Kardiyoloji Randevusu
Kardiyoloji Randevusu
Beylikdüzü Cad. No:3, Beylikdüzü
Medicana Beylikdüzü International İstanbul
g....b
Kendisine yüksek tansiyon şikayeti ile ilgili olarak başvurduk. Kendisi gerekli tedaviyi uyguladı ve tansiyonu kontrol altına aldı Harika bir doktor hastayla iletişimi gayet iyi son derece memnun kaldık. Yaptığı tedaviyi hastaya açıklıyor. herkese tavsiye ederim
yu...l
herkese merhaba göksel hocayla tanısmamız annemı acıl nabız ritim bozuklugundan hastane ye kaldırdık yoğun bakıma aldılar yogun bakım suresınce cok ılgılendı hem annemi hem bizi sabırla bilgilendirdi işini gerçekten cok iyi biliyor ve seviyor cok saygılı sevıyelı guven veren biri gerçekten hocamıza çok teşekkür ediyorum.
ba...n
işini çok iyi bilen hastasına karşı çok anlayışlı ve samimi bir doktor
Göksel Güz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Göksel Güz, Kardiyoloji. Size Göksel Güz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kardiyoloji Randevusu.
Göksel Güz adresi nerede?Göksel Güz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Beylikdüzü Cad. No:3 Beylikdüzü
Adresine gitmek zorunda kalmadan Göksel Güz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Göksel Güz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Göksel Güz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Göksel Güz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Göksel Güz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Göksel Güz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Göksel Güz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Göksel Güz hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Göksel Güz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Göksel Güz hangi sigortaları kabul ediyor?Göksel Güz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Beylikdüzü bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Beylikdüzü bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Beylikdüzü bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Beylikdüzü bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Beylikdüzü bölgesinde SGK kabul eden Kardiyologlar
Beylikdüzü bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Beylikdüzü bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Kardiyologlar
Beylikdüzü bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Kardiyologlar