Diyetisyen Randevusu
Diyetisyen Randevusu
Hoşnudiye Mahallesi,732. Sokak,No: 12 Gürdal Abacı Plaza Kat: 6 Daire: 43 Eskişehir, Eskişehir
hoşnudiye mahallesi 732.sokak no:12 gürdal abacı plaza kat:6 daire:43,
Zayıflama Programı
Çocuk Beslenmesi
Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme
a....ş
Öncelikle şunu belirtmek isterim diyet esnasında hiç zorlanmadım gayet rahat kolay geçti!! Gonca hanımın enerjisi size de geçiyor danışanlara çok ilgili ve hep motive ediyor..
1,5 ay oldu güzel neticeler aldım tabii bitmedi hedefe ulaşana kadar devamke..Güzel diyetisyenime çook tşk ediyorumm
mü...n
Kilo verme sürecimi eğlenceli hale getiren Gonca hanım iyiki varsınız Kesinlikle herkese tavsiye ederim..
Üç ayda 8 kilo verdik şimdi koruma dönemine geçtik.Kaçamaklar yaptığım halde her kontrole gittiğimde yağdan kilo verdiğimi görmek beni çok motive etti.Kendisinin enerjisi,açıklamaları,yaklaşımı zaten çok iyi.
Benim güleryüzlü,tatlı diyetisyenim olur kendisi..100 kilo ile başladığım süreçte onun sayesinde 95 kiloya indim 1 ay içinde...Daha yolumuzvar ama Gonca Hanım' la o yol çok zor değil..Mutlaka gidin derim!..
d.....
Gonca hanım müthiş pozitif ve alanında uzman bir diyetisyen. Beni hiç strese sokmadan 8 kilo vermemi sağladı. Diyet listelerini damak tadıma ve günlük rutinlerime göre hazırlıyor. Bu da beni motive edip kilo kayıp sürecini daha kolay hale getiriyor. İyi ki yollarımız kesişti Gonca hanımla. :)
mi....
Gonca hanımla iyi ki tanıştım.Hem andulasyon hem diyet programıyla başladım Enerjisi güler yüzü beni epey motive etti.Uyguladiğı listelerde katı kurallar yoktu alternatif yiyecekler vardi beraber hazırladığımiz listelere uyum kolay oldu bu da beni memnun etti
ce...ü
Daha ilk haftadan çok iyi sonuç aldım. Yaşam tarzıma en uygun beslenme programını hazırladık ve benimle çok ilgilendi. Gonca hanıma çok teşekkür ediyorum bir sonraki randevuyu iple çekiyorum
a....ç
Ben hala kendisinden danışmanlık alıyorum, kilo vermek üzerine görüşmelerimiz oluyor, bu süreçte beni çok güzel bir şekilde motive ediyor, her türlü bilgiyi veriyor, ne zaman ihtiyaç duysam, bir şey danışmak istesem hemen geri dönüş yapıyor, seanslarla birlikte 90 kilodan 77 kiloya kadar düştüm, sonra bir dönem özel nedenlerden dolayı seansları bırakmak durumunda kaldım, 85 kilo oldum, ikinci kez tekrar seans almaya başladım ve şuan 77 kiloya tekrar düştüm, ikinci kez seanslarımız hala devam ediyor.
s....d
İlgisi için çok teşekkür ederim. Özenli takibi iletişimi yönlendirmesi çok güzel. Emekleri için çok teşekkür ederim. Andulasyon terapi yöntemi özellikle tavisye ederim kilo vermeyi geçtim sakinleşmek için yorgunluğu atmak için harika bi uygulama yöntemi.
t....
Kilo vermek üzerine kendisinden seans alıyorum, gayet anlayışlı bir uzman ve güvenilir bir yer, Gonca hanım son derece güler yüzlü, bu süreçte sabırla dinliyor ve danışanını motive ediyor, seans aldığım süre içerisinde 2 ayda 6 buçuk kilo verdim, hala seanslarıma devam ediyorum.
Gonca Akın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gonca Akın, Diyetisyen. Size Gonca Akın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Parenteral Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi.
Gonca Akın adresi nerede?Gonca Akın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hoşnudiye Mahallesi,732. Sokak,No: 12 Gürdal Abacı Plaza Kat: 6 Daire: 43 Eskişehir Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gonca Akın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Gonca Akın uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Gonca Akın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gonca Akın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Gonca Akın hangi dilleri konuşuyor?Gonca Akın ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gonca Akın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gonca Akın tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gonca Akın hakkında ne düşünüyor?Toplam 49 hasta / danışan, Gonca Akın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eskişehir Diyabet (Şeker Hastalığı)
Eskişehir İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
Eskişehir Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme
Eskişehir Non-Çölyak Glüten Hassasiyeti
Eskişehir İrritabl Bağırsak Sendromu
Eskişehir Yeni Doğan Metabolik Hastalık
Eskişehir Adipsi (Susama Yokluğu)
Daha fazla (15)Eskişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Eskişehir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Eskişehir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Eskişehir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Eskişehir bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Eskişehir bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Diyetisyenler
Eskişehir bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Diyetisyenler