fe...n
1 yıldan fazla nefes almakta zorlanıyordum gonca hanıma gittim kemigimin dogustan ya da sonradan olan bir darbe ile kırıldığını söyledi burnumun dış şeklinde bir problem olmayacagını söyledi dikiş izi sekil degisikligi felan gibi icten ameliyat edicegini söyledi ameliyatım güzel gecti ve gonca hanımın dedigi gibiydi her şey şuan daha rahat nefes alıyorum kendisine tesekkur ederim gonca hanıma rahatlıkla güvenebilirsiniz cok ilgili doktor ben ameliyata girerken ameliyathanedeki hemsire bile keske butun doktorlar gonca hanım gibi ilgili olsa dedi
Gonca Yırcalı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gonca Yırcalı, Kulak Burun Boğaz.
Gonca Yırcalı adresi nerede?Gonca Yırcalı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aydınpınar Mahallesi Sarı Caddesi No:2 Mudanya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gonca Yırcalı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gonca Yırcalı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gonca Yırcalı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gonca Yırcalı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gonca Yırcalı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gonca Yırcalı hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Gonca Yırcalı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Bursa Kulak Burun Boğaz Doktorları
Nilüfer Kulak Burun Boğaz Doktorları