2008 yılında Manisa Celal Bayar Tıp Fakültesinden mezun olmamla başlayan meslek hayatıma , 2009-2014 yılları arasında Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde Genel Cerrahi ihtisasıyla devam ettim. Genel Cerrahi ihtisasımda klasik cerrahi eğitimi yanında ileri laparoskopik cerrahi ve endoskopik cerrahi eğitimi aldım. Ayrıca Ankara Üniversitesi Periferik Vasküler Cerrahi kürsüsünden Periferik Vasküler Cerrahi Sertifikası eğitimi aldım. Obezite cerrahisi üzerine bitirme tezi ile Genel Cerrahi ihtisasımı tamamladım. 2014-2019 yılları arasında Konya Sağlık Bakanlı Üniversitesi Eğitim Araştırma hastanesinde Genel Kliniğinde Genel Cerrahi uzmanı olarak görev yaptım. 2019 yılı itibariyle Konya Özel Akademi Meram hastanesinde Hastalarıma hizmet vermekteyim.

Nakit, Kredi kartı

Makaleler
Röportaj

T
Konum: Konya Kızılay Hastanesi Tüp Mide Ameliyatı

Eşimin tüp mide ameliyatında ilgisi yönlendirmesi, güleryüzü ve tüm sorularımızı bıkmadan cevaplaması, her şey mükemmel di.

K
Konum: Konya Kızılay Hastanesi Tüp Mide Ameliyatı

Göksen bey 2 hafta önce tüp mide ameliyatımı yaptı. Ameliyat öncesi olsun ameliyat sonrası olsun çok ilgiliydi. Ameliyat sonrası zor olacağını düşünmüş tüm ama Göksen beyin engin tecrübeleri sayesinde en ufak bir sorun yaşamadım. Gayet sağlıklı ve hızlı bir şekilde kilo vermeye devam ediyorum.

Konum: Konya Kızılay Hastanesi Diğer

Göksen hocamla mide balonu serüveninde beraberdik onunla bu zor süreci o kadar rahat atlattım ki kendisine minnettarım. Gerek cerrahi işlemi olsun gerek güzel detaylı anlatımı olsun gerek sorduğum her sorunun cevabını sabırla vermesi olsun iyi ki göksen hocam .. Evet ilk dört beş gün gerçekten çok zor bir süreç hatta dayanamayıp çıkarmayı bile düşündüm ama göksen hocam beni teselli edip yardımcı oldu ve iyi ki dinledim kendisini Şuan herşey o kadar güzel ki lütfen kilonuzdan şikayetiniz var ise korkmayın kendinizi göksen hocama bırakın ve kilolarınıza veda edin .. bir buçuk ay oldu 10 kg gitti bile ve daha 5 ay var eminim ki çok güzel kilolar vereceğim .. Mide balonuna karşı korkularınız var ise lütfen korkmayın resmen acıkmıyorsunuz aklınıza yemek gelmiyor tatlı krizleriniz bitiyor iyi ki o balonu taktırdım ve iyi ki göksen hocamla kesişti yolum ..

Konum: Konya Kızılay Hastanesi Obezite Cerrahisi

10 gün önce tüp mide ameliyayı oldum göksen bey çok ilgili ve alakadar. Sorduğum tüm soruları aklıma takılan ne varsa güler yüzüyle cevapladı. O yüzden gözü kapalı ameliyata girdim sürecim çok iyi ilerledi ağrım acilarım hiç ama hiç olmadı eli çok hafiftı gerçekten Konya'daki en güvenilir ve gözü kapalı gideceğiniz tek adres GÖKSEN SÜRÜCÜ

I
Konum: Konya Kızılay Hastanesi Obezite Cerrahisi

21 yaşındayım kilomla barışık olmadığım için göksen hocamla görüşme yaptık ve o kadar betimleyici ve güzel şekilde yardımcı oldu ki mide küçültme ameliyatı oldum çok güzel ve rahat geçti ameliyat olmak isteyenlere kesinlikle göksen hocayı tarif ediyorum rahatlıkla gidebilirsiniz.

Konum: Konya Kızılay Hastanesi Obezite Cerrahisi

Yaklaşık 3 hafta önce doktor Göksen beye tüp mide ameliyatı oldum. Çok korkarak gittiğim görüşmede ameliyatın tüm sürecini detaylı olarak anlattı. Ameliyatın tüm risklerini ve bu risklere karşı alınacak önlemleri anlattı. Karşılaşılacak sorunlarla nasıl baş edebileceğini anlattı. Ameliyattan önce herşeyi öğrendim. Ve karar verdim. Herşey dediği gibi yolunda gitti. 1 gün sonra ayağa kalktım. Nerdeyse hiç ağrım olmadı. Şimdi 3 hafta yaklaşık 12 kilo verdim ve çok ama çok mutluyum. İyi ki olmuşum ve iyi ki Göksen beye ile tanışmışım

Konum: Konya Kızılay Hastanesi Tüp Mide Ameliyatı

Göksen Hocamdan Obezite Cerrahisi oldum , açıkçası olmakta kararsız kaldığım bir ameliyattı korkularım vardı fakat Göksen hocam ön görüşmede ki ilgi alakası ile detaylı anlatımı ile aklımda ki bütün soru işaretlerini giderdi ve ameliyat olmaya karar verdim. Ameliyatım çok güzel geçti ağrım sızım olmadı. Göksen hocam hergün gelip ilgilendi taburcu olasıya kadar. Taburcu olduktan sonra da tüm sorularıma cevap verdi çok yardımcı oldu. Taburcu olalı 10 gün oldu 10 kilo kaybettim şimdiden. Gözünüz kapalı Göksen hocaya güvenebilirsiniz. Ben çok memnun kaldım.

Konum: Konya Kızılay Hastanesi Laparoskopik Cerrahi

!!Aslında şanslı olan benim..İyiki size denk geldim hocam..16/11/23tarihinde acil servise çok şiddetli karın ağrısı şikayetiyle başvurdum.Meğerse bağırsak düğümlenmesi yaşamışım.Acil doktorunuzun yönlendirmesi ile Göksen hocamla tanıştım.Tam vedoğru teşhisiyle,yitirmis olduğum iyi olma ve yaşama ümidim tekrardan onun bilgi tecrübe ve samimi yaklaşımıyla bir anda yeşerdi.Operson öncesinde uzun uzun anlatımı doğru bilgilendirmesi beni ve ailemi rahatlatarak ameliyata girmemi sağladı.Ameliyata tam bilgili ve sonuçlarına hazırlıklı olarak girmemiz bizi ve ailemizi ayakta tutan tek etkendi.Hiç bir soru işareti ve noksanlık kalmadan güvenle teslim ettik kendimizi.Dedim ya şanslı olan benim..Böyle bir yüce gönüllü Hekime denk gelmek onun bıçağının altına güvenle sevgiyle yatmak her hastaya nasip olmaz.Rabbım kimseyi hastalıkla sınamasın.Lakin imtihan buysa..,şifasınıda Göksen hocam gibi Yüce hekimlerin elinden olsun..Hastalarını, hayatından ve ailesinden önde tutan Göksen hocama selam olsun..

Op. Dr. Göksen Sürücü

bu güzel yorumunuz için teşekkür ederim.

Konum: Konya Kızılay Hastanesi Diğer

Mide Balonu -Daha önce başka bir Dr ile görüşmüş olmama rağmen Göksen Bey ile görüştükten sonra detaylı açıklamaları ,pozitif yaklaşımı ve güleryüzü kararımı kesinleştirdi .Görüşmeden 2 gün sonra sorunsuz bir şekilde işlemi yaptı. Hiçbir şey hissetmedim .İlk gün biraz zor geçti bulantı oldu 2.Günden sonra herşey harika gidiyor inanılmaz etkili .1 haftada hiç zorlanmadan 3,5 kg verdim .Kafanızda böyle bir işlem varsa ve korkuyorsanız kesinlikle Göksen Bey ile görüşmelisiniz Bu işin Doktoru bence O.uygulama sonrası yaklaşımı ve ilgisi de aynı nezaket ve ilgi çerçevesinde .Ben çok memnunum iyi ki Göksen Bey ile çıktım bu yola ,güzel sonuçlar alacağıma da inanıyorum.

teşekkür ederim

Konum: Konya Kızılay Hastanesi Obezite Cerrahisi

Göksen bey benim şansım oldu hiç aklımda obezite ameliyatı yokken hiçbir doktora güvenemezken Göksen beyi tanıdığım dakika da ameliyat olmaya karar verdim haftaya güven veren her şeyi en ayrıntısına kadar anlatan ameliyat sonrası bile pazar günü olmasına rağmen vizite gelen işine aşık hastasını konuşmalarıyla rahatlatan ve sonraki süreçlerde de hep destek olan işinim gerçekten ehli bir hekim çok teşekkür ederim her şey için

teşekkür ederim