Sadece iyi bir doktor değil aynı zamanda gerçekten iyi bir insanı tanımaktan büyük keyif aldım, sadece hastalara değil bütün çevresindekilere pozitif enerjisini yansıtan bir kişilik kendisine çok teşekkür ediyor, şiddetle tavsiye ediyorum.
c ...k
Gökhan beye meme ağrısı sebebiyle başvurdum. Kendim de bir hekim olarak,hasta -hekim ilişkisi konusundaki başarısını takdir ettim. Beni dikkatle dinleyip notlar alması,detaylı muayenesi ve süreçle ilgili kaygılarımı giderdiği için çok teşekkür ederim. İlgili ve bilgili bir doktor olduğu aşikardır,tavsiye ederim.
es...
Gökhan bey ,2 gün önce acil karın ağrısı ile hastaneye giden annemin göbek fıtığı ameliyatını gerçekleştirdi. Kendisinin samimi, güven veren tavrından dolayı teşekkür ederiz.annemin durumu iyi . İlgisinden ötürü teşekkür ederiz :)
mi...r
Allah size uzun ömür versin..Mükemmel bir doktor herkese tavsiye ederim..Teşhis kesin çözüm kesin ve sonuç mükemmel
Gökhan Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gökhan Yılmaz, Genel Cerrahi. Size Gökhan Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Genel Cerrahi Randevusu, Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı, Safra Kesesi ve Safra Yolları Cerrahisi, Yutulabilir Mide Balonu, Mide Botoksu, Tüp Mide Ameliyatı, Laparoskopik Cerrahi, Endoskopi, Endoskopik Cerrahi, Obezite Cerrahisi.
Gökhan Yılmaz adresi nerede?Gökhan Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı no:31-33 Pendik İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gökhan Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gökhan Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gökhan Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gökhan Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gökhan Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gökhan Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Gökhan Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar