Yüksek lisansımı tamamlayıp uzmanlığımı aldıktan sonra bireysel olarak danışan görmeye başladım ve seanslarımı online ve yüz yüze olarak yürütmekteyim. Yetişkin ve ergen danışanlarla çalışmaktayım. Aldığım eğitim doğrultusunda benimsediğim terapi ekolü Bilişsel Davranışçı Terapi. Uyguladığım başlıca testler ise; MMPI (Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri), Beck Depresyon Ölçeği, Beck Anksiyete Ölçeği, Mini Mental Testi ve Objektif Çocuk Testleridir.
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Beck Depresyon Ölçeği
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Yas Terapisi
me...l
Birlikte çok güzel bir yol katettik bu yolda yanımda oldunuz bana inandınız ve güvendiniz daha güzel günler için bana verdiğiniz desteği iliklerime kadar hissettirip bu yolda halen yaşıyorsak herşey mümkün dedirttiğiniz için çok iyi ki Goncagül hanım
Gonca hanımdan 3 yıldır seans alıyorum. İstanbula geldiğimde ilişkimin başlarında yaşadığım kaygı, bağlanma sorunları, yakınlığa kendimi açma konusunda başlayan yolculuğumuz benim için güvenli bir liman oldu. Uzun süredir devam eden bir yolculuk olduğu ve hayatımın değişimlerini bildiği için son zamanlarda zorlandığım bir konu olduğunda kendisiyle görüşüyorum. İyi ki 3 sene önce bulmuşum onu. En özel problemlerimi rahatlıkla açabildiğim kişi. Yargılanma kaygısı da olan biri olduğum için insanların mimiklerine karşı aşırı bir yorumum var ama o bana bunu zerre hissettirmedi. 4 farklı uzmanla çalıştım ama Gonca hanım uzun süredir devam ettiğim tek kişi. İletişimi, seansta kendimi rahat hissettirmesi, açık fikirliliği beni hep rahatlattı. Hayatıma katkısı çok kıymetli.
Göstermiş olduğunuz özveri anlayış ilginizle kendimi iyi hissetme yolundaki çıktığım bu yolda oluşturduğunuz farkındalıklar ile bana eşlik ettiğiniz için minnettarım
bu...u
Goncagül Hanım’la çalışmak benim için gerçekten dönüştürücü bir deneyim oldu. Özellikle zorlayıcı düşünce döngülerimi fark etmem ve bunları nasıl kırabileceğim konusunda bana yol gösterdi. Profesyonelliği, anlayışı ve içtenliği sayesinde her seansta kendimi daha güçlü ve farkında hissediyorum. Seanslarımızda oluşturduğu güvenli ve rahat ortam, zorlandığım anlarda bile kendimi ifade etmemi kolaylaştırdı. Desteği ve rehberliği için ona çok minnettarım.
Goncagül hanım hiç yargılamayan ve içten bir yaklaşıma sahip. Empati yeteneği çok yüksek. Bana iyi geliyor.
es...l
Gonca Hanım işinde başarılı boşanma sürecindeyim ve çok kasvetli bir dönem geçiriyorum.Ruhuna şifa arayanlara tavsiye ederim mutlaka
m ...ç
Sosyal fobi sorunuyla başvurmuştum insanların yüzüne bakamazken arkadaşlıklar kurmak için adım atmaya başladım, çok yardımcı oldu.
es...a
Goncagül hanımla 2021 Mayıs ayında tanıştık. (İyi ki tanıştık) Çok kötü bir durumdaydım tanıştığımızda. Panik atak ve hastalık takıntılarım üzerine çalıştık. Benim için çok zor olan o süreci hem tecrübesi hem iyiliği hemde bana olan sıcak yaklaşımlarıyla ki kendisini çok zorladığıma eminim yaklaşık bir buçuk sene de atlattık. Tabi ki bu süreç kişiden kişiye değişebilir bazen daha kısa ya da daha uzun olabilir. O aslında psikoloğunuzun verdiği çabadan çok sizin verdiğiniz çabaya bağlı. Goncagül hanım çok sabırlı çok profesyonel yaklaşabildiği için aslında sizde yaşadığınız şeylerin mantığını çok çabuk kavrayabiliyorsunuz. Aslında panik atak ve hastalık takıntılarım dışında da bir çok konuda düşüncelerimi ve fikirlerimi değiştirdi. Tanıdığım için çok mutluyum
i̇....
Goncagül Hanım’la 2021 Aralık’tan beri terapi seanslarımıza devam etmekteyiz. Terapiye başlama sebebim o dönemde yaşadığım ayrılık depresyonuydu. İlk seansımızdan itibaren beni ve durumumu anladığını hissettirmişti ve bu süreci en iyi şekilde yönetmemde oldukça yardımcı oldu. Sonrasında günlük hayatımda yaşadığım olaylar çerçevesinde duygularımı anlamamda ve onları sağlıklı bir şekilde yönetmemde terapinin bana iyi geldiğini hissettiğim için depresyon sürecinden sonra da seanslara devam ettim. 2 yıllık danışanı olarak Goncagül Hanım’ın işinde oldukça profesyonel, güleryüzlü ve iletişime açık bir psikolog olduğunu düşünüyorum.
e....g
Goncagül hanım ile düğün sürecime yakın tanıştım kendimi en sıkışmış hissettiğim zamanda terapiler ile iyileşmeye başladım. Yeme bozukluğu problemim var bunun kök nedeninde geçmişte yaşadığım bazı problemlerin olabileceğini düşünmezdim asla kimse ile konuşamayacağımı zannettiğim konuları Goncagül hanım ile konuştukça rahatladım. Terapiler ile çok güzel gelişmeler sağlıyorum. Çok mutluyum.
Goncagül Sağatlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Goncagül Sağatlı, Psikoloji. Size Goncagül Sağatlı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoterapi, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Online Terapi, Yas Terapisi, Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme, Beck Depresyon Ölçeği, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi.
Goncagül Sağatlı adresi nerede?Goncagül Sağatlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zuhuratbaba Mah. Gençler Cad. Özgür Apart. No: 62/9 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Goncagül Sağatlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Goncagül Sağatlı uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Goncagül Sağatlı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Goncagül Sağatlı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Goncagül Sağatlı hangi dilleri konuşuyor?Goncagül Sağatlı ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Goncagül Sağatlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Goncagül Sağatlı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Goncagül Sağatlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Goncagül Sağatlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Goncagül Sağatlı hangi sigortaları kabul ediyor?Goncagül Sağatlı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu