Cinsel Terapi
Evlilik Terapisi
Uzm. Psk. Gonca Küçüktetik
Terapi sürecinde hep hissettiğim ve kendisine de belirttiğim şey içimde kapılar açılıyor oluşuydu. Sizi dinlerken durumları bir çok yönden ele alabiliyor. Sahici duruşuyla kendinize yakın hissedip, çok yönlülüğü ve bilgisiyle de sizi anlayıp yönlendirebileceği, ilginizi çekebilecek her konudan durumları ele alarak fark etmenizi sağlıyor. Gözlem yeteneği çok yüksek. Ek olarak: Benim için önemli olan bir konu da seans sonrası yaşadıklarımın yüküyle kalmamam. Kesinlikle tavsiyemdir.
ö.....
Gonca Hanım tarafından terapi hizmeti aldım, o süreçte bana çok yardımcı ve yol gösterici oldu. Değindiği noktalar ile bir çok konuda farkındalığımı sağladı, kendisine teşekkür ederim, ben yarım bıraktım ama siz bırakmayın devam edin, ben de umarım bir gün tekrar devam edeceğim.
t.....
Yaklaşık 6 ay süren terapi sürecinde bana bir çok konuda yardımcı oldu ve olayların hiç farkında olmadığım yanlarını anlamamı sağladı. En önemlisi de ben ne istiyorum diye sormayı öğrettti. Gonca hanım çok anlayışlı, sabırlı, güler yüzlü biri insan. Her şeyi onunla rahatlıkla paylaşabiliyorsunuz. Ona ihtiyacınız olduğunda, bir şeyler paylaşmak istediğinizde çok yoğunda olsa size mutlaka vakit ayıracaktır.
g....y
İyi empati kuran ve iyi çözümleme yapan başarılı bir psikolog. Kendimi anlamamı sağladı. Seanslara ara vermek zorunda kaldım ama kısa sürede tekrar başlamak istiyorum.
a...
Çok güleryüzlü ve anlayışilı bir psikolog .İşinde oldukça başarılı bana çok yardımcı oldu Gonca hanım ben çok memnum kaldım. Sorunlarıma çözmeme yardımcı oldu. Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.
er...t
Ben kendisinden 6 ay kadar seans gördüm. Sınav stresi için ve başka konularda yardım aldım için başvurdum. Lise öğrenciyim çok yardımcı oldu.Ailevi ve her konuda yardımcı oldu insan ayrımı yapmıyor herkese eşit davranıyor.Teşekkür ederim.
se...
Adapte olmama çok yardımcı oldu. Konuşmasından ve anlatmasından çok memnum kaldım.Kesinlikle çok faydasını ve desteğini gördüm .Herkese tavsiye ediyorum .
az...r
Mesleğinde çok iyi olduğunu ilerde gelecek vadettiğini gördüm.Ben kendim danışanı olarak sorumluluk sahibi olduğunu düşünüyorum.Karşısındaki insana yaklaşımı çok güzel kesin çözüm sunan bir psikolog kendisi çokta memnundum ben Gonca Hanım dan.Bir piskolog olarak çok daha iyi bir yere geleceğine inanıyorum başarılarının devamını diliyorum.
e...
Çok ilgili olduğunu söylebilirim. Kadın doğumdan yönlendirdiler beni gayet memnun kaldım .6 seans gittim çok sabırlı ilgi gösteriyor. Kesinlikle çok desteğini hissettim.Herkese tavsiye ediyorum.
n...
Bundan 3 sene önceydi çocukluğumdan beri hastalığım varmış ve hasteneye gittim.Gonca Hanım'la görüştüm bütün doğru yolları gösterdi. Geçen sene bizden ayrılcağını söylemişti.Ben başkasıyla konuşamayacağımı belirtim ve sorun değil telefonla görüşürüz dedi. Ne zaman arasam meşgulum demiyor konuşuyor ben ona uğur böceğim meleğim diyorum işini çok iyi yapıyor .İşinde uzman olduğunu çok belli ediyor ben bazen karıştıyordum ama o takip ediyor .Otoriter bir insan insanın karşısına böyle uzmanlar çıksın inşallah. İlerde kızım olursa Gonca Hanım gibi olsun çok seviyorum kendisini iyiki var.
Gonca Küçüktetik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gonca Küçüktetik, Psikoloji. Size Gonca Küçüktetik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bilişsel Davranışçı Terapi, Yetişkin Terapisi, Aile Terapisi, Çift Terapisi, Aile Danışmanlığı, Psikoterapi, Evlilik Terapisi, Cinsel Terapi, Randevu.
Gonca Küçüktetik adresi nerede?Gonca Küçüktetik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gonca Küçüktetik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gonca Küçüktetik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gonca Küçüktetik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gonca Küçüktetik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gonca Küçüktetik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gonca Küçüktetik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gonca Küçüktetik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gonca Küçüktetik hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Gonca Küçüktetik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu