Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
.....
Oltu gibi bir yerde fazla kalmasını düşünmediğim doktor, tabi biz kalmasını isteriz.Hem insanlıgından hem ilgisinden hem de bilgisinden memnunuz.Bizim tayinimiz çıkana kadar gitmez umarım.Eşimin dilinden parça almıştır patoloji sonucunu görmeden söyledigi şey patoloji sonucu ile aynıydı.Sagolsun.Başarılarının devamını dileriz.
Göksel Göktaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Göksel Göktaş, Pratisyen.
Göksel Göktaş adresi nerede?Göksel Göktaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alparslan Mah. Erzurum Yolu Erzurum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Göksel Göktaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Göksel Göktaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Göksel Göktaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Göksel Göktaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Göksel Göktaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Göksel Göktaş hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Göksel Göktaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakınlardaki Pratisyen Hekimler
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar