Abdominal Laparoskopi
Mimarsinan Mah. Alaaddin Özdenören Caddesi, Kahramanmaraş
Kahramanmaraş Nezip Fazıl Şehir Hastanesi Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Ek Hizmet Binası
Ağrı Pompası
Spinal Anestezi
Spinal Ve Epidural Anestezi
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Uzm. Dr. Göksel Kütük adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleBu doktor/uzman mısınız?
Göksel Kütük isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Göksel Kütük, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon. Size Göksel Kütük tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Epidural Kan Yaması, Ağrı Pompası, Enjeksiyon Im, Preoperatif Değerlendirme, Genel Anestezi, Spinal Anestezi, Spinal Ve Epidural Anestezi, Abdominal Laparoskopi, Epidural Anestezi, Enjeksiyon Iv.
Göksel Kütük adresi nerede?Göksel Kütük şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimarsinan Mah. Alaaddin Özdenören Caddesi Kahramanmaraş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Göksel Kütük isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Göksel Kütük online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Göksel Kütük isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Göksel Kütük bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Göksel Kütük ile iletişime geçmenizi öneririz.