h....z
Gerek insanligi, gerekse profesyönel işe bakış açısı, uzmanlık alanındaki bilgi ve tecrübesi ile örnek teşkil eden bir doktor. Hiçbirzaman gözünüz arkada kalmaz...
gü...n
Dr.Gökmen bey kadar hastalara karşı anlayışlı , güler yüzlü ve ilgili birini görmedim. Keşke tüm doktorlar Gökmen bey gibi hastaların sağlığıyla yakından ilgilense kendisine çok teşekkür ediyorum rabbim bizleri hastanelere düşürmesin dr.beyide başımızdan eksik etmesin
en...n
Gökmen Bey yakından ilgileniyor, hem de o kadar yoğun olmasına rağmen, en yoğun doktordur belki ardahanda. bazı doktorlar gibi hastayı küçümseyici veya azarlayıcı konuşmasına şahit olmadım. askerim; komutanımız yatarak tedavi istememesine rağmen insiyatif kullanarak yatış verdi. iyiki de vermiş, çünkü askeriye de krem sürme, egzersiz yapma, ağır kaldırmama, soğukta bulunmama gibi şeylere dikkat etmem çok zor olurdu. Allah kendisinden razı olsun
öz...z
Sayın Dr. Gökmen AZATÇAM'ın uyguladığı tedavi 6 aydır dinmeyen kas ağrılarıma 24 saat içerisinde çare oldu, belki inanılmayacak ama bu güne kadar belki 10'dan fazla noroloji, fizik tedavi ve diğer branş doktorlara gitmiştim, kimse onun kadar hastasına önem vererek sonuca gitmek için çaba göstermedi, kendisine uyguladığı tetik noktalama ve kuru iğne tedavisinden dolayı sonsuz şükranlarımı sunarım. Hem tıp bilgisi, özverili çalışmaları ve en önemlisi de sempatik davranışları ile gelecekte isminden çok söz ettirecek bir hekim tekrar tekrar teşekkürler
Gökmen Azatçam isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gökmen Azatçam, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon.
Gökmen Azatçam adresi nerede?Gökmen Azatçam şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sırakapılar, Selçuk Cd. D:n, Merkezefendi/Denizli Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gökmen Azatçam isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gökmen Azatçam online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gökmen Azatçam isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gökmen Azatçam bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gökmen Azatçam ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gökmen Azatçam hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Gökmen Azatçam hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Denizli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Denizli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Denizli bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Denizli bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Denizli bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Denizli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Denizli bölgesinde SGK kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları