Lisans eğitimimi İstanbul Aydın Üniversitesi psikoloji bölümünde 2016 yılında tamamladım. Ardından 2018 yılında İstanbul Esenyurt Üniversitesi'nde klinik psikoloji yüksek lisansımı bitirdim. Eğitim hayatım süresince Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ve Darülaceze kurumunda stajyer psikolog olarak çalıştım.
Yüksek lisansımı tamamlayıp uzmanlığımı aldıktan sonra bireysel olarak danışan görmeye başladım ve seanslarımı online ve yüz yüze olarak yürütmekteyim. Yetişkin ve ergen danışanlarla çalışmaktayım. Aldığım eğitim doğrultusunda benimsediğim terapi ekolü Bilişsel Davranışçı Terapi. Uyguladığım başlıca testler ise; MMPI (Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri), Beck Depresyon Ölçeği, Beck Anksiyete Ölçeği, Mini Mental Testi ve Objektif Çocuk Testleridir.

Zuhuratbaba Mah. Gençler Cad. Özgür Apart. No: 62/9, Bakırköy, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 16 yaşındaki çocuklar
Banka Havalesi

Röportaj

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Birlikte çok güzel bir yol katettik bu yolda yanımda oldunuz bana inandınız ve güvendiniz daha güzel günler için bana verdiğiniz desteği iliklerime kadar hissettirip bu yolda halen yaşıyorsak herşey mümkün dedirttiğiniz için çok iyi ki Goncagül hanım

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Gonca hanımdan 3 yıldır seans alıyorum. İstanbula geldiğimde ilişkimin başlarında yaşadığım kaygı, bağlanma sorunları, yakınlığa kendimi açma konusunda başlayan yolculuğumuz benim için güvenli bir liman oldu. Uzun süredir devam eden bir yolculuk olduğu ve hayatımın değişimlerini bildiği için son zamanlarda zorlandığım bir konu olduğunda kendisiyle görüşüyorum. İyi ki 3 sene önce bulmuşum onu. En özel problemlerimi rahatlıkla açabildiğim kişi. Yargılanma kaygısı da olan biri olduğum için insanların mimiklerine karşı aşırı bir yorumum var ama o bana bunu zerre hissettirmedi. 4 farklı uzmanla çalıştım ama Gonca hanım uzun süredir devam ettiğim tek kişi. İletişimi, seansta kendimi rahat hissettirmesi, açık fikirliliği beni hep rahatlattı. Hayatıma katkısı çok kıymetli.

Konum: Psk. Goncagül Sağatlı Bireysel Terapi

Göstermiş olduğunuz özveri anlayış ilginizle kendimi iyi hissetme yolundaki çıktığım bu yolda oluşturduğunuz farkındalıklar ile bana eşlik ettiğiniz için minnettarım

Konum: Psk. Goncagül Sağatlı Randevu

Goncagül Hanım’la çalışmak benim için gerçekten dönüştürücü bir deneyim oldu. Özellikle zorlayıcı düşünce döngülerimi fark etmem ve bunları nasıl kırabileceğim konusunda bana yol gösterdi. Profesyonelliği, anlayışı ve içtenliği sayesinde her seansta kendimi daha güçlü ve farkında hissediyorum. Seanslarımızda oluşturduğu güvenli ve rahat ortam, zorlandığım anlarda bile kendimi ifade etmemi kolaylaştırdı. Desteği ve rehberliği için ona çok minnettarım.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Goncagül hanım hiç yargılamayan ve içten bir yaklaşıma sahip. Empati yeteneği çok yüksek. Bana iyi geliyor.

Konum: Psk. Goncagül Sağatlı Diğer

Gonca Hanım işinde başarılı boşanma sürecindeyim ve çok kasvetli bir dönem geçiriyorum.Ruhuna şifa arayanlara tavsiye ederim mutlaka

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Sosyal fobi sorunuyla başvurmuştum insanların yüzüne bakamazken arkadaşlıklar kurmak için adım atmaya başladım, çok yardımcı oldu.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Goncagül hanımla 2021 Mayıs ayında tanıştık. (İyi ki tanıştık) Çok kötü bir durumdaydım tanıştığımızda. Panik atak ve hastalık takıntılarım üzerine çalıştık. Benim için çok zor olan o süreci hem tecrübesi hem iyiliği hemde bana olan sıcak yaklaşımlarıyla ki kendisini çok zorladığıma eminim yaklaşık bir buçuk sene de atlattık. Tabi ki bu süreç kişiden kişiye değişebilir bazen daha kısa ya da daha uzun olabilir. O aslında psikoloğunuzun verdiği çabadan çok sizin verdiğiniz çabaya bağlı. Goncagül hanım çok sabırlı çok profesyonel yaklaşabildiği için aslında sizde yaşadığınız şeylerin mantığını çok çabuk kavrayabiliyorsunuz. Aslında panik atak ve hastalık takıntılarım dışında da bir çok konuda düşüncelerimi ve fikirlerimi değiştirdi. Tanıdığım için çok mutluyum

I
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Goncagül Hanım’la 2021 Aralık’tan beri terapi seanslarımıza devam etmekteyiz. Terapiye başlama sebebim o dönemde yaşadığım ayrılık depresyonuydu. İlk seansımızdan itibaren beni ve durumumu anladığını hissettirmişti ve bu süreci en iyi şekilde yönetmemde oldukça yardımcı oldu. Sonrasında günlük hayatımda yaşadığım olaylar çerçevesinde duygularımı anlamamda ve onları sağlıklı bir şekilde yönetmemde terapinin bana iyi geldiğini hissettiğim için depresyon sürecinden sonra da seanslara devam ettim. 2 yıllık danışanı olarak Goncagül Hanım’ın işinde oldukça profesyonel, güleryüzlü ve iletişime açık bir psikolog olduğunu düşünüyorum.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Goncagül hanım ile düğün sürecime yakın tanıştım kendimi en sıkışmış hissettiğim zamanda terapiler ile iyileşmeye başladım. Yeme bozukluğu problemim var bunun kök nedeninde geçmişte yaşadığım bazı problemlerin olabileceğini düşünmezdim asla kimse ile konuşamayacağımı zannettiğim konuları Goncagül hanım ile konuştukça rahatladım. Terapiler ile çok güzel gelişmeler sağlıyorum. Çok mutluyum.