ba....
Nisan 2021 de boyun fıtığı ameliyatımı gerçekleştiren hocama teşekkürlerimi sunuyorum. 10 seneden fazladır bana dönem dönem sıkıntılar çıkaran ve sürekli bir fizik tedavi sürecinde bulunmama neden olan boynumdaki fıtıktan kurtulmamı kendisi sağladı. Ameliyatın üzerinden 1 senenden fazla geçtikten sonra şunları söyleyebilirim. Koluma vuran ağrı tamamen geçti. Boynumda ise kendisinin önerdiği egzersiz hareketlerini ihmal etmeden yapmış olmamın da yardımıyla tamamen bir iyileşme ve güçlenme olduğunu belirtebilirim. Artık kontrollü olmak şartıyla ilgilendiğim spor ve dans gibi hobilere geri döndüm. Ameliyat kararı alırken uzun süren bir araştırma yapıp kendisi ile karşılaşmış ve muayene olmuştum. Benzer durumda olanlara yardım etmek için bu yorumu yazmak ve kendisine teşekkür etmek istedim
iş...n
Sayın Göktuğ Akyoldaş'a ,
Yaklaşık 1 yıldır tedavisi süren annemiz Serap Ersan’ın yeniden sağlığına dönmesi adına göstermiş olduğunuz tüm çaba, fedakarlık, sabır, yakın ilgi ve alakadan ötürü sizlere ve ekibinize en içten teşekkürlerimizi sunarız.
Bir hekim olarak, mesleğinizin tüm zorluklarına rağmen her daim bizlere sıcak yaklaşımınızı bir ömür boyu minnetle hatırlayacağız.
En derin saygılarımızla.
Göktuğ Akyoldaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Göktuğ Akyoldaş, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Göktuğ Akyoldaş adresi nerede?Göktuğ Akyoldaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Maltepe Mahallesi Davutpaşa Caddesi No:4 Zeytinburnu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Göktuğ Akyoldaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Göktuğ Akyoldaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Göktuğ Akyoldaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Göktuğ Akyoldaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Göktuğ Akyoldaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Göktuğ Akyoldaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Göktuğ Akyoldaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Beyin Ve Sinir Cerrahları
Esenyurt Beyin Ve Sinir Cerrahları
Maltepe Beyin Ve Sinir Cerrahları
Kartal Beyin Ve Sinir Cerrahları
Avcılar Beyin Ve Sinir Cerrahları
Daha fazla (13)Zeytinburnu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Zeytinburnu bölgesinde SGK kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Zeytinburnu bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları