Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
İzmir
Doktor Muayenehanesi
b....k
Gebe kaldığım ilk günden bu yana takibimi yapan doktorum, gayet açıklayıcı ilgili ve güven verici bir şekilde her sorduğum soruya yanıt veriyor. Kendisine çok teşekkür ederim. Umarım doğumumu da kendisi ile sağlıklı bir şekilde gerçekleştireceğiz.
gö...
Doktor Gönenç Uçuran Aksu ilk kadın doğum doktorum. İlk muayne olduğu için Çok tedirgindim, Ama yaklaşımı o kadar candan ve samimi ki kendimi çok rahatlamış buldum. Kendisine şikayetlerimi ayrıntısı ile anlattım, sabırla dinledi beni. Bana bir çok açıklama yaptı, muayne etti ve tedavimi düzenledi. O günden beri kendisi vazgeçilmezim oldu. Güleryüzlü, anlayışlı ve donanımlı bir hekim. Güven veriyor. Emekleri için teşekkürü kendisine bir borç bilirim.
ş....k
Gebelik takibinde yapılması gereken testler hakkında çok detaylı şekilde bilgilendirme yaptı. Hangi testlerin ne amaçla gerektiğini ve bizim için hangi testlerin olmazsa olmaz olduğunu aktardı. Muayeneden çıktığımda eşim de ben de tam olarak hangi testleri yaptırmamız gerektiğine çoktan karar vermiştik. Kendinden emin duruşu ve tecrübesiyle Gönenç hanımı bütün gebelere tavsiye ederim.
Gönenç Uçuran Aksu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gönenç Uçuran Aksu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Gönenç Uçuran Aksu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu.
Gönenç Uçuran Aksu adresi nerede?Gönenç Uçuran Aksu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gönenç Uçuran Aksu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gönenç Uçuran Aksu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gönenç Uçuran Aksu hangi dilleri konuşuyor?Gönenç Uçuran Aksu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gönenç Uçuran Aksu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gönenç Uçuran Aksu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gönenç Uçuran Aksu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gönenç Uçuran Aksu hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Gönenç Uçuran Aksu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları