Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
ga...e
Telefon numarası doğrulandı
gökmen beyi daha önceleri tanımıyorduk taki hanımın erken doğum sancılarının başlamasıyla celal bayar hastanesine sevk edilince tanıdık şuan bebeğimiz canım kızımız lina sadece 750gr şuan küvezde hayata tutunabilmek için savaşıyor inşallah doktorumuz gökmen bey ve ekibi sayesinde hayata tutunucak gökmen bey bütün hastalarına bilgi vererek tek tek bebişlerle ilgileniyor kendisinin ilgisinden gayet öemnunuz inşallah allahım bizim ve herkesin yavrusunu anne babasına bağışlar
Gökmen Bilgili isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gökmen Bilgili, Neonatoloji.
Gökmen Bilgili adresi nerede?Gökmen Bilgili şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Döşeme Mah. No:11 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gökmen Bilgili isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gökmen Bilgili online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gökmen Bilgili isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gökmen Bilgili bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gökmen Bilgili ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gökmen Bilgili hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Gökmen Bilgili hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar