İstanbul'da doğmuştur.
2017 yılı Ankara Ufuk Üniversitesi Fen – Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümünden Mezun olmuştur.
Üniversite eğitimi sırasında ve sonrasında Aksaray Devlet Hastanesi’nde, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Konsültasyon Liyezon Psikiyatrisi'nde ve Serçev (Serebral Palsili Çocuklar Derneği)’de stajyer psikolog olarak görev yapmıştır.
Mersin Üniversitesi Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon eğitimini tamamlamış olup, eğitim pedagojisi alanında yeterlilik sağlamıştır.
Aldığı eğitimler çerçevesinde objektif testler, kişilik testleri, zeka testleri ve nöropsikolojik testlerin uygulayıcısı olmaya hak kazanmıştır.
Ekol olarak akreditasyon sürecinde olduğu Bilişsel Davranışçı Terapi'yi benimsemiştir.
Ek olarak Şema Terapi, Deneyimsel Oyun Terapisi ve Gottman Yönelimli Çift Terapisi eğitimi ve deneyimleri bulunmaktadır.
Mezuniyetinin ardından alanındaki yetkinliği çerçevesinde ve etik ilkeleri prensip alarak Kayseri’de hizmete başlamıştır. Şimdilerde ise Gama Psikoloji kurucusu olarak Aksaray’ daki ofisinde yüz yüze ve çevrimiçi olarak hem yurtiçi hem yurtdışından terapi seanslarına devam etmektedir.
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Taşpazar Mahallesi 856. Sokak Göktaş Group Cadde Park Kat:6 No:60, Aksaray Merkez, Aksaray
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri +27 daha fazla
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Nöropsikolojik Değerlendirme
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Yale-Brown Obsesyon Kompulsiyon Derecelendirme Ölçeği
Yas Terapisi
y.....
Kübra hanımla 1 sene önce terapiye başladım. Hayatımın yavaş yavaş dönüşümünü izledim. Bazı konularda farkındalığım arttı. Bakış açım değişti. Anksiyetemi azaltmak konusunda seanslarımız benim için çok faydalıydı, hala bunun üzerinde çalışmaya devam ediyoruz. Benim için bazen kendimi anlamak çok zorlayıcıydı ama terapi ve terapistim Kübra hanım sayesinde çok fazla yol kat ettiğimi biliyorum. Sürece ve kendime güveniyorum.
Uzun zamandır aklımda olup ama uygulamaya fırsatımın olmadığı ve ilk defa destek aldığım için bir çok soru işaretlerimin olacağını düşünüyordum.başladığım günden bugüne kadarki süreçte o soru işaretlerinin tek tek gittiğini hiçbir önyargımın olmadığı rahatlıkla ve açıklıkla konuşabildiğim karşılıklı güzel sohbet edip bazı şeyleri başka pencereden bakmayı düşündüren bir yer benim için.hayatımda kötü giden şeyler ve geçmişimdeki olaylardan dersler çıkarıp nerde hata yaptığımı görüp bilinçlenip bundan sonraki olaylara karşı alacağım tebdir ve önlemler ile hayata karşı bakış açımı değiştirmeyi daha pozitif olmayı deneyimledim.danışma günü ve zamanı olarak da hassaiyeti açısından memnunum.
Kübra hanım çok ilgili bir psikolog. Karşısındakini anlayan, empati kurabilen aynı zamanda oldukça mütevazi birisi. Terapi esnasında bazen bir psikologla değil de bir arkadaşımla dertleşiyor, sohbet ediyor gibi hissediyorum. Bu noktada kendimi daha çok açabiliyorum. 3 ayı geçen terapi sürecinde başlangıçtan bugüne hayatımdaki olumlu değişiklerde katkısı çok büyük. İyiki var
h....z
Kübra hanım ile yeme davranışımda yanlışlar olduğunu hissettiğim anda tanıştım. Aslında oraya gelme sebebim yeme davranışımı düzenlemek olsa da Kübra Hanım, içimde sakladığım kendime bile ifade edemediğim bazı şeyleri görmemi sağladı. Aslında çok basit zannettiğimiz bir yaranın altının çok derin bir kuyu olabileceğini anladım. Seanslarda çokça zaman acaba beni yargılar mı söylediklerimden dolayı diye düşünürken aksine o kadar anlayış ile karşıladı ki... En önemlisi de hayatta en değerli şeyin kendim olduğunu öğrenmeye başladım. Bir danışanın bir psikologdan isteyeceği yer şeye sahip:
Planlı ve dakik çalışması
Nazik ve empati içeren davranışlar
Asla yargılamama ve bunu hissettirmeme
Gözlerdeki o seni anlayabiliyorum bakışı bile benim için yeter
Kendine değer veren herkesin kendi için bir şeyler yapması kendini daha iyi tanıması için (kendini kötü hissetmese bile) kendini daha iyi geliştirebilmek, kendine bir şeyler katmak adına çok doğru bir adres olduğunu düşünüyorum
z.....
Kübra hanımla 2 aydır görüşüyorum, görüşmelerimiz online devam ediyor.Kendisiyle görüşmeye başladığımda bir sorunum olduğunu düşünmüyordum açıkçası.ama görüşmelerimiz devam ettikçe,birçok durumun da farkına varmama bilgisi ve özverisi ile vesile oldu.Tamamen çözüm odaklı,bilgilendirici,insana değer veren,alanında oldukça yetkin olduğunu düşündüğüm bir psikolog.Hayatıma çok ciddi dokunuşları oluyor.Ben ona başöğretmenim diyorumiyi ki tanıdım iyi ki var. Eğer profesyonel bir yardıma ihtiyacınız varsa Kübra hanımı tavsiye etmekten mutluluk duyarım..
Gerçekten çok rahatlattı çok güzel ilgileniyor ve olaylara çok mantıklı yaklaşıyor çok memnun kaldım olaylara bakış açınız mantıklı şekilde değişiyor herkesin ihtiyacı olduğunu düşünüyorum
i̇....
Terapi almak hep aklımda olan ama bir türlü harekete geçiremediğim bir düşüncemdi.Ama danışmanımın da ilk seanslarımızda söylediği bir sözü gibi “Kavanozumun dolma süresi gelmiş.”idi.Psikoterapinin önemini çok iyi anlamamı sağladı.Her seansta zihnime bir ayna tutuluyor ve beraber düşünüyoruz,farklı pencerelerden bakıyoruz.Eskiden daha dar ve beni bunaltan hatta anksiyete kadar sürükleyen zihnim artık daha geniş ve mantıklı düşünebiliyor veya bulanık olan zihnimi berraklığa daha hızlı kavuşturabiliyorum.Söylediklerine çok önem veriyor,can kulağıyla dinliyorum ve günlük hayatımda öğrendiğim tüm bu bilgileri yapmaya özen gösteriyorum.Karşılıklı bu çabamız bir yılı doldurdu ve gözle görülür değişikler çok aşikar.Sağlık tanımı zaten sadece bedenen değil ruhsal ve sosyal açıdan da iyi olma halidir.Bu açıdan ruhsal anlamda ondan aldığım birçok bilgi ve bakış açısı oldu ve dahasının da olduğuna eminim.Bilgisi bana her zaman güven veriyor ve merak uyandırıyor.
Terapiye başladığımızda oldukça kötü bir durumdaydım ve sadece hayatımdaki kötülüklere odaklanarak zor zamanlar geçiriyodum. Terapi süresince Kübra Hanımın kişiyle özel ilgilenmesi ve genel yöntemlerden ziyada kişiye özel yöntemlerle süreci yönetmesi sayesinde gerçekten ilerleme kaydettiğimi farkediyorum ve daha da iyiye gideceğim inşallah. Unutmayın ki terapi bir süreç ve inişli çıkışlı bir yolculuk. Önemli olan bu süreçte söylenenlere ve tavsiye edilenlere başta zor gelse bile kulak vermek. Bu süreçte Kübra Hanımın faydası oldukça dokundu.
gö...e
12. Sınıf öğrencisi olarak bu yorumu yapıyorum. Stres kaygı yönetiminde bana gayet yardımcı oldu. Yaptığı değerlendirmeler olsun verdiği ödevlendirmeler olsun kendimi daha iyi hissetmemi sağladı. Alanında gayet iyi. Gerçekten çok ilgili anlayışlı bir psikolog. Aklınızda hiç soru işareti kalmadan gidebilirsiniz.
z....e
Hiç aklıma gelmeyen, üzerinde düşünmediğim çoğu noktalara dikkat çektiğiniz için kısaca aydınlanmama vesile olduğunuz için iyiki varsınız.
Gökmen Kübra İpek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gökmen Kübra İpek, Psikoloji. Size Gökmen Kübra İpek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Gessell Gelişim Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi, Psikoterapi.
Gökmen Kübra İpek adresi nerede?Gökmen Kübra İpek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Taşpazar Mahallesi 856. Sokak Göktaş Group Cadde Park Kat:6 No:60 Aksaray
- Barbaros Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gökmen Kübra İpek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Gökmen Kübra İpek uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Gökmen Kübra İpek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gökmen Kübra İpek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Gökmen Kübra İpek hangi dilleri konuşuyor?Gökmen Kübra İpek ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gökmen Kübra İpek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gökmen Kübra İpek tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gökmen Kübra İpek hakkında ne düşünüyor?Toplam 24 hasta / danışan, Gökmen Kübra İpek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gökmen Kübra İpek hangi sigortaları kabul ediyor?Gökmen Kübra İpek tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.