Merhabalar Ben Psikolog Göknur. Psikoloji lisans eğitimimi Bilim Üniversitesi’nden farklı alanları (adli, gelişim, okul ve klinik) deneyimleyerek mezun oldum. Çocuklarla ve aileleriyle çalışmak her zaman tek hedefim oldu. Bu yüzden ilk olarak çalışma yaşamıma bir rehabilitasyon merkezinde, özel çocuk ve aileleriyle çalışarak başladım. Ailelerle çalışmak bana çok keyif verdiği için Aile Danışmanlığı sertifikamı alarak bu alanda özelleştim. Mesleğime olan tutkumla sosyal sorumluluk projelerini birleştirdim ve ilk olarak Gaziosmanpaşa Belediyesi’yle beraber ailelere aile & çocuk seminerleri düzenledim. Bu sırada bir diğer alanım olan Nörobilim alanında yüksek lisans yapmaya başladım. Öğrenimim sırasında Bilişsel Davranışçı Terapi metodunu öğrenerek uygulamaya ve bireysel danışmanlık vermeye başladım. Çocuklarla çalışmaktan keyif aldığım için şu an 3 tane anaokuluna danışmanlık vermekteyim ve haftanın belirli zamanlarında çocuklar ve aileleriyle buluşmaktayım. Çocuklarla olan çalışmalarım sonucunda gebelik dönemine olan ilgim arttı. Gebelerle çalışmak için Doula (Doğum Rehberliği) sertifikamı aldım. Özel Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi’nde 8 haftadan oluşan Gebelik Okulunda ‘’Gebe ve Doğum Psikolojisi’’ üzerine seminerler verdim. Kurucusu olduğum Mia Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde Diyetisyen Buse Hayta ile çalışmaktayım. Kurumumuzda sağlıklı yeme alışkanlığı edinme ve yeme bozukları alanlarında beraber hizmet vermekteyiz. Mia Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde Oyun Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Çocuk ve Ergen Danışmanlığı, Stres Yönetimi, Doğum Rehberliği alanlarında hizmet vermekteyim. Aynı zamanda Anne Çocuk Eğitim Vakfı’nın (AÇEV) ‘’Anne Destek Programı Eğitimcisi’’ olarak halen annelere destek eğitimleri veriyorum.

Valikonağı caddesi Zafer Sokak No.46 Modern İş Apartmanı D.303, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Psikoloji Randevusu +11 daha fazla

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri

Online Görüşme

Konum: Mia Sağlıklı Yaşam Merkezi (Terapi) Online Terapi

Son olaylardan dolayı yoğun kaygı ve endişe yaşıyordum. Zaten 2 sene önce de kendisiyle benzer sorunlarımdan dolayı çalışmıştım. Bana çok yardımcı olmuştu. Şu anda da haberler ve internette dolaşan haberlerden dolayı korkularım artmıştı ve halisünasyonlar görmeye başlamıştım. Göknur hanımla yaptığımız görüşmeler sonucu kaygılarım oldukça azaldı. Kendisine çooook teşekkür ediyorum.

Konum: Online Görüşme Online Terapi

Göknur hanım ile tanışalı kısa bir zaman olmasına rağmen hayatıma kıymetli bir dokunuşta bulundu.Kendim ve çevreme karşı farkındalığım oldukça arttı.Artık hayata daha farķlı bir pencereden bakıyorum.Kendisine çok teşekkür ederim.

Konum: Mia Sağlıklı Yaşam Merkezi (Terapi) Psikoloji Randevusu

Eşimle boşanmanın eşiğine gelince son bir şans daha verip destek almak istedik. Bunun içim Göknur Hanım’a gittik. Daha sonraki zamanlarda eşimle büyüttüğümüz problemlerin aslında bizim büyüttüğümüz kader büyük olmadığını anladık. Seanslarımıza devam ediyoruz ve geldiğimizden itibaren evliliğimiz de iyileşmeler görüldü. Her şey için tekrardan teşekkür ederiz. Evlilikte problem yaşayanların kendilerine son bir şans vermesini, bu süreçten geçmiş biri olarak tavsiye ediyorum.

Konum: Mia Sağlıklı Yaşam Merkezi (Terapi) Diğer

Göknur hanımın ilgisi ve çocuğumla iletişimi çok güzeldi. Öğretmenimizin yönlendirmesiyle Wisc-r testi için gelmiştik. Bugün yorumlama seansımız vardı. Çocuğumun farklı yönlerini keşfettiği için teşekkür ederim.