Diyetisyen Randevusu
Kişiye Özel Diyetler
Sporcu Beslenmesi
Zayıflama Diyetleri
Pozi-Fit Diyet & Danışmanlık
Gonca hanımla iyi bir süreci yönetiyoruz en önemli nokta açlığı en aza indirip çok çeşitli seçenekler sunması işini iyi yapan bir diyetisyen kendisi ilgili, alakalı ve güzel sonuçlar alıyoruz gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim
kü...
Normalde kilo problemim yok ancak daha sağlıklı beslenmek için başvurdum Goncagül hanıma. İyi ki de onunla başlamışım.Doğru beslenme nedir? öğün nasıl planlanmalıdır? Su tüketiminin önemi nedir ? bıkmadan usanmadan anlattı bana. İş ahlakı, ilgisi ve tecrübesi ile kesinlikle çok doğru bir adres. Herkese tavsiye ediyorum .Gitmeden önce vermiş olduğum kan sonucu ve beslenmemi planladıktan sonraki kan sonucumdaki değişiklik her şeyi gösteriyor zaten .İyiki varsınız
e....ş
Goncagül hanım ile yollarımızın kesişmesi kızımın Tip 1 diyabet tanısı alması ile başladı.Öğrenemediğimiz karbonhidrat sayımını çok kısa süre içerisinde de bize öğretti. Çok yüksek seyreden şekerimiz o hafta normal düzeye geldi. Bize elinden geleni gece gündüz demeden anlattı. Her saat ulaşabilmek kendimizi çok güvende hissettirdi. Artık yasakların olmamasını karbonhidrat sayımı ile özgür beslenmeyi bize gösterdiği ve olağan üstü ilgisinden dolayı çok memnun kaldık.
ze...a
Doğumdan sonra kilo verme sürecinde ve sonrasında destek aldım Goncagül hanimdan.Annem de 20 kilo verdi ve sağlıklı beslenmeyi hayata geçirdi sayesinde.Her zaman güler yüzlü ve anlayışlı,bilgisiyle güven veren,danişanlarına sadece kilo verdiren değil aynı zamanda sağlikli beslenmeyi öğreten bir diyetisyendir kendisi.İyi ki onu tanidim,iyi ki var...Mesleğinde bolca başarilar diliyorum.
se...
Diyetisyenimin ilgisi için çok teşekkür ederim gerçekten profesyonel bir danışan yiyerek kilo verdim
ca....
Ben Goncagül Hanımla diyet sürecine başladığımdan beri 8 kilo verdim. Sağlıklı beslenmeyi öğretti bana, asla aç kalmadım. Tam tersi doyarak sevdiğim besinlerle ilerleyerek devam ettim. Besin gruplarından ne kadar almam gerektiğini de öğrendim. Bu işin bana göre bir matematiği de var, onu da öğretti bana. Sorularıma geri dönüş sağladı. Ayrıca hayatıma spor girdi, insan isteyince her şeye vakit ayırıyor aslında ama motivasyon gerekli. Motivasyonumu da birlikte sağladık. Hedefimize yaklaştık. Her şey için şimdiden teşekkürler.
Öncelikle ilgi ve alakası için çok teşekkür ederim Birçok bilmediğim şeyleri öğrendim yemiyerek zayıflama olmadığını sağlıklı beslenme ile yiyerek zayıflamayı öğrendim çok teşekkür ederim
e....b
Kendisinden çok memnun kaldım, kilo vermek amacıyla görüştüm, seanslarımıza maddi durumlardan dolayı biraz ara vermek durumunda kaldım ama süreçte yaklaşık 12-13 kilo verdim, danışanına karşı yaklaşımı, danışanına karşı ilgi ve alakası çok iyiydi, kendimi çok daha sağlıklı hissediyorum, her yönden memnun kaldığımı söyleyebilirim.
ö....k
Ben kendisinden kilo vermek amacıyla destek alıyorum, yeni ideal kiloma ulaşabilmek için görüşüyorum, bu konuda bana çok yardımcı oldu, gayet güzel ilerliyoruz, kendisinin en beğendiğim yönü, sürdürebilir listeler yazıyor, çok fazla kısıtlayıcı değil, sağlıklı beslenmeye yönelik listeler hazırlıyor, gittiğim yerlerde kesinlikle zorlanmıyorum, başlayalı üç buçuk ay falan oldu, 4.5 kilo verdim, biraz ideal kilo aralığında olduğum için kilo vermek daha çok zor oluyor ama kendisinden her yönden çok memnunum.
e....y
Kilo vermek amacıyla kendisiyle görüşüyorum, çok memnunum, kendisi süreçte çok ilgili ve güleryüzlü, gayet güzel ilerliyoruz, seans aldığım süre içerisinde 21 kilo verdim, gayet iyi gidiyor, şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadım, güleryüzlü ve ilgisi olması çok güzel, kendisinin yanımda kendimi rahat hisediyorum, benim şeker hastalığım vardı, diyetten sonra bununla alakalı da değerlerim normale döndü, ben de fıtık olduğu için kilo vermem gerekti, o yüzden kendisine başvurmuştum, iyi ki tanışmışım, çok memnunum.
Goncagül Üzüm Kurtulmuş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Goncagül Üzüm Kurtulmuş, Diyetisyen. Size Goncagül Üzüm Kurtulmuş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyetisyen Randevusu, Randevu, Diyabet Diyeti, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Kişiye Özel Diyetler, Sporcu Beslenmesi, Zayıflama Diyetleri, Online Diyet, Online Danışmanlık.
Goncagül Üzüm Kurtulmuş adresi nerede?Goncagül Üzüm Kurtulmuş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeşilova Mahallesi 4019. Sok. No:2/1 Bayındır İş ve Yaşam Merkez Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Goncagül Üzüm Kurtulmuş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Goncagül Üzüm Kurtulmuş uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Goncagül Üzüm Kurtulmuş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Goncagül Üzüm Kurtulmuş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Goncagül Üzüm Kurtulmuş hangi dilleri konuşuyor?Goncagül Üzüm Kurtulmuş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Goncagül Üzüm Kurtulmuş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Goncagül Üzüm Kurtulmuş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Goncagül Üzüm Kurtulmuş hakkında ne düşünüyor?Toplam 57 hasta / danışan, Goncagül Üzüm Kurtulmuş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diyetisyenler