ya...n
Bugün bandırma devlet hastanesi ağız ve diş sağlığı merkezinde Dt. Göksel kılınç bey annemin dişi ile ilgilendi. Daha önce adem akbaba dahil bir çok doktorun bu diş çekilmesi gerek dediği dişe kanal tedavisi ile kurtarma yaparız diyen öncesinde röntgen işlem sonrasında tekrar röntgen çeken muazzam diş hekimimize çok teşekkür ederim. Annem ağır bir beyin ameliyatı geçirdi ve halen beyninde tümör olan ilaç kullanan ani çocuklaşma kriz vs geçirebilen bir hasta olduğu için yanındaydım. Aynı zamanda kanser, diyabet ve hipertansiyon hastası. Bu kadar yoğun hastalıkları olan bir bünye de hasta yakınları fazla tedirgin oluyor malum. Göksel bey sadece işine odaklı sert mizaçlı profesyonel bir diş hekimi. Eğer bizim gibi bir çok sağlık problemi olupta dişi korkudan erteleyenler varsa göksel beyi tavsiye ederim
Göksel Kılınç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Göksel Kılınç, Diş Hekimi.
Göksel Kılınç adresi nerede?Göksel Kılınç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kırklareli Kırklareli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Göksel Kılınç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Göksel Kılınç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Göksel Kılınç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Göksel Kılınç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Göksel Kılınç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Göksel Kılınç hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Göksel Kılınç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.