u.....
Allah sizden ve sizi bilinçli,insancıl, mütevazi bir şekilde yetiştiren ailenizden razı olsun Göksal hocam,
Babam 2023 senesinde üç ay arayla iki kez belinden ameliyat oldu, bel kayması ve kırık sebebiyle toplamda 10 adet Vida yerleştirildi, hamd olsun ki şuan durumu daha iyi,doğru teşhis ve tedavi yönteminiz sayesinde acı ve agrılarımız yok denecek kadar azaldı,elinize emeginize sağlık hocam.
Uğur Müvezzi
ga...n
Annem 18.04.2022 Tarihinde bel fıtığı ameliyatı oldu. Sürekli ilaçlar içiyor sağ bacağındaki ağrıdan oturamıyor uyuyamıyor çok acı çekiyordu Dr. Göksal hocamızın sayesinde bacağındaki ağrıdan kurtuldu sağlığına kavuştu minnettarız ne yapsak hakkını ödeyemeyiz Allah razı olsun Doktorumuzdan da hemşirelerimizden de herkes çok ilgili alakalı. Gözünüz kapalı güvenin acılarınızdan ağrılarınızdan kurtulun.
ss...p
02.06.2020 tarihinde Dr.Göksal bey tarafından mikrocerrahi bel fıtığı ameliyatı oldum. yaklaşık 1 yıldır çektiğim fıtık son 2 ayda dayanılmaz hale gelmiş sol kalçam baldır ve bacağıma vurmuş artık acıdan yürüyemez hale gelmiştim. Dr. Göksal beye net fıtık ameliyatı konusunda net olmasını rica ettim, 3 fıtığım olduğunu birinin aşırı büyüdüğünü ve derhal ameliyat olmamı net bir şeklide söyledi sağolsun ve bende ameliyat oldum. ameliyat sonrası ağrılarım anında geçti. doktor beyin ameliyat öncesi ve sonrası yönetimi, ilgi ve alakası sayesinde başarılı bir ameliyat/müşehade süreci geçirdim ve günden güne iyileşmekteyim. doktor beye her şey için çok teşekkür ederim, kendisine mutlu, başarılı ve huzur dolu bir hayat dilerim.
Göksal Günerhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Göksal Günerhan, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Göksal Günerhan adresi nerede?Göksal Günerhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Göksal Günerhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Göksal Günerhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Göksal Günerhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Göksal Günerhan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Göksal Günerhan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Göksal Günerhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Göksal Günerhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları