ah...ş
Benim çok çok değer verdiğim saygı duyduğum çok kıymetli hocam güler yüzlü,anlayışlı, hep dinleyen ayrıntılı açıklama yapan özel dr lardan biridir damak yapımı olsun kaplamalarım olsun her defasında çok memnun kaldım herkese tavsiyemdir
Sayın Göknil Hanım, gerçek anlamda işini ilgiyle yapan bir hekim, hastasını sabırla dinleyen ve oldu bitti mantığıyla değil hastanın memnuniyetine değer vererek işini yapan tecrübeli bir hekim, Zirkonyum kaplama tedavisi için kendisini tercih ettim ve iyiki diyorum, böyle değerlerin artması ümidiyle...
Göknil Alkan Demetoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Göknil Alkan Demetoğlu, Diş Hekimi, Protetik Diş Tedavisi.
Göknil Alkan Demetoğlu adresi nerede?Göknil Alkan Demetoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aydın Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Göknil Alkan Demetoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Göknil Alkan Demetoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Göknil Alkan Demetoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Göknil Alkan Demetoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Göknil Alkan Demetoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Göknil Alkan Demetoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Göknil Alkan Demetoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aydın bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Aydın bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri